הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים שיטת סופר סט

Tomergmarco

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
-3
32
0
הולמס פלייס
אבקש חוות דעתם לתוכנית אימונים הנ״ל. שיטת סופר סט ab
A

גב:

פולאוברכייבל קרוס/משיכה לחזה 10*4

פולאובר משקולת/חתירה משקולת 4*10

יד קדמית:

מתח מכונה 4*10

כפיפת מרפק/משיכת לחזה צר 2*10

פטישים/הרמת שכמות 3*12

רגליים:

לחיצת רגליים 3*10

לאנצ'ים 3*10

בטן:

4*25

B

חזה:

פרפר תיכון/לחיצה תיכון 4*10

פרפר עליון/לחיצה עליון 4*10

פרפר תחתון/לחיצה תחתון 4*10 )

כתפיים:

הרחקת כתף/לחיצת כתף רחב 2*10

כפיפת כתף פטיש/לחיצת כתף צר 2*10

יד אחורית:

פשיטת מרפק בשכיבה/לחיצת חזה צר 2*10

הטיית גו פשיטה/פשיטת מרפק במכונה 2*10

בטן:

כפיפות בטן 4*25

חופש הביטוי, אם לאדם מאמין מותר לומר שמע ישראל /אלוהים ישמור/בעזרת השם לידי לי מותר אלוהים אפס.
סבבה אז אני קורא לאתאיסטים חסרי שכל בורים תירדו מהארץ מה אתם עושים פה בכלל
תת רמה

סבבה אז אני קורא לאתאיסטים חסרי שכל בורים תירדו מהארץ מה אתם עושים פה בכלל
תת רמה

אני לא מבין איך אני תת רמה אם אני השתמשתי בטיעון כהערת אגב ולא בפוסט נאצה נגדך/נגד אלוהים, אבל שיהיה.
גם אם אני תת רמה וגם אם לא - זכותך המלאה לומר שלדעתך אתאיסטים זה לא הגיוני ולא בסדר, לא לומר להם לרדת מהארץ.
לא מבין איך לאנשים אין טיפת שכל במוח ומקבילים את מה שאני אמרתי, שלא נאמר בכוונת פגיעה, לאתאיסטים חסרי שכל בורים. אבל העיקר שאני תת רמה

אני לא ציני זה כמו שאני יבוא לנוצרי ויגיד לו ישו בן זונה , אתה לא מאמין סבבה אין שום בעיה אבל למה לדבר לא יפה ליד אלה שכן מאמינים
הוא לא בא לבית כנסת וצעק שם אין אלוהים, הוא אמר את זה בפורום אינטרנטי שכל מי שקורא בו צריך לקחת בחשבון שהוא גם הולך לקרוא מידי פעם דברים שהוא פחות אוהב. והוא השתמש בזה ממש בתור מטאפורה ולא בכוונה להעליב, זה היה חלק מהבהרת הנקודה אותה הוא מנסה להעביר.

הוא לא בא לבית כנסת וצעק שם אין אלוהים, הוא אמר את זה בפורום אינטרנטי שכל מי שקורא בו צריך לקחת בחשבון שהוא גם הולך לקרוא מידי פעם דברים שהוא פחות אוהב. והוא השתמש בזה ממש בתור מטאפורה ולא בכוונה להעליב, זה היה חלק מהבהרת הנקודה אותה הוא מנסה להעביר.
ה1צאת ל* את המ*ל*ם מהפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית