הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי מחשב נייד

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אהלן אנשים

ראיתי אשכולות ממש ישנים בנושא והם לא רלוונטים לגבי מה שאני מחפש
אני מחפש מחשב נייד שהוא יהיה עמיד ברמה ממוצעת למשחקים כיום (לא צריך להריץ על HIGH הכל, שבממוצע יריץ על רגיל ומשחקים חדשים אפילו נמוך)

המחשב גם יהיה מיועד ללימודים, אבל אני מאמין ברגע שהוא יהיה חזק מספיק להריץ משחקים, אז מין הסתם כל הפעולות שיהיו קשורות ללימודים יפעלו טוב, כנ"ל לגבי סרטים.
הדברים הצדדים שגם חשובים: שתהיה כניסת USB 3.0, מצלמה מובנית טובה (קידמית ואחורית, גם אם מדובר בלהוסיף קצת כסף), לא צריך הרבה נפח מספיק 500G, שהסוללה לא תיגמר מהר ואחריות לשלוש שנים.
התקציב שלי הוא חמש אלף עם נטייה ל5300 אם קריטי
*אני לא יכול להזמין מחו"ל

תודה רבה לכל העוזרים 😃

למה אתה רוצה מחשב נייד למשחקים? מהניסיון שיש לי קונסולה פרוצה ב2000 שקל ומחשב נייד ממוצע ב2500 שקל עדיפים על מחשב נייד ב5000 שקל, פשוט כי מחשב נייד זה לא חווית משחקיות טובה.

למה אתה רוצה מחשב נייד למשחקים? מהניסיון שיש לי קונסולה פרוצה ב2000 שקל ומחשב נייד ממוצע ב2500 שקל עדיפים על מחשב נייד ב5000 שקל, פשוט כי מחשב נייד זה לא חווית משחקיות טובה.
קונסולה פרוצה? איך אתה משיג דבר כזה? שה אומר שיהיה אפשר להוריד משחקים?

איזה בולשיט טהור. לי יש מחשב נייד מעולה שקניתי לפני שנה מאייבורי מחשבים ב2500 (הוא אזל מאז). זה המחשב, ה''חיסרון'' היחידי בו שאין בו מערכת הפעלה מה שחוסך 500 ש''ח במחיר:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LNN-580-5N&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Ret&lang=he

כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB בנוסף לכרטיס המובנה.

קונסולה פרוצה? איך אתה משיג דבר כזה? שה אומר שיהיה אפשר להוריד משחקים?
אתה הולך לחנות שהיא לא באג, מבקש סוני/אקסבוקס/ווי פרוץ ומוריד משחקים, צורב אותם על דיסקים/שם אותם על הארדיסק( בהתאם לפריצה ולקונסולה) ומשחק

איזה בולשיט טהור. לי יש מחשב נייד מעולה שקניתי לפני שנה מהייבורי מחשבים ב2500 (הוא אזל מאז). זה המחשב, ה''חיסרון'' היחידי בו שאין בו מערכת הפעלה מה שחוסך 500 ש''ח במחיר:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LNN-580-5N&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Ret&lang=he

כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB בנוסף לכרטיס המובנה.
אני מניח שהתגובה איזה בולשיט טהור הייתה אליי?
אם כן - הכרטיס מסך שלו גרוע לגיימניג, מסך של 15.6 אינץ זה קטן, המעבד חרא, ויותר מאלה לשחק על מקלדת של מחשב נייד זה זיון בתחת. הוא גם די כבד, אני מניח שהבחור סטודנט - לא כיף להוסיף 2.5 קילו לגב כל יום

גרוע לגיימינג? תעבור על דירוג לכרטיסי מסך בנטבוק צ'אק בבקשה. מדובר בכרטיס שתואם לכל המשחקים היום. וזה מה שהוא רצה. מעבר לזה, למחשב יש יציאת HDMI למסך רחב וUSB כמובן לג'וייסטיקים אלחוטיים במידה והוא גיימר. מי שמשחק מול המחשב במקלדת הוא... לא גיימר אלא משתמש ממוצע. בדיוק כמוני. זה מחשב סופר מהיר( איך לכל הרוחות אפשר לומר שמעבד I5 אינטל הוא חרא!?!?) ומעולה עם ביצועים נהדרים ביחס למחיר. שוב, אני מדבר מנסיון אישי - משהו שאתה לא יכול לומר.

באשר ל2.5 קילו על הגב, אני מבין שבחיים שלך לא היית סטודנט אה? מדובר במשקל נוצה שרוב הבנות מעדיפות לקחת בשקית.

כאמור, בולשיט טהור.

נערך לאחרונה:
גרוע לגיימינג? תעבור על דירוג לכרטיסי מסך בבקשה. מדובר בכרטיס שתואם לכל המשחקים היום. וזה מה שהוא רצה. מעבר לזה, למחשב יש יציאת HDMI למסך רחב וUSB כמובן לג'וייסטיקים אלחוטיים במידה והוא גיימר. מי שמשחק מול המחשב במקלדת הוא... לא גיימר אלא משתמש ממוצע. בדיוק כמוני. זה מחשב סופר מהיר ומעולה עם ביצועים נהדרים ביחס למחיר. שוב, אני מדבר מנסיון אישי - משהו שאתה לא יכול לומר.

באשר ל2.5 קילו על הגב, אני מבין שבחיים שלך לא היית סטודנט אה? מדובר במשקל נוצה שרוב הבנות מעדיפות לקחת בשקית.

כאמור, בולשיט טהור.
לא לכל המשחקים היום. וגם אם כן מחשב קונים בראייה לעתיד לא להיום. בגלל זה אני חושב שעדיף קונסולה - החברות מתאימות את המשחקים לקונסולה ולא אתה את החומרה של המשב לדרישות המשחקים
צודק בנוגע להמשך הפסקה
לא, לא הייתי סטודנט, אני תלמיד תיכון. אני הולך כל יום עם 6-7 קילו על הגב, בטווח קצר זה לא כואב ( בזמן ההליכה לבית ספר למשל) אבל בערב אחרי כל היום אני מרגיש את הגב התחתון מהתיק. עוד 2.5 קילו על הגב לא יעשו לי טוב, אז אני יוצא מנקודת הנחה שגם לסטודנט. יכול להיות שאני טועה - אין לי פה ניסיון כי אני לא סטודנט.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לקונסולות:
יש לי סוני 3 אקס בוקס 360, וככל הנראה יהיה לי גם סוני 4 קצת אחרי שיצא.
ככה שחווית משחק כבר יש לי בקונסולות, מדי פעם ארצה לשחק במחשב במשחקים בינוניים.

TMW:
המחשב נראה מעולה! ואם הוא באמת יכול להריץ משחקים באופן סביר זה פלוס, במיוחד שיש לו יציאת HDMI ככה שאוכל לחבר קונסולות.
מה שמבאס זה שיש לו רק שנת אחריות, יש לי קצת בעיה עם זה..למרות שיש לו מחיר מעולה
יש מצב שאתה יכול להראות לי מחשבים מחברות כמו אייבורי\באג\MCS וכו' (אני בארשבעי אם זה עוזר)

כשיש לי זמן אני משחק במספר משחקים חדשים - הכל בגרפיקה גבוה.

ממה שראיתי הוא אזל ברשתות הגדולות. בכל מקרה, הרכיבים העיקרים במחשב הזה שייכים לחברות הטובות ביותר, אם יהיו בעיות כמובן שאתה תגלה את זה מהר מאוד. אחריות של שנה מספיקה בהחלט. המחשב הזה הוא אחת הרכישות הכי חכמות שלי כסטודנט, פשוט אדיר (שוב 2500 ש''ח הוא עלה לי בזמנו, הגיע תוך יומיים מאייבורי). החסרון היחיד בו הוא המצלמת רשת הזוועתית, מצד שני לכל סמארטפון יש היום מצלמת HD. ככה שהוא עד היום עדיף על כל המחשבים שאני נתקלתי בהם בארץ במחיר שכזה.

תדע לך שאתה קונה מחשב נייד אתה מתפשר בביצועים בגדול לעומת הנייח.
קח לדוגמא את הביצועים של המחשב שפורסם למעלה (שמאד לא מומלץ אגב, בגלל השנה אחריות)
קוד:
http://youtu.be/Av-7JIjRsFc
כמובן שבתקציב של 5000₪ תקבל ביצועים טובים יותר אבל גם ביצועים יחסית בינוניים. שכן, גם אם הדגם של המחשב יצא לחנויות זה עתה, הכרטיס מסך עם ביצועים לא מי יודע מה.

• פותח/ת השרשור
קיבלתי המלצה למחשב הנייד הזה גם, איך הוא? (קצת יותר יקר משלך אבל לדעתי נראה טוב)
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11142

וכן אני מודע לזה שמחשב נייח יותר חזק למשחקים וכדומה, אבל כמו שאמרתי- רוב המשחקים יהיו על הקונסולות.
מדי פעם אני אשחק במחשב ובגלל זה אני רוצה משהו ביינוני, שלפחות אוכל להריץ חלק מהמשחקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית