הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש חדר כושר באזור ראשל"צ-כולם יקרים

• פותח/ת השרשור ולד
  • פורסם בתאריך

ולד

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
7
15
1
בבית בפארק
שלום לחברי הפורום,

אני מתגורר באזור הרכבת (הגבול עם נס ציונה), פעם התאמנתי ב"בית האדום" ,שם המחירים סבירים אבל היחס האפסי שקבלתי מהצוות ומגוון המכשירים הדי מצומצם ,גרמו לי לעזוב .

חשבתי גם על המתנס ברמת אליהו ,אבל אולי ישנם מקומות יותר טובים ?

כל שאר המקומות שמצאתי ,יקרים בטירוף :( אני מחפש לשלם כ200 ש"ח בחודש ואם ניתן ,אף פחות מזה .

גם באר יעקב די קרוב, מכירים חד"כ בעיר ?

תודה למגיבים

מה הבעיה? כל מה שצריך זה ראק,ספה מוט ומשקלים. הצוות שיקפוץ לך.

כן יקר בראשון.

שלום לחברי הפורום,

אני מתגורר באזור הרכבת (הגבול עם נס ציונה), פעם התאמנתי ב"בית האדום" ,שם המחירים סבירים אבל היחס האפסי שקבלתי מהצוות ומגוון המכשירים הדי מצומצם ,גרמו לי לעזוב .

חשבתי גם על המתנס ברמת אליהו ,אבל אולי ישנם מקומות יותר טובים ?

כל שאר המקומות שמצאתי ,יקרים בטירוף :( אני מחפש לשלם כ200 ש"ח בחודש ואם ניתן ,אף פחות מזה .

גם באר יעקב די קרוב, מכירים חד"כ בעיר ?

תודה למגיבים

היי ,
אני גם גר באזור.
האופציה הכי טובה בשבילך זה ה"הולמס פלייס" בקניון רוטשילד. המלצה שלי זה לבדוק מדי פעם באתר "יד 2" , כיוון שאנשים מוכרים את המנוי שלהם. ובהנחה שלא ביקרת או התעניינת במועדון בשלושת החודשים האחרונים , אתה יכול לרכוש מהם את המנוי.
אני רכשתי מנוי שכזה לאחרונה במחיר של פחות מ 200 ש"ח בחודש.

יש חדר כושר לא רע באזור יעקב בהנהלת של קובי דיקורי, חדר כושר אולד סקול סגנון ספרינט למי שמכיר.

• פותח/ת השרשור
יש חדר כושר לא רע באזור יעקב בהנהלת של קובי דיקורי, חדר כושר אולד סקול סגנון ספרינט למי שמכיר.

אם הכוונה ל "קובי קלאסיק" משום מה לא הצלחתי למצוא את המקום .
הגעתי לרחוב התאנה 3 בבאר יעקב , במקום מצאתי ווילות ,גן ילדים והרבה אנשים שאף פעם לא שמעו על חד"כ באזור .

הייתי במכון של קובי בעבר נרשמתי שוב אתמול לעוד איזה 3 חודשים
תבוא אחי תאמין לי לא תתאכזב
תרשום בפייסבוק קובי קלאסיק אנגלית או עברית תמצא את הכתובת שמה שים WAZE אתה תגיע זה די פשוט

מנוי 3 חודשים זה 590 שקל (1600 לשנה משהו כזה)
אם תרצה איזה הנחה קטנה דבר איתי כשאתה מגיע אני יבוא הוא יעשה לך 540

• פותח/ת השרשור
הגעתי לרחוב התאנה ( רשום שהמכון נמצא בהתאנה 3 )
מימין ישנו פעוטון ובהמשך כמה בתים , לא ראיתי מספרים , לאחר בדיקה ב WAZE מסתבר שהפעוטון זה מספר 9

בהמשך הרחוב ישנה מסעדה אבל לא מצאתי חדר כושר , אין שילוט ואין מספרים

אנסה לחפש שוב פעם, הייתי במקום בסביבות השעה 9 בבוקר ולא מצאתי מישהו שניתן לשאול

הגעתי לרחוב התאנה ( רשום שהמכון נמצא בהתאנה 3 )
מימין ישנו פעוטון ובהמשך כמה בתים , לא ראיתי מספרים , לאחר בדיקה ב WAZE מסתבר שהפעוטון זה מספר 9

בהמשך הרחוב ישנה מסעדה אבל לא מצאתי חדר כושר , אין שילוט ואין מספרים

אנסה לחפש שוב פעם, הייתי במקום בסביבות השעה 9 בבוקר ולא מצאתי מישהו שניתן לשאול
לא זה לא בתאנה 3 זה נראלי בכלל בגפן
אבל בכל מקרה פשוט תגיע לרחוב הראשי תשאל איך מגיעים למכון של קובי כולם יודעים שמה
ותשלח לי הודעה באימייל [email protected] אני יביא לך את המספר שלי תתקשר אליי מהמקום אני יסדר לך הנחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית