הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Dubstep cat

אם זה לא היה נעים לחתול אני מבטיח לך שהוא היה כבר בורח או שורט אותו או משהו
עזוב בורח, שורט או משהו. נראה לך שנעים לחתול שמזיזים לו חלקים בגוף סתם ככה כמו בובה? נראה לך שהוא נהנה מזה? אתה חושב שהוא מתחבר לקצב ולדאבסטפ?

עזוב בורח, שורט או משהו. נראה לך שנעים לחתול שמזיזים לו חלקים בגוף סתם ככה כמו בובה? נראה לך שהוא נהנה מזה? אתה חושב שהוא מתחבר לקצב ולדאבסטפ?

תרגע הוא רק שיחק עם חתול זה לא שהוא שחט פרה או משהו.

יכול להיות שזה לא כוס התה שלו, אבל אני מתערב שהבעלים שלו אוהב אותו ומאכיל אותו ומטפל בו, אחרת אין סיכוי שהחתול היה נותן לו לעשות את זה בלי לתת לו איזו שריטה יפה

יכול להיות שזה לא כוס התה שלו, אבל אני מתערב שהבעלים שלו אוהב אותו ומאכיל אותו ומטפל בו, אחרת אין סיכוי שהחתול היה נותן לו לעשות את זה בלי לתת לו איזו שריטה יפה
האמת שזה מה שבאתי לכתוב בעריכה, בכלל הייתי חצי ציני בהודעה הראשונה עם אריאל. ברור לי שזה לא נורא ולא הייתי מגדיר את זה " התעללות" אבל סתם כבר נכנסתי לקטע של נעים לו או לא נעים לו.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים שלחתול זה לא נעים אבל לא הייתי קורה לזה התעללות(אלה אם מרקידים אותו מידי יום) .

חוץ מזה , עכשיו הוא סלב 193ek

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית