הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תגידו גם בישראל הגיעה השטות הזאת PowerPlate?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
ראבק עוד דבר מטומטם שלא מועיל וכבייכול יכול להחליף אימון, הביאו איזה 4 מכשירים למכון
וכבר קיבלתי ממנהל המכון שאני אמור להדריך ביום שני 10 אנשים על המכשיר הזה :🙁

מי שלא יודע, זה הדבר הזה:
powerplate.jpg

נ.ב: אני אנסה להביא קצת אקשן ממה שקורה כאן בהולנד (PL BB)
תמיד יש דברים ולא יוצא לי להגיע

נערך לאחרונה:
אני לא יודע אם הוא הגיע לארץ, אבל התגובה הרשמית שלי על המכשיר הזה: :bad:

המכשיר הזה מעולה לאנשים מבוגרים שרוצים להימנע מירידה בצפיפות העצם או לחילופין כאלו שיש להם כבר אוסטאופורוזיס, הקטע במכשיר שהשתמשו בו לפני כמה שנים בחלל כדי למנוע צפיפות עצם אצל אסטרונאטים והמכוני כושר הדביקו לזה בדרך עוד דברים כמו "שורף שומן" ובלה בלה.

המכשיר הכי טוב למניעת ירידה בצפיפות העצם הוא מוט 😛

כן הבעיה שעם מוט צריך לעשות כמה תרגילים שונים עם "קצת" יותר מאמץ כדי לאמן את כל הגוף ולמנוע ציפיפות עצם בכל הגוף, עצם המכשיר נותן לך ב10~ דקות תמורה שבמשקולות יקח יותר זמן לעשות וגם יותר מאמץ (כנראה).

אבל אם אתה לא רוצה להתאמץ בשביל המטרה (למנוע איבוד צפיפות העצם) אז אתה אפס! אפילו אם אתה בן 62 עם 3 פריצות דיסק.

אבל אם אתה לא רוצה להתאמץ בשביל המטרה (למנוע איבוד צפיפות העצם) אז אתה אפס! אפילו אם אתה בן 62 עם 3 פריצות דיסק.

אנשים הסובלים מלחץ דם, בעיות גב, פריצות דיסק לא יעלו על המכשיר. כל מכון כושר גם דואג להכין שלט בגדול עם ההוראות הללו. לסבא'לה לה תהיה ברירה, הוא ישתה חלב בשביל הסידן ויעשה סקוואט.

אנשים הסובלים מלחץ דם, בעיות גב, פריצות דיסק לא יעלו על המכשיר. כל מכון כושר גם דואג להכין שלט בגדול עם ההוראות הללו. לסבא'לה לה תהיה ברירה, הוא ישתה חלב בשביל הסידן ויעשה סקוואט.

מה המכשיר הזה בכלל עושה? :-P

זו שטות שהוציאו לפני כמה שנים, המכשיר בעצם מבצע ויברציות, אז זה גורם כביכול לשריר להתפתח ללא מאמץ.
הסיסמא שלהם: "אימון ב 10 דקות", לפעמים אני משתמש במכשיר הזה למסג' לשרירים אחרי האימון.

יש שמה כל מיני תוכניות, אימוני כוח, אימוני הרפיה, מסג'ים לשריר וכו'.

• פותח/ת השרשור
כן, העיניין של 'הצלחה תוך 10 דקות' די מעצבנת..
Well ניצטרך ליסבול את האנשים מחר

• פותח/ת השרשור
קחו עצה בהנחה ואתם רוצים לעלות על הדבר הזה- שלא תהיה כוסית ליידכם שעומדת עם מחשוף מטר על מטר
סעמק, אחרי דקה עליו עליו יכולתי להפוך את הזין למיתלה 😵
(הייתי צריך עוד להעביר מעל 30 תנוחות >_>)
טוב נו לפחות נהנתי מצפייה ישירה על קצת אייכות עם תנוחות של קאמה סוטרה 😍

נערך לאחרונה:
יש את זה בארץ כבר מלפני שנתיים אצלנו במכון, רק איזה זקן אחד תמיד עובד על זה. נראה לי דפוק לגמרי..:|

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית