הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אליפות ישראל בהרמות כוח

• פותח/ת השרשור dudi
  • פורסם בתאריך

dudi

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
21
15
2
GPC-Israel-Powerlifting-תחרות.png
אליפות ישראל בהרמות כח-בת ים-06/12/13-07/12/13

http://www.powerliftingisrael.com/g...powerlifting-bench-press-israel-championship/

נערך לאחרונה:
כנראה אגיע בתור צופה.
מתחרה אצל אדטו, כמו רוב החבר'ה מהפורום הזה.

נערך לאחרונה:
You can compete in both.
GPC you can compete with gear, and the "RAW" section is allowed to use knee-wraps.
There is a week between them, think well where do you prefer. Most of the forum here compete in Dimona.
I'll compete in Dimona, and will come to GPC as a spectator, slight chance as a lifter, we will see.

• פותח/ת השרשור
אין שום מניעה להתחרות בשניהם. כמובן שצריך להתחשב בסמיכות התחרויות מבחינת זמן התאוששות מאחת לשנייה.
לא עשיתי סקר בפורום מי הולך לאיזה תחרות. זה גם לא משנה. כל אחד שיבחר על בסיס ענייני לאיזה תחרות ללכת. זה תלוי באילוצי עבודה ,משפחה וכיו"ב ולפי זה כל אחד מקבל את ההחלטה האישית שלו.
בהצלחה
דודי

אני לא מתחרה, בעזרת השם שנה הבאה. מעניין אותי פשוט עד כמה גדול הסלט של התחום באופן כללי, אבל הבנתי, תודה!

קטוגריה junior משקל 82.2-90
עם טוטאל 450 יכול להביא מדליה?
אנשים שלא הולכים לתחרות כי הם חוששים שלא יביאו מדליה מסריחה הם אפסים.
מתחרים בישביל החוויה, ההרגשה וההישגים האישיים.
בוא להתחרות!

אנשים שלא הולכים לתחרות כי הם חוששים שלא יביאו מדליה מסריחה הם אפסים.
מתחרים בישביל החוויה, ההרגשה וההישגים האישיים.
בוא להתחרות!
וואו חחח רק שאלתי אחי,
כן אני חושב להתחרות.

ומתחרים גם כדי שתהיה תוצאה לשפר בפעם הבאה. כי חזק ככל שתהיה במכון, המישקל שהרמת הוא בתנאי אימון, בלי לחץ ובמקום מוכר. המישקל האמיתי שאתה מרים הוא מה שאתה עושה בתנאי תחרות. לכן בוא לבדוק כמה אתה
ב א מ ת מרים, ותקבע תוצאה לשיפור בעתיד.
מקווה לראותך מתחרה בבת ים ב 6-7 בדצמבר:)

ומתחרים גם כדי שתהיה תוצאה לשפר בפעם הבאה. כי חזק ככל שתהיה במכון, המישקל שהרמת הוא בתנאי אימון, בלי לחץ ובמקום מוכר. המישקל האמיתי שאתה מרים הוא מה שאתה עושה בתנאי תחרות. לכן בוא לבדוק כמה אתה
ב א מ ת מרים, ותקבע תוצאה לשיפור בעתיד.
מקווה לראותך מתחרה בבת ים ב 6-7 בדצמבר:)

מקווה להגיע לשם :rolleyes:

בהצלחה למתחרים, אם זה היה בפברואר-מרץ הייתי מגיע להתחרות... קרוב מדי לדימונה
אם ייצא באונ' אולי אגיע לצפות גם/להכיר עוד אנשים מהתחום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית