הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נפלאות התה

The tea time

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
3
76
0
תה הוא משקה מאוד מיוחד ורב-גוני. קיימים סוגים רבים של תה ולכל אחד מהם יש יתרון התורם לבריאות.
יש הרבה צמחי מרפא שמהם ניתן להשרות תה. צמחים אלא גדלים במעמקי יערות סין, יפן, אוסטרליה, דרום אמריקה ועוד הרבה איזורים שונים ברחבי העולם.

אני גיליתי את מסתורי התה דרך הסנסיי (מאמן) שלי באייקידו.
הוא נתן לי ספר מדהים עם מתכונים שונים של סוגי תה ופירוט על תרומתם לבריאות.
אני אישית מאוד אוהבת תה ירוק. (יש גם תת-סוגים של תה ירוק, כמו תה ירוק-סיני, תה ירוק-יפני וכו')
ניתן לקנות חפיסות תה שונות בכל מכולת. יש גם חליטות אחרות כמו צ'אי הודי למי שמכיר.
אבל אני מעדיפה לקנות את הצמחים בחנות לצמחי מרפא. כך האפקטיביות של הצמח יעילה יותר.

הנה כמה נקודות מעניינות שכדאי לדעת:

- תה שעשוי מצמח הלואיזה, מרגיע את הקיבה וגורם לתחושת שובע כך שלא תרגישו רעבים אם אתם עושים דיאטה. מעולה לכאלה שרוצים לשרוף שומן.

- תה מצמח המליסה מרגיע את הגוף והנפש ותורם לריכוז. בנוסף הוא גם מאוד טעים.

-תה לונגינג (סוג של תה סיני) בריא מאוד לכלי הדם והלב בתורמים להתחדשות הרקמות בגוף וגם משפר מאוד את תפקוד המערכת החיסונית.

קיימים גם סוגים של תה בטעמי פירות כמו אפרסק, מנגו, תפוח וכו'. טעימים מאוד!

אני בכל מקרה נמנעת משתיית קפה. בריא או לא-פשוט לא טעים לי!
וזאת הגישה הנכונה בחיים.

אגב, בלי לתפוס עמדה, נושא הקרינה הסלולרית הוא הנושא הכי מושחת מכל הנושאים שמגיעים לציבור, זה פשוט ויכוח על דפי העיתון בין חברות האוזניות לחברות הסלולר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שאלה קצת לא קשורה.

כמה זמן הפורום הזה קיים?
עפ''י הסטיטסטיקות, משה הוא המשתמש עם הכי הרבה תגובות בפורום (505 נכון לרגע).
זה מעט מאוד וניתן להסיק מכך שהפורום בן כמה שבועות בלבד או לחילופין, לא פעיל במיוחד.
אם כי עד כה אני מתרשמת שפעילות לא חסרה פה.

את האמת כמעט הרוב פה זה מכרים אבל אכן יש הרבה אורחים (מאיפשהוא) שרק קוראים בפורום (ולא נרשמים 😡) .
את מוזמנת להשאר ולהנות בהמשך מגלישתך כאן וללמוד כמו כולנו ✌️

• פותח/ת השרשור
מסקרן אותי איך הגעת לכאן ? רוב האנשים מקבלים ממני או מדימה הזמנה 🤫

זה למעשה הפורום העברי הראשון אליו נרשמתי מזה הרבה זמן. עד כה הייתי כותבת בתפוז מדי פעם אבל את רוב פעילותי הייתה משקיעה בפורום ממדינה אחרת.
אז איך הגעתי? רשמתי בגוגל את צירוף המילים ''פורום'', תזונה'', כושר'' וכאלה עד שהגעתי לפה.
אם כבר לגלוש בפורום, אז שיתרכז בנושאים שמעניינים אותי. למרות שאני פה בשביל להרחיב את אופקיי הדי צרים בתזונה נכונה.

בהקשר לפוסט,הטעם הכי טעים שטעמתי זה היה תפוח קינמון לא הפונץ.
יש תה אדום עם ווניל הכי טעים בארץ (21 שקל ל25 שקיות 😣)

דווקא התה שהכי אהבתי זה התה חליטת פירות יער של ויסוצקי.
גם תה שאני אוהב לא פחות - התה ירוק של ויסוצקי עם פירות יער 😃

זה עצוב אבל המשקה חם היחיד שאני שותה(לא כל כך מתחבר למשקאות חמים) זה מים חמים עם נענע וסוכרזית (ולפעמים מוסיף קינמון) ...
ולפני אימון קפה עם חלב ...

זה למעשה הפורום העברי הראשון אליו נרשמתי מזה הרבה זמן. עד כה הייתי כותבת בתפוז מדי פעם אבל את רוב פעילותי הייתה משקיעה בפורום ממדינה אחרת.
אז איך הגעתי? רשמתי בגוגל את צירוף המילים ''פורום'', תזונה'', כושר'' וכאלה עד שהגעתי לפה.
אם כבר לגלוש בפורום, אז שיתרכז בנושאים שמעניינים אותי. למרות שאני פה בשביל להרחיב את אופקיי הדי צרים בתזונה נכונה.

הפורום שלנו לצערי מדורג עדיין מאוד נמוך בגוגל, קשה לי להאמין שהגעת דרך חיפוש שם... אלא אם כן הרחקת עד לעמוד ה10

הפורום שלנו לצערי מדורג עדיין מאוד נמוך בגוגל, קשה לי להאמין שהגעת דרך חיפוש שם... אלא אם כן הרחקת עד לעמוד ה10
תשמור את התגובה הזו במועדפים.
ומה זה משנה איך היא הגיעה , העיקר הגיעה 😃

• פותח/ת השרשור

תרשום בגוגל את המילים הבאות בסדר הזה: ''פורום תזונה פיתוח גוף חיטוב''
זה מראה אצלי את האתר השישי אחרי החיפוש.

בהקשר לפוסט,הטעם הכי טעים שטעמתי זה היה תפוח קינמון לא הפונץ.
יש תה אדום עם ווניל הכי טעים בארץ (21 שקל ל25 שקיות 😣)
וואי אני מכור לזה, תה קינמון וניל הוירובוש נכון? אני כל יום שותה 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית