שלום לכולם :happy:
התחלתי בעצם להתאמן לפני שבועיים 16/9.
משקל התחלתי: 70 ק"ג.
גובהה : 1.80 מטר.
אחרי 3שנים בצבא של תזונה גרועה , וללא אימונים בכלל החלטתי לקחת את עצמי בידיים.
המטרה שלי קודם כל לחזור למשקל תקין > בשבילי זה 80~85 ק"ג...
וכמובן לבנות גוף - אני לא הולך להתקדם באמצעות תוכניות כוח (החלטה שקיבלתי).
נכון לעכשיו אוכל כמו חייה (לא סופר קלוריות) , אבל בטוח ב100% שאני עובר את הערכים שאני צריך ביום יום ואת זה כן דאגתי לבדוק.
תוספי מזון:
נכון לעכשיו ביום יום, מנת גיינר של חברת יוניברסל וביום של אימון 2 מנות (אחת בבוקר אחת אחרי האימון).
קריאטין מונו של ProLab בשיטת העמסה.
נכון להיום 29/9
שוקל 2 ק"ג יותר ממה שהתחלתי (ללא מסה של מים +שקילה נקייה בבוקר).
בנוסף בצורה כללית הרגשה יותר טובה לאחרונה, מרגיש שמסת השריר עלתה בידיים, בכתפיים למרות שבגב ובחזה לא מרגיש כרגע התפתחות משמעותית.... בנוסף איך אם לא מרגיש התפתחות יפה גם ברגליים.
ולמי שהולך לשאול לגבי הקריאטין האם כדי, אחרי שבוע של שימוש אני עדיין לא יכול לומר בוודאות.
מה שכן , באימון האחרון הרגשתי מעיין בוסט די משמעותי בכוח , וזה התבטאה בהעלאת משקלים.
חשוב לציין שהעמסה התחלתי לפני שלושה ימים 26/9.
תמונות-עידכונים אשתדל בקרוב.
שמחתי לשתף.
נ.ב
לגבי אירובי, כרגע משתדל לא לרוץ בכמויות (בכל זאת חזק במסה עכשיו).
אבל בשביל הבריאות..... (וההנאה האישית שלי מהריצה)
יוצא לי לרוץ לפחות פעם בשבוע מסלול של 4 ק"מ ריצה קלה וגם לפני ואחרי אני דואג להכניס לגוף כמות יפה של פחמימה.
התחלתי בעצם להתאמן לפני שבועיים 16/9.
משקל התחלתי: 70 ק"ג.
גובהה : 1.80 מטר.
אחרי 3שנים בצבא של תזונה גרועה , וללא אימונים בכלל החלטתי לקחת את עצמי בידיים.
המטרה שלי קודם כל לחזור למשקל תקין > בשבילי זה 80~85 ק"ג...
וכמובן לבנות גוף - אני לא הולך להתקדם באמצעות תוכניות כוח (החלטה שקיבלתי).
נכון לעכשיו אוכל כמו חייה (לא סופר קלוריות) , אבל בטוח ב100% שאני עובר את הערכים שאני צריך ביום יום ואת זה כן דאגתי לבדוק.
תוספי מזון:
נכון לעכשיו ביום יום, מנת גיינר של חברת יוניברסל וביום של אימון 2 מנות (אחת בבוקר אחת אחרי האימון).
קריאטין מונו של ProLab בשיטת העמסה.
נכון להיום 29/9
שוקל 2 ק"ג יותר ממה שהתחלתי (ללא מסה של מים +שקילה נקייה בבוקר).
בנוסף בצורה כללית הרגשה יותר טובה לאחרונה, מרגיש שמסת השריר עלתה בידיים, בכתפיים למרות שבגב ובחזה לא מרגיש כרגע התפתחות משמעותית.... בנוסף איך אם לא מרגיש התפתחות יפה גם ברגליים.
ולמי שהולך לשאול לגבי הקריאטין האם כדי, אחרי שבוע של שימוש אני עדיין לא יכול לומר בוודאות.
מה שכן , באימון האחרון הרגשתי מעיין בוסט די משמעותי בכוח , וזה התבטאה בהעלאת משקלים.
חשוב לציין שהעמסה התחלתי לפני שלושה ימים 26/9.
תמונות-עידכונים אשתדל בקרוב.
שמחתי לשתף.
נ.ב
לגבי אירובי, כרגע משתדל לא לרוץ בכמויות (בכל זאת חזק במסה עכשיו).
אבל בשביל הבריאות..... (וההנאה האישית שלי מהריצה)
יוצא לי לרוץ לפחות פעם בשבוע מסלול של 4 ק"מ ריצה קלה וגם לפני ואחרי אני דואג להכניס לגוף כמות יפה של פחמימה.