הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה חברה יותר טובה סיירוס ,אלפא פארם ,בלאקן?

• פותח/ת השרשור tal890
  • פורסם בתאריך
הספקולציות שיש לאנשים פה
פשש וואלה לפחות היית ישר ...
אם היה לך מושג מי מתעסק פה בארץ עם חברות האנדרגראונד לא היית כזה מוגבל , מציע לך להריץ בארכיון של הפורום ותבדוק טוב טוב את כל החברות ug כנראה שאתה לא כל כך מעודכן ... אבל קשה לעשות את זה אני יודע ..

נערך לאחרונה:
אתה צודק אין לי מושג מי מתעסק בארץ...אבל יש לי מושג מי מעסיק את כל הדילרים הקטנים בארץ,ויש לי מושג מה הם מוכרים ואיזה כמות יש בכל חברת מדבקה שיש בארץ ויש לי מושג מי מכינים את כל מה שמיוצר בארץ ויש לי מושג מי מזייף ברמה גבוהה חברות שרצות כאן בארץ...אחי מי שמכיר אותי יודע 😃

אני אף פעם לא מלכלך על אף אחד על משתמשים פה בפורום יש לי כבוד לכל אחד , שמעת פעם על זילזול ? זה מה שקרה כאן עכשיו

א.מוגבל זה לכלוך
ב. אל תזלזל בבנאדם במיוחד שאתה לא יודע מי הוא..אני לא יודע מי אתה ואני לא מזלזל בך אם כבר ההפך
ג.בא לא נתנהג כמו ילדים זה לא יפה ולא מכובד אם תצטרך ממני כל דבר אולי אני יכול גם לעזור לך ובשמחה

מוגבל זה לכלוך ? סלח לי אבל אתה כנראה שלא הבנת נכון . מוגבל זה מוגבל במידע ותו לא . זה כמו אתה שרשמת ספקולציות של אנשים פה , ולא זלזלתי בך קיצר עזוב זה סתם יורד לרמה של ילדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית