הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בזמן יהומבין, וכמה זמן סייקל יהומבין

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
כמה זמן צריך להימשך סייקל יהומבין? קניתי כמות שתספיק לי ל18 ימים (במינון של 0.2 לקילו משקל גוף) זה יספיק לשינוי?

ויש לי בעיה עם האירובי, אני לא יכול לרוץ בגלל בעיות בברכיים.. אימונים מטאבוליים (ראונדים של סקוואט שכיבות שמיכה וכו') יהוו תחליף ראוי?

אין בעיה להשתמש ביהומובין בכל תקופת החיטוב שים לב רק שיש לו רגישות לאינסולין.. לגבי האירובי אין בעחה שלא תעשה תשמור על תזונה נכונה וגירעון קלורי

• פותח/ת השרשור
אין בעיה להשתמש ביהומובין בכל תקופת החיטוב שים לב רק שיש לו רגישות לאינסולין.. לגבי האירובי אין בעחה שלא תעשה תשמור על תזונה נכונה וגירעון קלורי
קודם כל תודה
אם אני לא אעשה אירובי, ההבדל בתוצאות יהיה משמעותי לבין אם אני כן אעשה אירובי?

קודם כל תודה
אם אני לא אעשה אירובי, ההבדל בתוצאות יהיה משמעותי לבין אם אני כן אעשה אירובי?
תלוי בכמות הגירעון הקלורי בעיקרון אירובי רצוי לעשות לקראת אחוזי שומן נמוכים מ 10 אחוז בערך זה כדאי לאיבוד נוזלים בדרך יעילה ומהירה יותר.. תבין שאירובי עושים כדי לשרוף אנרגיה אם תאכל פחות ותהיה בגירעון קלורי מתאים לא תצתרך אירובי בשלבים המוקדמים.. לאחר מכן תוכל לעשות אירובי אבל תפריט התזונה שלך יצטרך לגדול מעט יותר כדי שהגוף לא יכנס לסטרס עקב גירעון גדול מדי וכמובן שריפת שריר גדולה..

• פותח/ת השרשור
תלוי בכמות הגירעון הקלורי בעיקרון אירובי רצוי לעשות לקראת אחוזי שומן נמוכים מ 10 אחוז בערך זה כדאי לאיבוד נוזלים בדרך יעילה ומהירה יותר.. תבין שאירובי עושים כדי לשרוף אנרגיה אם תאכל פחות ותהיה בגירעון קלורי מתאים לא תצתרך אירובי בשלבים המוקדמים.. לאחר מכן תוכל לעשות אירובי אבל תפריט התזונה שלך יצטרך לגדול מעט יותר כדי שהגוף לא יכנס לסטרס עקב גירעון גדול מדי וכמובן שריפת שריר גדולה..
אוקי, אין לי בעיה להיות בגירעון קלורי בלי אירובי
אם המטרה שלי זה לרדת ל8% שומן ולהישאר ככה כל השנה, הדבר אפשרי בלי חומרים (חוץ מיהומבין בהתחלה) או שזה עניין גנטי?

אוקי, אין לי בעיה להיות בגירעון קלורי בלי אירובי
אם המטרה שלי זה לרדת ל8% שומן ולהישאר ככה כל השנה, הדבר אפשרי בלי חומרים (חוץ מיהומבין בהתחלה) או שזה עניין גנטי?
אפשרי להגיע ל8 אחוז שומן גם בלי חומרים וכמובן שאפשרי להישאר שם רק קח בחשבון שחייך יהפכו לקשיים יותר ופחות מהנים עם סיפרת קלוריות מתמדת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית