הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חוב לראק - 143 ק"ג סקוואט ל-9 חזרות

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אז שלא יתן חוב, בחצי שנה הוא יכול להוסיף 40 קילו לבנץ׳ עם המשקלי ילדה שלו ולא מעניין אותי השטויות שהוא עושה לפני תחרות. שלא יתרברב על משקלים שהוא הרים לפני חצי שנה וירים (אולי (אם ירצה השם (והגורל (והוא יחליט לעבוד קצת כוח)))) עוד חצי שנה.
אתה רציני? יש לי תחרות עוד 7 שבועות ואחריה אני צריך לנוח לפחות שבועיים, כבר עכשיו אני בלי פחמימה אבל בגלל שאתם כבר ממש מרגיזים אני אעשה היום סקוואט 140 למספר חזרות שאצליח
3 פלטותשל 20.4 כל צד זה יוצא בחישוב גס 143 קילו
שובר או לא שובר, על פחמימה נורא נמוכה אחרי שאושפזתי לפני יומיים ובנוסף אני בגרעון קלורי כבר 10-11 שבועות, לתת 143*9 זו הוכחה מספיק טובה ליכולות שלי.
אני שוקל 77 קילו ד"א
@the Raccoon @nadavmoore
@Psycho @power rack @incin

לגבי הבנץ' - מחר יש אימון חזה אני אראה מה אעשה עם זה במידה ויהיו אנרגיות טובות

PicsArt_1381145660495.jpg

• פותח/ת השרשור
LOL
לקחת את החזרה הראשונה שם באמת איבדתי המון יציבות, ואל תשכח שהסרטון מצולם מזווית מחורבנת, כשהכף רגל בזווית כלפי חוץ והתנועה עצמה של הברך היא כלפי חוץ - כל הקוים האלה מאבדים את הזוית הישירה שלהם, לא למדת גיאומטריה במרחב?
כל הכבוד אלי, ד.א זה פלטות של המפטון? יש לי דומות (רק הידיות בצבעים) במכון ותמיד תהיתי כמה הן שוקלות (<20<)
אז שקלת ויצא 20.4?
אין לי מושג האמת אני אבדוק היו םואחזיר לך תשובה
מה שכן , זה 45 ליברות שזה יוצא 20.4 קילו
כנופיית צרי העין שלפו את מדי הזווית והסרגלים.
זה פורום ישראלי בכל זאת
חרא טכניקה אבל זה לא משנה כל הכבוד @EliC , פעם הבאה תחכה עד שתסיים את התחרות (במיוחד אם התאשפזת) זה כולה פורום , אין לך מה להוכיח כלום חוץ מלעצמך.
בהצלחה בתחרות
עצוב שזה מה שיש לך להגיב אחרי שדי סתמתי לך ולכמה חברי פורום פה את הפה.

LOL
לקחת את החזרה הראשונה שם באמת איבדתי המון יציבות, ואל תשכח שהסרטון מצולם מזווית מחורבנת, כשהכף רגל בזווית כלפי חוץ והתנועה עצמה של הברך היא כלפי חוץ - כל הקוים האלה מאבדים את הזוית הישירה שלהם, לא למדת גיאומטריה במרחב?

לא הבנתי מה הקטע, זה מוכיח שהוא לא שבר \:

שימו לב שיש גם קווים אדומים על הראק, הנחתי שאנשים יבינו שאני צוחק 😃

לא מבין על מה כל הבלאגן, בחלק מהחזרות זה לא סקוואט מלא והטכניקה לא טובה, אבל כנראה שגם אם היה עושה סקוואט מלא בכל החזרות הוא היה יכול להתמודד עם המשקל הזה ולכן הוא הוכיח את מה שהיה צריך להוכיח.

אתה רציני? יש לי תחרות עוד 7 שבועות ואחריה אני צריך לנוח לפחות שבועיים, כבר עכשיו אני בלי פחמימה אבל בגלל שאתם כבר ממש מרגיזים אני אעשה היום סקוואט 140 למספר חזרות שאצליח
3 פלטותשל 20.4 כל צד זה יוצא בחישוב גס 143 קילו
שובר או לא שובר, על פחמימה נורא נמוכה אחרי שאושפזתי לפני יומיים ובנוסף אני בגרעון קלורי כבר 10-11 שבועות, לתת 143*9 זו הוכחה מספיק טובה ליכולות שלי.
אני שוקל 77 קילו ד"א
@the Raccoon @nadavmoore
@Psycho @power rack @incin

לגבי הבנץ' - מחר יש אימון חזה אני אראה מה אעשה עם זה במידה ויהיו אנרגיות טובות

ראשונה ואחרונה לא שברת אבל עדיין יפה מאוד!

טכניקה טעונת שיפור אם אתה רוצה לשמור על הברכיים, משקל טוב וכמות חזרות יפה למשקל גוף שלך, עומק לא עומק אתה לא מתחרה בהרמת משקולות, רבעים זה לא.

לא ברור למה כולם פה לוחמי מקלדת? מה כואב לאחד שמישהו מתאמן ל20 חזרות כמו בילדר או שהשני מתאמן ל3 חזרות כמו ליפטר, בסופו של דבר יש הרבה דימיון בין ליפטינג לבין בילדינג.
כל מי שמצית את הויכוחים האלה לרוב לא ליפטר ולא בילדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית