נק' מוניטין:
3
- 76
- 0
תה הוא משקה מאוד מיוחד ורב-גוני. קיימים סוגים רבים של תה ולכל אחד מהם יש יתרון התורם לבריאות.
יש הרבה צמחי מרפא שמהם ניתן להשרות תה. צמחים אלא גדלים במעמקי יערות סין, יפן, אוסטרליה, דרום אמריקה ועוד הרבה איזורים שונים ברחבי העולם.
אני גיליתי את מסתורי התה דרך הסנסיי (מאמן) שלי באייקידו.
הוא נתן לי ספר מדהים עם מתכונים שונים של סוגי תה ופירוט על תרומתם לבריאות.
אני אישית מאוד אוהבת תה ירוק. (יש גם תת-סוגים של תה ירוק, כמו תה ירוק-סיני, תה ירוק-יפני וכו')
ניתן לקנות חפיסות תה שונות בכל מכולת. יש גם חליטות אחרות כמו צ'אי הודי למי שמכיר.
אבל אני מעדיפה לקנות את הצמחים בחנות לצמחי מרפא. כך האפקטיביות של הצמח יעילה יותר.
הנה כמה נקודות מעניינות שכדאי לדעת:
- תה שעשוי מצמח הלואיזה, מרגיע את הקיבה וגורם לתחושת שובע כך שלא תרגישו רעבים אם אתם עושים דיאטה. מעולה לכאלה שרוצים לשרוף שומן.
- תה מצמח המליסה מרגיע את הגוף והנפש ותורם לריכוז. בנוסף הוא גם מאוד טעים.
-תה לונגינג (סוג של תה סיני) בריא מאוד לכלי הדם והלב בתורמים להתחדשות הרקמות בגוף וגם משפר מאוד את תפקוד המערכת החיסונית.
קיימים גם סוגים של תה בטעמי פירות כמו אפרסק, מנגו, תפוח וכו'. טעימים מאוד!
יש הרבה צמחי מרפא שמהם ניתן להשרות תה. צמחים אלא גדלים במעמקי יערות סין, יפן, אוסטרליה, דרום אמריקה ועוד הרבה איזורים שונים ברחבי העולם.
אני גיליתי את מסתורי התה דרך הסנסיי (מאמן) שלי באייקידו.
הוא נתן לי ספר מדהים עם מתכונים שונים של סוגי תה ופירוט על תרומתם לבריאות.
אני אישית מאוד אוהבת תה ירוק. (יש גם תת-סוגים של תה ירוק, כמו תה ירוק-סיני, תה ירוק-יפני וכו')
ניתן לקנות חפיסות תה שונות בכל מכולת. יש גם חליטות אחרות כמו צ'אי הודי למי שמכיר.
אבל אני מעדיפה לקנות את הצמחים בחנות לצמחי מרפא. כך האפקטיביות של הצמח יעילה יותר.
הנה כמה נקודות מעניינות שכדאי לדעת:
- תה שעשוי מצמח הלואיזה, מרגיע את הקיבה וגורם לתחושת שובע כך שלא תרגישו רעבים אם אתם עושים דיאטה. מעולה לכאלה שרוצים לשרוף שומן.
- תה מצמח המליסה מרגיע את הגוף והנפש ותורם לריכוז. בנוסף הוא גם מאוד טעים.
-תה לונגינג (סוג של תה סיני) בריא מאוד לכלי הדם והלב בתורמים להתחדשות הרקמות בגוף וגם משפר מאוד את תפקוד המערכת החיסונית.
קיימים גם סוגים של תה בטעמי פירות כמו אפרסק, מנגו, תפוח וכו'. טעימים מאוד!