קיבלתי גיוס למגב

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
מי יכול לספר לי בכללי מי שהיה.. איך התנאים?? היציאות? אוכל? כל מה שאתם יכולים
תודה

כל השירות שלי שירתתי עם אנשי קבע דרוזים ,לא היה לי שקם בבסיס,לא היה לי בנות ,לא היה לי חווית שירות,הייתי אוכל ארוחות קרות
וסביר להניח שנדפקו לי הברכיים עד סוף חיי

אבל חוץ מזה מג''ב אשש !!

כל השירות שלי שירתתי עם אנשי קבע דרוזים ,לא היה לי שקם בבסיס,לא היה לי בנות ,לא היה לי חווית שירות,הייתי אוכל ארוחות קרות
וסביר להניח שנדפקו לי הברכיים עד סוף חיי

אבל חוץ מזה מג''ב אשש !!
היה לך מוט חופשי?
והיה לך זמן ל-2 אימונים בשבוע בזמן הפנוי?

אני נמצא במוצב עם פלוגה של מג"ב שכם. מבחינת יציאות 10-4 אחלה יציאות. חרא אוכל מגישים פה דג בצהריים הרבה פעמים וארוחת ערב עושים לך טובה אם מגישים ביצי עין. תנאים אחלה חדרים ממוזגים, מועדון, חדר כושר (די מעפן ממה שראיתי, הכל מכונות), שקם בא כמעט כל יום, המשימות מעפנות 90% מהזמן זה סטטיות בצומת או בעמדה במוצב וגם כשיש להם פעילות פעם בחודש זה סתם איזה חרטא וגם מחמירים איתם מאוד בקטע של החיכוך אה כן ויש גם את הקטע הזה שהם מתעסקים גם עם יהודים שעושים בעיות (יצהרניקים לדוגמה), יש כאלה שיש להם בעיה עם זה.

סה"כ שירות סבבה אבל בוא נגיד שאם לפני שהגענו לקו פה התחרטתי שלא הלכתי למג"ב בגלל ששמעתי רק דברים טובים, היום אני כבר לא ממש מתחרט.

יש אנשים שבמג"ב ומוכנים להתחתן עם המקום
תלוי איפה אתה נופל

הכל תלוי איפה אתה נופל..
יש מקומות שעבודה קקה ובסיס קקה, ויש מקומות עם עבודה טובה ובסיס טוב,
יש מקומות עם יציאות מפגרות- יומיות, חמשושים.. הכל תלוי איפה תיפול אחרי טירונות..
בכל מקרה אם אתה רוצה להיות לוחם, לדעתי מג"ב זה האופציה הכי טובה ואני מגבניק בעצמי.

אני יודע שזה לא יהיה הכי קל, אבל תנסה להגיע לימ״ס. אחת היחידות הכי איכותיות כיום.

עם כל מה ששמעתי על מג"ב מחברים, נכון שקשה שם והיציאות שם ממש חרא, אבל תכלס זה מקום שאתה שאתה מתכשל בו יופי יופי

עם כל מה ששמעתי על מג"ב מחברים, נכון שקשה שם והיציאות שם ממש חרא, אבל תכלס זה מקום שאתה שאתה מתכשל בו יופי יופי[/quo

לא יודע איפה שמעת על דבר כזה..יציאות 10/11-3/4 ברזל, ויש מקומות עם ת״ש באמת מטורף. הכל תלוי כמה אתה מקומבן, כי המילה השניה של מג״ב זה קומבינות.
ושוב, ממליץ לכולם לנסות ולהגיע לימ״ס..

יש לי 2 חברים במגב והם ממש מרוצים ( למרות שאת אחד מהם דפקו באחד המקומות הכי לא סימפטיים לשירות )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית