סרטון קבוצת מודיעין

• פותח/ת השרשור dudi
  • פורסם בתאריך

dudi

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
21
15
2
סרטון קבוצת מודיעין בהרמות כח drug free

מגיעים לאליפות gpc
בדצמבר בבת ים

דודי, התחריתי איתך בראשל"צ מזמן, ורציתי לומר לך אז אבל לא היה במקום - הדדליפט שלך נוראי, אתה חייב לעשות משהו לגביו. הטכניקה פשוט מחרידה כואבת בעיניים ולומר את האמת, היא לא תקנית בעליל ולא עוברת בתחרות. עד היום אין לי מושג איך העבירו לך את הדדליפט הזה והרבה הסכימו איתי מאחורי הקלעים.

וזה ממש לא בקטע רע, שתדע. אני רואה את הפרסומים שלך בקבוצה ואני מעריך אותך מאוד אבל הייתי חייב להגיד את זה.
בהצלחה בבת ים.

ה190 אכן לא אמור לעבור, ה 200 עובר. יש תנועה רציפה למעלה ונעילה. למה לדעתך צריך לפסול?
ולגבי טכניקה- יש מה לשפר אבל לדעתי אתה מגזים. הרעידות, התזוזות , עבודה שלא מערבת רגליים אלא גב במיוחד- כל זה מקצין בתחרות. לא בודקים טכניקה במשקל מכסימום...
בהצלחה לך דודי וגם למאור כמובן

ה190 אכן לא אמור לעבור, ה 200 עובר. יש תנועה רציפה למעלה ונעילה. למה לדעתך צריך לפסול?
ולגבי טכניקה- יש מה לשפר אבל לדעתי אתה מגזים. הרעידות, התזוזות , עבודה שלא מערבת רגליים אלא גב במיוחד- כל זה מקצין בתחרות. לא בודקים טכניקה במשקל מכסימום...
דיברתי על ה-190, הוא לא היה אמור לעבור בשום אופן, והוא כלל בתוכו את כל מה שפוסל כניסה; אם הוא קיבל שלושה דגלים אז זה אומר משהו רציני על השיפוט בתחרות. המוט גם עלה וירד, הוא גם הקפיץ וגם הניח את המוט על הרגליים.

לגבי הטכניקה, תחרות או לא - זו לא טכניקה תקנית בכל קנה מידה אפשרי. ברור שבתחרויות מתחרבש הכל, בין אם בגלל ההתרגשות או בגלל שזה RM1, אבל התנועה שלו, בלי קשר למשקל, מראה על ידע לוקה בחסר בדדליפט; הבעיה הכי גדולה בדדליפט שלו היא העובדה שהוא מרים אותו -נטו- עם הגב התחתון. לא יתכן שהרגליים יהיו נעולות כשהמוט עוד לא עלה ס"מ מהרצפה. שלא נדבר על זה שהגב עגול ורפוי לחלוטין ברמה שהחזה שלו אפילו לא מקביל לרצפה אלא כמעט נוגע בה ושזה נזק מובטח, בייחוד לאדם בגילו. זה באמת מחריד וכואב לראות ולדעתי הוא צריך ללמוד את הטכניקה מהבסיס, וזה לא משנה כמה ניסיון יש לו בתחום.

מסכים עם מאור.
יש לסטות מעט מטכניקה טובה או אפילו סבירה בגלל תנאי תחרות כאלה או אחרים...
ויש לעומת זאת להפגין טכניקה גרועה שמעידה בבירור על הטכניקה הלקוייה של המתאמן גם ללא תנאי תחרות.

לרוב ניתן להבחין מתי מתגמשים בטכניקה לטובת התחרות ומתי הטכניקה גרועה בכללי, בלי קשר לתחרות.

אין ביננו חילוקי דיעות שהדדליפט הזה מפגין טכניקה גרועה. הבעיה היא רק באמירה שטכניקה כזו היא לא תיקנית ולא עוברת בתחרות. כל עוד אין רעידות מאוד חזקות, כל עוד המוט עולה בכיוון מעלה ואין ירידה , כל עוד זו תנועה אחת רציפה וכל עוד הגב והבירכיים ישרות- זה עובר. אין דבר כזה טכניקה לא תיקנית בתחרות.
בתחרות יש פרמטרים מאוד ברורים שבודקים, וב 200 דודי עמד במדדים וההרמה תיקנית.
חוץ מזה שגם אני כצופה, אוהבת הרמות יפות.

טכניקה גרועה, אבל עם המישקלים שהיא מרימה והתקניות של ההרמה אי אפשר להתווכח (פי 3 וחצי ממשקל גופה)

אפשר לדעת מה זה אומר לא בודקים טכניקה במשקלי מקסימום?
טכניקה טובה במשקלי נוצה לא מעניינת אף אחד , הפואטנה להשאר בריא אחרי תחרות ולא לשבור את הגב ולהגיד "עיקר הטוטאל"

אין לי דבר נגד טכניקה טובה. ההפך, הרי הטכניקה אמורה לעזור להגיע למשקל מקסימום ...
אבל מה לעשות, אין מה להתיפייף... בתחרות העיקר הטוטאל...

אין לי דבר נגד טכניקה טובה. ההפך, הרי הטכניקה אמורה לעזור להגיע למשקל מקסימום ...
אבל מה לעשות, אין מה להתיפייף... בתחרות העיקר הטוטאל...
אני מסכים איתך חלקית הטוטאל בזמן תחרות אכן הדבר הכי חשוב , אבל הטכניקה של הבחור הנ"ל פשוט גרועה מהיסוד ונראה שאין לו מושג איך נראה דדליפט וטכניקה כזאת יכולה פשוט לפצוע אותו...
יש טכניקה לא מושלמת כמו של הבחורה בסרטון שהבאת , ויש טכניקה פשוט גרועה כמו של הבחור למעלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית