הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת מכשיר סלולרי מחול

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
רוצה לרכוש מכשיר מחול
מה צריך לחפש כדי שלא יהיה לי בעיו בלחבר אותו לסים ישראלי?

תראה שבפרטים שלו הוא international או unblocked או sim-free.

באיזה רשת אתה? בעיקרון כל המכשירים החדשים מהקטגוריה הבינונית ומעלה תומכים בכל התדרים, אבל יש כאלה שלא תומכים ב-900 (צריך לעשות להם התאמה מ-850).
וכמובן לקנות מכשיר בינלאומי ולא מותאם at&t או verizon

תלוי בחברה שאתה מעוניין להיות בה
אם אתה ברשת פלאפון או בסלקום( כולל הרשתות המבוססות) תדאג שבתדרי ה3G / wdmca יש תדר 850
אם באורנג או ברשת מבוססת אורנג תדאג שתדרי 2G/GSM יהיה 900
רצוי /unlocked /sim free - לא חובה, הרשת בארץ יכולה לפתוח לך את זה ואם היא לא אז איביי בחמש דולר כן
אם אתה קונה מארה״ב - חובה שיהיה רשום sim free/unlocked - או לפחות לוודא שהדגם לא שייך לאחת החברות שם( יש שם דגמים מיוחדים לחברות השונות)
שים לב שמכשירי הדגל לא תמיד יותר זולים אחרי עלויות שילוח ומיסים, תדאג להשוות את זה לתוצאה הנמוכה ביותר בזאפ

• פותח/ת השרשור
אני בגולן טלקום
חבר מביא לי מארהב ככה שזה א בעיה

באיזה רשת אתה? בעיקרון כל המכשירים החדשים מהקטגוריה הבינונית ומעלה תומכים בכל התדרים, אבל יש כאלה שלא תומכים ב-900 (צריך לעשות להם התאמה מ-850).
וכמובן לקנות מכשיר בינלאומי ולא מותאם at&t או verizon
אייפון 5+ מגיע פתוח Sim-free ב Veriozn.
אם המכשיר נקנה לפני ינואר 2013, אפשר לפתוח מכשיר AT&T ב-5 דולר מ eBay (או דרך החברה עצמה בהנחה שנגמר החוזה למכשיר והבעלים של המכשיר מבקש זאת).

אייפון 5+ מגיע פתוח Sim-free ב Veriozn.
אם המכשיר נקנה לפני ינואר 2013, אפשר לפתוח מכשיר AT&T ב-5 דולר מ eBay (או דרך החברה עצמה בהנחה שנגמר החוזה למכשיר והבעלים של המכשיר מבקש זאת).
אה, נדמה לי שאייפונים מעולם לא היו בעיה (גם כשהם היו סגורים ל-at&t ונפתחו על ידי פריצה בעבר) כי אפל לא נותנת לאף אחד לשנות תדרים במכשירים (חוץ מהבעיה שהייתה בזמנו עם פלאפון שלא סיפקו 2G ולכן האייפונים מתחת ל-3G לא יכלו לעבוד ברשת). הכוונה שלי הייתה למכשירי אנדרויד שמותאמים לחברות האמריקאיות ולא יעבדו באירופה או בישראל אצל חלק מהספקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית