סרטון חוב לראק - 143 ק"ג סקוואט ל-9 חזרות

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אז שלא יתן חוב, בחצי שנה הוא יכול להוסיף 40 קילו לבנץ׳ עם המשקלי ילדה שלו ולא מעניין אותי השטויות שהוא עושה לפני תחרות. שלא יתרברב על משקלים שהוא הרים לפני חצי שנה וירים (אולי (אם ירצה השם (והגורל (והוא יחליט לעבוד קצת כוח)))) עוד חצי שנה.
אתה רציני? יש לי תחרות עוד 7 שבועות ואחריה אני צריך לנוח לפחות שבועיים, כבר עכשיו אני בלי פחמימה אבל בגלל שאתם כבר ממש מרגיזים אני אעשה היום סקוואט 140 למספר חזרות שאצליח
3 פלטותשל 20.4 כל צד זה יוצא בחישוב גס 143 קילו
שובר או לא שובר, על פחמימה נורא נמוכה אחרי שאושפזתי לפני יומיים ובנוסף אני בגרעון קלורי כבר 10-11 שבועות, לתת 143*9 זו הוכחה מספיק טובה ליכולות שלי.
אני שוקל 77 קילו ד"א
@the Raccoon @nadavmoore
@Psycho @power rack @incin

לגבי הבנץ' - מחר יש אימון חזה אני אראה מה אעשה עם זה במידה ויהיו אנרגיות טובות

אתה רציני? יש לי תחרות עוד 7 שבועות ואחריה אני צריך לנוח לפחות שבועיים, כבר עכשיו אני בלי פחמימה אבל בגלל שאתם כבר ממש מרגיזים אני אעשה היום סקוואט 140 למספר חזרות שאצליח
שובר או לא שובר, על פחמימה נורא נמוכה אחרי שאושפזתי לפני יומיים ובנוסף אני בגרעון קלורי כבר 10-11 שבועות, לתת 143*9 זו הוכחה מספיק טובה ליכולות שלי.
אני שוקל 77 קילו ד"א
@the Raccoon @nadavmoore

שובר או לא שובר עלק זה כל ההבדל, ואם כבר השקעת וצילמת לא יכולת לצלם מהצד שבאמת יראו את העומק.

אני שוקל 77 קילו ד"א
@the Raccoon @nadavmoore

לא משהו אישי, אבל אתה לא עושה סקוואט. וחבל שאחרי אישפוז אתה גם מנסה להוכיח משהו לאנשים.

• פותח/ת השרשור
שובר או לא שובר עלק זה כל ההבדל, ואם כבר השקעת וצילמת לא יכולת לצלם מהצד שבאמת יראו את העומק.
'שובר או לא שובר' זה לא שיש פה הבדל של ירידה לשליש סקוואט או ירידה לATG
בסה"כ ירדתי למקביל, השאלה אם לדעתכם שובר או לא.. זה לא אמור כל כך לעניין אותי כי אני הוכחתי מה שצריך להוכיח וזה מספיק.

'שובר או לא שובר' זה לא שיש פה הבדל של ירידה לשליש סקוואט או ירידה לATG
בסה"כ ירדתי למקביל, השאלה אם לדעתכם שובר או לא.. זה לא אמור כל כך לעניין אותי כי אני הוכחתי מה שצריך להוכיח וזה מספיק.
הוכחת בשביל עצמך בישבילי ובשביל רב הפורום יש סקוואט שובר ויש כל השאר.

על מה אתם מדברים? זה מצולם מלמטה, צילום מלמטה תמיד יראה גבוה יותר ממה שקורה באמת.
רק חזרות 8 ו9 גבוליות, השאר שוברות בבירור.
הבנאדם מתכונן לתחרות באדיבילדינג, מה שאף אחד מכם לא עשה, שוקל מעט, ועדיין העלה סקוואט 3 פלטות ל9 (אם להיות פדנטים אז נגיד 7).
סחטיין EliC, אותי הרשמת. קיבלת מוניטין.

• פותח/ת השרשור
על מה אתם מדברים? זה מצולם מלמטה, צילום מלמטה תמיד יראה גבוה יותר ממה שקורה באמת.
הבנאדם מתכונן לתחרות באדיבילדינג, מה שאף אחד מכם לא עשה, שוקל מעט, ועדיין העלה סקוואט 3 פלטות ל9 (אם להיות פדנטים אז נגיד 7).
תודה שאתה מסתכל על התמונה הכוללת, לילה טוב 😃

חלאס לזיין תשכל,מצידי שיצולם מלמטה מלמעלה מקדימה מאחורה, עד שלא רואים מהצד ששובר הכל רק דיבורים. ומה קשור שהוא מתחרה בבילדינג, אפאחד פה לא עשה את זה כי את אפאחד זה לא מעניין.

אני שוקל 77 קילו ד"א
@the Raccoon @nadavmoore

אתה לא שובר מקביל באף חזרה (אולי בשנייה) אבל עדיין אפשר לראות שאתה מאוד חזק (אז למה בעצם אתה נגד אימוני כוח?). אני מאוד אשמח לזווית יותר טובה ואפילו חמישייה לשלוש פלטות שובר מקביל אבל אני לא יכול להכריח, סיפקת את החוב מבחינתי (מה גם שדובר על חזרה אחת לא?). אם אני לא טועה (ויתקנו אותי המלעיזים) סקוואט כזה מערב באופן מאוד חזק את הארבע ראשי בלי הרבה עזרה מהפוסטריור צ׳יין וזה מסביר למה יש לך רגל כזו. אתה רואה פיגור בהאמס או בתחת?
בכל אופן כל הכבוד, ותידע שאתה ניראה ככה הרבה בגלל שאתה מרים כבד. בהצלחה בתחרות.

יודע מה? אתה שובר גם בחזרות 4,6,7,8 לדעתי אבל מאוד מאוד גבולי

נערך לאחרונה:
איזה ילדים קטנים וקטנוניים. שובר לא שובר, צילם מלמטה או מלמעלה, בזווית של 30 מעלות או 47.5, מעניין את התחת של ריפטו (ואם אני לא ירד לסקוואט מלא אני לא יגדל אחי??). לא מדובר בשליש סקואט והוא סתם לכם את הפה, אני במקומו לא הייתי מתאמץ בכלל לפני תחרות שחשובה לי.

• פותח/ת השרשור
אתה לא שובר מקביל באף חזרה (אולי בשנייה) אבל עדיין אפשר לראות שאתה מאוד חזק (אז למה בעצם אתה נגד אימוני כוח?). אני מאוד אשמח לזווית יותר טובה ואפילו חמישייה לשלוש פלטות שובר מקביל אבל אני לא יכול להכריח, סיפקת את החוב מבחינתי (מה גם שדובר על חזרה אחת לא?). אם אני לא טועה (ויתקנו אותי המלעיזים) סקוואט כזה מערב באופן מאוד חזק את הארבע ראשי בלי הרבה עזרה מהפוסטריור צ׳יין וזה מסביר למה יש לך רגל כזו. אתה רואה פיגור בהאמס או בתחת?
בכל אופן כל הכבוד, ותידע שאתה ניראה ככה הרבה בגלל שאתה מרים כבד. בהצלחה בתחרות.

יודע מה? אתה שובר גם בחזרות 4,6,7,8 לדעתי אבל מאוד מאוד גבולי
תודה וחטפתי על השטות הזאצ בראש מהמאמן.. אני לא עובד כבד למעשה הסקוואט הכי כבד שעשיתי בשלושה חודשים האחרונים היה 90*20 כתרגיל שלישי
ובתקופה האחרונה עובד רק פרונט.. פשוט רציתי להוכיח משו.
ההאמסטרינג היה בפיגור כי מעולם לא עבדתי עליו ולא התייחסתי לקיומו אך מרגע שהוספתי סטיף דדליפט ושתי כפיפות בשבועות האחרונים, קרו לו רק דברים טובים.

חרא טכניקה אבל זה לא משנה כל הכבוד @EliC , פעם הבאה תחכה עד שתסיים את התחרות (במיוחד אם התאשפזת) זה כולה פורום , אין לך מה להוכיח כלום חוץ מלעצמך.
בהצלחה בתחרות

פיצלתי לשרשור נפרד בשביל להשאיר את הנעוץ נקי, העירו כבר על הטכניקה אבל באמת יפה מאוד - לא ציפיתי שתעלה את הסרטון לפני התחרות.

בהצלחה!

יפה מאוד! אלה שמתלוננים על העומק של הסקוואט אשכרה ישראלים טיפוסיים חח. תנו לעצמכם כאפה.

כל הכבוד אלי, ד.א זה פלטות של המפטון? יש לי דומות (רק הידיות בצבעים) במכון ותמיד תהיתי כמה הן שוקלות (<20<)
אז שקלת ויצא 20.4?

כנופיית צרי העין שלפו את מדי הזווית והסרגלים.
אם במקרה כתבת את זה בהקשר לשאלה שלי, אז ממש לא התכוונתי לערער את ההישג של אלי,
שאלתי בשביל עצמי שאדע להעריך נכון את הפלטות במכון שלי.

עריכה: לא משנה קראתי שוב את ההודעה והבנתי שלא דיברת עליי.

כנופיית צרי העין שלפו את מדי הזווית והסרגלים.

squatwithredlines.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית