עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התעללות
והראש שלו זז...זו לא התעללות אם החתול מת,ונראה לי שזה המצב.
??????????????????????????????????????????????????????? אתה רציני?זו לא התעללות אם החתול מת,ונראה לי שזה המצב.
אם זה לא היה נעים לחתול אני מבטיח לך שהוא היה כבר בורח או שורט אותו או משהוהתעללות
תסתכל על החתימה שלי ותגיד לי אתה??????????????????????????????????????????????????????? אתה רציני?
עזוב בורח, שורט או משהו. נראה לך שנעים לחתול שמזיזים לו חלקים בגוף סתם ככה כמו בובה? נראה לך שהוא נהנה מזה? אתה חושב שהוא מתחבר לקצב ולדאבסטפ?אם זה לא היה נעים לחתול אני מבטיח לך שהוא היה כבר בורח או שורט אותו או משהו
עזוב בורח, שורט או משהו. נראה לך שנעים לחתול שמזיזים לו חלקים בגוף סתם ככה כמו בובה? נראה לך שהוא נהנה מזה? אתה חושב שהוא מתחבר לקצב ולדאבסטפ?
יכול להיות שזה לא כוס התה שלו, אבל אני מתערב שהבעלים שלו אוהב אותו ומאכיל אותו ומטפל בו, אחרת אין סיכוי שהחתול היה נותן לו לעשות את זה בלי לתת לו איזו שריטה יפהעזוב בורח, שורט או משהו. נראה לך שנעים לחתול שמזיזים לו חלקים בגוף סתם ככה כמו בובה? נראה לך שהוא נהנה מזה? אתה חושב שהוא מתחבר לקצב ולדאבסטפ?
האמת שזה מה שבאתי לכתוב בעריכה, בכלל הייתי חצי ציני בהודעה הראשונה עם אריאל. ברור לי שזה לא נורא ולא הייתי מגדיר את זה " התעללות" אבל סתם כבר נכנסתי לקטע של נעים לו או לא נעים לו.יכול להיות שזה לא כוס התה שלו, אבל אני מתערב שהבעלים שלו אוהב אותו ומאכיל אותו ומטפל בו, אחרת אין סיכוי שהחתול היה נותן לו לעשות את זה בלי לתת לו איזו שריטה יפה