הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי שיא ישראלי בדדליפט

freud123

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
מישהו יודע מה השיא הישראלי בדדליפט למשקל קל.
בין 60-70 קילו בערך.
אני לא יודע איך הקטגוריות משקל עובדות אבל רוצה לבדוק אם אני יכול לנסות להתחרות ואם יש פוטנציאל, אפילו אם לחובבנים .
מתאמן לא סדיר מגיל 20 בערך בגלל בעיות אישיות ומשפחתיות לצערי. (היום בן 26)
אחד המאמנים במכון אמר לי לפני כמה ימים שיש לי פוטנציאל עצום שלא נוצל ולא מנוצל והתחלתי לחקור על זה קצת והבנתי שאולי יש משהו בדבריו אבל אני לא יודע אם יש לי בשביל מה
לנסות במיוחד עם פער כזה עצום באימונים והעובדה שאני כבר לא בן 20.
אני 1.80 , 65 קילו ומרים ביום טוב אם אני מקפיד על שגרה של כמה חודשים. 180-210 קילו דדליפט (עם רצועות)
אף פעם לא ניסיתי לדחוף את עצמי לקצה יותר מידי. תמיד שמרתי על זה כתחביב מהצד לשחרר עצבים
השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה השיאים הישראלים בקטגוריות משקל נמוכות היום?

המון הצלחה אם תתחרה.
הנה שיאי ישראל לקטגוריות משקל עד 60, 67.5, 75 ק"ג.
המספרים המודגשים הם לגיל שלך, שאר המספרים הם גילאים צעירים יותר ולא רלוונטים לך.
InShot_20241103_211332136.jpg

• פותח/ת השרשור
המון הצלחה אם תתחרה.
הנה שיאי ישראל לקטגוריות משקל עד 60, 67.5, 75 ק"ג.
המספרים המודגשים הם לגיל שלך, שאר המספרים הם גילאים צעירים יותר ולא רלוונטים לך.צפה בקובץ המצורף 99393
תודה רבה!
איפה התחרויות נערכות בארץ? , ראיתי שיש תחרויות אבל רק טריפל של בנץ, סקוואט ודדליפט
האם יש בארץ תחרות רק לדדליפט בנפרד?
אם כן האם אתה יכול להפנות אותי לאיזה יוטיובר או מישהו שאני יכול לעקוב אחריו שידריך אותי איך אני עולה דרגה
ממש תודה!

תודה רבה!
איפה התחרויות נערכות בארץ? , ראיתי שיש תחרויות אבל רק טריפל של בנץ, סקוואט ודדליפט
האם יש בארץ תחרות רק לדדליפט בנפרד?
אם כן האם אתה יכול להפנות אותי לאיזה יוטיובר או מישהו שאני יכול לעקוב אחריו שידריך אותי איך אני עולה דרגה
ממש תודה!
בשמחה.
אני מנהל איגוד USAPL בארץ, יש לנו תחרות ב26 בדצמבר, אפשר להתחרות על דדליפט בלבד גם.
הנה עמוד האינסטגרם של האיגוד.

כדי להירשם לתחרות צריך להירשם לאיגוד העולמי כאן Membership Application

ואחר כך להירשם לתחרות עצמה כאן

תעבור על האינסטגרם, יש שם מידע חשוב ומקיף על התחרויות שלנו, ואני תמיד זמין לשאלות שם או במייל [email protected]

• פותח/ת השרשור
בשמחה.
אני מנהל איגוד USAPL בארץ, יש לנו תחרות ב26 בדצמבר, אפשר להתחרות על דדליפט בלבד גם.
הנה עמוד האינסטגרם של האיגוד.

כדי להירשם לתחרות צריך להירשם לאיגוד העולמי כאן Membership Application

ואחר כך להירשם לתחרות עצמה כאן

תעבור על האינסטגרם, יש שם מידע חשוב ומקיף על התחרויות שלנו, ואני תמיד זמין לשאלות שם או במייל [email protected]
תודה רבה אח! מעריך מאוד

אני לא חושב שבתור אחד בגובה 1.80 אתה תהיה בעמדה טובה להתחרות בקטגוריה נמוכה של משקל בדדליפט, אלא אם הידיים שלך ארוכות וגדולות בצורה קיצונית.
זה קשור ליכולת להחזיק מסת שריר מכובדת ביחס לגובה מה שיהיה הרבה יותר קל למתחרים בגובה מתחת ל1.70
אבל תנסה ותהנה בכל מקרה 200 קילו דדליפט זה אחלה בשביל גב חזק ובריא

אני לא חושב שבתור אחד בגובה 1.80 אתה תהיה בעמדה טובה להתחרות בקטגוריה נמוכה של משקל בדדליפט, אלא אם הידיים שלך ארוכות וגדולות בצורה קיצונית.
זה קשור ליכולת להחזיק מסת שריר מכובדת ביחס לגובה מה שיהיה הרבה יותר קל למתחרים בגובה מתחת ל1.70
אבל תנסה ותהנה בכל מקרה 200 קילו דדליפט זה אחלה בשביל גב חזק ובריא
אפשר לנסח את זה בצורה יותר חיובית: איחי ממליץ לך להעלות קטגוריית משקל, לא בטוח שעם הגובה שלך קטגוריית המשקל הנוכחית היא הכי טובה שלך

אפשר לנסח את זה בצורה יותר חיובית: איחי ממליץ לך להעלות קטגוריית משקל, לא בטוח שעם הגובה שלך קטגוריית המשקל הנוכחית היא הכי טובה שלך
סיימתי בצורה חיובית, 200 קילו זה אחלה דדליפט לכל משקל, בסוף מתאמנים בשביל הבריאות גם והגב שלו חזק כנראה.
חלילה אני לא חושב שמישהו צריך לוותר מראש על משהו בלי לנסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית