בנות שמנות

נכון זה כמו הערסיות השמנות האלו שחושבות הם מלכות העולם וצוחקות על בנים שנראים יותר טוב מהם,
אבל בזה אנחנו אשמים,כל הגברים שנותנים לזה לגיטימציה.

כניראה שנפגעת ממישהי שירדה אליך שאתה לא ניראה טוב או משהו בסגנון וזה בסדר
אל תוציא תכעס ככה
חחחחח זה בנות עם יותר מידי בטחון עצמי... כולה מגעילה שמנה
אבל עם השנים זה עובר להם

אם יש דבר אחד יותר מעצבן זה מילדות רזות ששוקלות פחות מהלחי הימני של הישבן שלי שחושבות שהם שמנות ורצות ואוכלות ירקות כל היום עדיף להיות קצת עגלגלה אפילו משומן ולא להיות 40 קילו על מטר 68 נשבר לי איפה אני ימצא את אשתי שתקשיב לי ותעשה סקואטים איפה

אם יש דבר אחד יותר מעצבן זה מילדות רזות ששוקלות פחות מהלחי הימני של הישבן שלי שחושבות שהם שמנות ורצות ואוכלות ירקות כל היום עדיף להיות קצת עגלגלה אפילו משומן ולא להיות 40 קילו על מטר 68 נשבר לי איפה אני ימצא את אשתי שתקשיב לי ותעשה סקואטים איפה

"אני צמחונית" (ילדה ששוקל 40 קילו רזה מקל)
"למה, מה זה יתן לך?" (אני)
"כי אני שמנה ואני צריכה להרזות אז אני לא אוכלת בשר כי זה מגעיל"

אני הכי שונא כאלה שהן צמחוניות והן אפילו לא יודעות למה, הם צמחוניות כי זה סתם במודה...

"אני צמחונית" (ילדה ששוקל 40 קילו רזה מקל)
"למה, מה זה יתן לך?" (אני)
"כי אני שמנה ואני צריכה להרזות אז אני לא אוכלת בשר כי זה מגעיל"

אני הכי שונא כאלה שהן צמחוניות והן אפילו לא יודעות למה, הם צמחוניות כי זה סתם במודה...
ידידה שלי באה אלי ביום כיפור כולה בחיוך עוד לא נשברת? ואני מוכן לנדור שהיא צמה בכיפור רק בגלל שזה עוד תירוץ למה לא לאכול וביום שאנחנו גומרים ב5 תבצפר היא באה עם פאקינג 2 גזרים והיא 45 קילו דקה כמו מקל וחושבת שהיא צריכה להרזות עוד

• פותח/ת השרשור
נכון זה כמו הערסיות השמנות האלו שחושבות הם מלכות העולם וצוחקות על בנים שנראים יותר טוב מהם,
אבל בזה אנחנו אשמים,כל הגברים שנותנים לזה לגיטימציה.

כניראה שנפגעת ממישהי שירדה אליך שאתה לא ניראה טוב או משהו בסגנון וזה בסדר
אל תוציא תכעס ככה
לא.זה לא זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית