הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו כנראה(לא קשור לסטרואידים וכו..)

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
מאז גיל 13 יש לי פטמות נפוחות כאלה,וכשאני מרגיש אותם יש בפנים כמו חלקים מוזרים כאלה שאפשר להזיז אותם.
ממש מציק לי המראה הזה,אני כבר בן 17 וזה עוד לא עבר,יש פתרון?

כמה מוצרי חלב אתה צרכת ? וכמה צרכת אחרי שהפחתתה ?
הייתי צורך ליטר של חלב ביום+-.
מאז שהפסקתי עברתי לפחית קוטג' ביום או 2 יוגורט ביו 3%.
אין לי יותר חלב מזה בתפריט.

הייתי צורך ליטר של חלב ביום+-.
מאז שהפסקתי עברתי לפחית קוטג' ביום או 2 יוגורט ביו 3%.
אין לי יותר חלב מזה בתפריט.

בחלב יש אסטרוגנים. הגיוני שהיה לך כמות אסטרוגנים יחסית גבוהה בגוף, היית על הגבול, והתיסוף הזה של החלב רק החמיר את המצב.
אז "למבינים" כאן, אם מישהו אומר לכם שיש לו ג'ינו, ואז מישהו אומר לכם שהיה לו גם וברגע שהפסיק עם החלב אז נעלם לו, למה לעזאזל אתם אומרים לו 'שטויות שתה כמה חלב שאתה רוצה'. זאת אחת הסיבות שצריך לעשות מחקר עצמי ולא להקשיב לכל עצה של פוץ בפורום, לך לרופא, תקרא באינטרנט ותסיק מסקנות לבד. במקרה שלך המקרה יותר פשוט, אבל באופן כללי לא כדאי להסתמך על מקור אחד אף פעם. ולא, אל תשתה חלב, ובטח לא 'כמה שאתה רוצה', כי זה רק יחמיר את המצב.

בחלב יש אסטרוגנים. הגיוני שהיה לך כמות אסטרוגנים יחסית גבוהה בגוף, היית על הגבול, והתיסוף הזה של החלב רק החמיר את המצב.
אז "למבינים" כאן, אם מישהו אומר לכם שיש לו ג'ינו, ואז מישהו אומר לכם שהיה לו גם וברגע שהפסיק עם החלב אז נעלם לו, למה לעזאזל אתם אומרים לו 'שטויות שתה כמה חלב שאתה רוצה'. זאת אחת הסיבות שצריך לעשות מחקר עצמי ולא להקשיב לכל עצה של פוץ בפורום, לך לרופא, תקרא באינטרנט ותסיק מסקנות לבד. במקרה שלך המקרה יותר פשוט, אבל באופן כללי לא כדאי להסתמך על מקור אחד אף פעם. ולא, אל תשתה חלב, ובטח לא 'כמה שאתה רוצה', כי זה רק יחמיר את המצב.

בחלב אכן תיתכן כמות לא מבוטלת של אסטרוגן. אבל בעצם בכל מקום. לכן כנראה שאם תחליף את המילה חלב בקטניות, צמחים, סויה, בקבוקי שתיה עדיין המשפט יהיה נכון.

מצד שני אין תחליף לניסוי על עצמך

אויי יא ברוך!!

תגידו - מה זה הקשקוש הזה ג'ינו שנעלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ג'ינו שנוצר לא יכול להעלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נמאס להסביר את זה כל פעם מחדש.

גינקומסטיה - מדובר ברקמה (רקמה,רקמה,רקמה,רקמה). כלומר, שילוב של תאים לא טבעיים בחזה! בדומה לגידול סרטני אך שונה כי הוא אינו נכנס לזרם הדם ואינו בעל אפשרויות תפעול של תאים אחרים ושינויים בRNA

אז מה זה בעצם ג'ינו שנעלם??? זה לא ג'ינו!!

אנשים הרבה פעמים טועים לחשוב שנפיחות בחזה שיורדת היא ג'ינו שנעלם.
ג'ינו ייעלם רק בניתוח. מה כן? נוזלים ואסטרוגן שלא ייצר רקמה בהחלט יכולים להעלם ולהחזיר את החזה למקור.
אבל זה בתנאי שלא נוצרה רקמה.

אם כולכם פה תעשו מישוש בחזה, כולכם בלי יוצא מן הכלל אמורים להרגיש גולה קטנה בחזה, זו בלוטה הורמונלית שיושבת שם.
כן, היא יכולה להתנפח. כן, היא מגיבה לאסטרוגן.
אבל ג'ינו זה ג'ינו ובלוטה הורמונלית זו בלוטה הורמונלית. ונפיחות ונוזלים זה נפיחות ונוזלים.

זה שאדם נוטה לצבור נוזלים בחזה או נפיחות לא אומר שיש לו גם נטייה לפתח מזה ג'ינו.
זה תלוי ברמה הרגישות של הקולטנים בחזה - כלל שהם פוטנטיים יותר לאסטרוגן או פרוגסטין כך התוצאות יהיו יותר הרות אסון.

אם יש לך גינקומסטיה - ברגע שתעשה ייבוש קטן וחיטוב תוכל לדעת בדיוק בדיוק את גודלה האמיתי של הרקמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית