הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אתר שפירסמו פה מזמן

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
פעם פורסם פה אתר שאנשים מציעים לעשות דברים הזויים (נגיד לאכול דשא או להתקלח במזרקה הציבורית) ואוספים כסף בשביל לעשות את זה.
אנשים רואים את מה שהאנשים שהאלה מציעים ואם נראה להם אז הם נותנים להם כסף, וכשנאסף כל הסכום האנשים האלה מפרסמים את הסרטון.
אני זוכר שהאתר היה שחור-ירוק אבל אני לא בטוח.

פעם פורסם פה אתר שאנשים מציעים לעשות דברים הזויים (נגיד לאכול דשא או להתקלח במזרקה הציבורית) ואוספים כסף בשביל לעשות את זה.
אנשים רואים את מה שהאנשים שהאלה מציעים ואם נראה להם אז הם נותנים להם כסף, וכשנאסף כל הסכום האנשים האלה מפרסמים את הסרטון.
אני זוכר שהאתר היה שחור-ירוק אבל אני לא בטוח.
לעם נעלמת ינשוף? תחזור לעדכן!

• פותח/ת השרשור
לעם נעלמת ינשוף? תחזור לעדכן!
בדיוק אתמול חזרתי לבצע סקוואטים, ואין שום כאבים 😃
תכל'ס אין טעם לעדכן, אני ככול הנראה אתחיל מחר להתאמן עם אלוף עולם בליפטינג, אני אחטב 6-8 שבועות לאיזור 12%-14% שומן תוך כדי שאני נותן דגש חזק מאד לטכניקה ואז כבר יהיה טעם לעדכן, חיטוב עם משקלים של נקבה לא מעניין אף אחד וסתם מוציא אותי דפוק.

תכל'ס אין טעם לעדכן, אני ככול הנראה אתחיל מחר להתאמן עם אלוף עולם בליפטינג, אני אחטב 6-8 שבועות לאיזור 12%-14% שומן תוך כדי שאני נותן דגש חזק מאד לטכניקה ואז כבר יהיה טעם לעדכן, חיטוב עם משקלים של נקבה לא מעניין אף אחד וסתם מוציא אותי דפוק.
אותי זה מעניין. לפחות תעדכן אותי מדי פעם) :

ינשוף לאן נעלם לך כל המוניטין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית