הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטון טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך

zorner

משתמש פעיל
841
255
נק' מוניטין:
870
841
255
ספייס הרצליה
השיא שלי היה 70 קילו והורדתי קצת משקל ל60 בשביל לשפר טכניקה

אני אשמח אם תתייחסו לדברים הבאים:
1. הגב מתעגל או לא?
2. אמרו לי על סרטונים קודמים שאני מושך עם הגב ולא עם הרגליים. זה השתפר?
3. עוד דברים שצריך לשפר..

השיא שלי היה 70 קילו והורדתי קצת משקל ל60 בשביל לשפר טכניקה

אני אשמח אם תתייחסו לדברים הבאים:
1. הגב מתעגל או לא?
2. אמרו לי על סרטונים קודמים שאני מושך עם הגב ולא עם הרגליים. זה השתפר?
3. עוד דברים שצריך לשפר..

נסה להחליף לאחיזה מעורבת וצלם מחדש את הסרטון, אני בטוח ש90% מהבעיה תפתר.
המסלול של המוט טוב, השליטה בגב טעונת שיפור...

נסה להחליף לאחיזה מעורבת וצלם מחדש את הסרטון, אני בטוח ש90% מהבעיה תפתר.
המסלול של המוט טוב, השליטה בגב טעונת שיפור...
לא מסכים איתך, למה אחיזה משולבת ב60 קילו? כל עוד אין צורך אין צורך. חלק מהתרגיל זה גם עבודה על הגריפ - דבר חשוב מאוד

לגביי הוידאו,
1. רוחב העמידה צריך להיות ברוחב של vertical jump, כי זו הפוזיציה בה אתה יכול לייצר הכי הרבה כוח לריצפה - שזה אומר הרבה יותר צר ממה שאתה עומד כרגע.
2. אחרי שהמוט עובר את הברך אתה מכופף אותה שוב - אל תעשה את זה. פשוט תחשוב על להרים את המוט למעלה, זה הכל.
3. חמשת השלבים למשיכה.
4. איך לצלם סט עבודה.

צלם שוב אחרי שביצעת את ההערות הנ"ל ותעלה, אפשר באשכול הנוכחי, לא חייב לפתוח חדש.

לא מסכים איתך, למה אחיזה משולבת ב60 קילו? כל עוד אין צורך אין צורך. חלק מהתרגיל זה גם עבודה על הגריפ - דבר חשוב מאוד

לגביי הוידאו,
1. רוחב העמידה צריך להיות ברוחב של vertical jump, כי זו הפוזיציה בה אתה יכול לייצר הכי הרבה כוח לריצפה - שזה אומר הרבה יותר צר ממה שאתה עומד כרגע.
2. אחרי שהמוט עובר את הברך אתה מכופף אותה שוב - אל תעשה את זה. פשוט תחשוב על להרים את המוט למעלה, זה הכל.
3. חמשת השלבים למשיכה.
4. איך לצלם סט עבודה.

צלם שוב אחרי שביצעת את ההערות הנ"ל ותעלה, אפשר באשכול הנוכחי, לא חייב לפתוח חדש.

יש לי חשד שהמסלול מתחרבש שם דווקא בגלל שידידנו מרוכז באחיזה ומכאן העצה.
הכוח של האחיזה ישתפר גם ממתח עם משקל, חתירות וכן, גם דדליפט באחיזה מעורבת. אין הכרח לאוברהנד גריפ אם היא מעוותת את התנועה.

• פותח/ת השרשור

לגביי הוידאו,
3. חמשת השלבים למשיכה.
4. איך לצלם סט עבודה.

לגביי הוידאו,
3. חמשת השלבים למשיכה.
4. איך לצלם סט עבודה.

האם בכיפוף של הברך אתה מתכוון בזמן הירידה? כי אם אתה מדבר על העלייה לא שמתי לב לזה בסרטון.
חוץ מזה שקראתי שדווקא לא צריך לחשוב על להרים את המוט אלא על לדחוף את הרצפה עם העקבים ואחרי שהמוט עובר את הברך להכניס אגן. תקן אותי אם אני טועה.

יש לי חשד שהמסלול מתחרבש שם דווקא בגלל שידידנו מרוכז באחיזה ומכאן העצה.
הכוח של האחיזה ישתפר גם ממתח עם משקל, חתירות וכן, גם דדליפט באחיזה מעורבת. אין הכרח לאוברהנד גריפ אם היא מעוותת את התנועה.
אני כרגע עובד באחיזת הוק ולא מרגיש כאילו היא הגורם שמפריעה לי בטכניקה, אני מעדיף כרגע להשאר עם אחיזה רגילה ולעבור לאחיזה משולבת רק כשלא תהיה ברירה. בנוסף בשליטה על הגב התכוונת לשמירה על גב ישר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית