הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר לאחר שתי סייקלים

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
יש לי חבר שעשה שתי סייקלים בחיים שלו ,
האידיוט לא זוכר מה הוא לקח ולא יכול לומר לי שום דבר לגבי פיסיטי וכדומה הוא טוען שעשה את הסייקלים לפני כחצי שנה לערך ,
מאז הוא לא מתפקד מינית בכלל !
הוא רוצה לעשות סייקל נוסף כמובן שאמרתי לו שיירד מזה ,
המלצתי לו ללכת לבצע בדיקות דם כלליות כולל הורמונים tsh טוטאל טסט וטסט חופשי ,
לראות מה המצב .

במידה והטסט חופשי נמוך מאוד , האם ניתן לתת לו כלומיד ?

מה אתם ממליצים אשמח לשמוע

אין פה מה אתם ממליצים במצב כזה זה פשוט אדיוטי לפנות לגולשי הפורום ולשאול מה לעשות.
ללכת לאנדוקרינולוג להמשך טיפול ויעוץ זה הדבר הכי סביר והגיוני לעשות.

בעבר המליצו פה על פיסיטי אגרסיבי אבל אני לא ממליץ כמובן שתן לו בעיטה לרופא, עדיין לא הבנתי איך הוא יכול חצי שנה בלי תפקוד מיני ? זה ממש דפוק

חחחח מצחיקים אותי הילדים המפגרים האלה .. תגיד לחבר שלך שילך לרופא דחוף אם לא באלו להיות על טסט כל החיים

השאלה אם יש לו עוד בעיות חוץ מתפקוד מיני , אם הוא בדכאון , ג׳ינו בחזה ,עלייה מהירה בשומן ? יש מצב שיש לו פרולקטין גבוה והטסט בנורמה או טיפה פחות , אז אפילו PCT לא היה עוזר לו , תן עוד תופעות לוואי שיש לו חוץ מירידה בתפקוד מיני , באלו חומרים הוא השתמש , דקה טרן ?

• פותח/ת השרשור
שלחתי אותו ישר לבדיקות דם זה הדבר הראשון שהדביל היה צריך לעשות,
יכול להיות שרמות הפרולקטין גבוהות במקביל לרמות טסט חופשי נמוכות אולי זו הסיבה ואז כלומיד ודוסטינקס יכולים לעזור או אפילו
טריפ ,
אדווח מה עם הבחור .
השאלה אם יש לו עוד בעיות חוץ מתפקוד מיני , אם הוא בדכאון , ג׳ינו בחזה ,עלייה מהירה בשומן ? יש מצב שיש לו פרולקטין גבוה והטסט בנורמה או טיפה פחות , אז אפילו PCT לא היה עוזר לו , תן עוד תופעות לוואי שיש לו חוץ מירידה בתפקוד מיני , באלו חומרים הוא השתמש , דקה טרן ?
הדבר היחידי שהוא אמר לי שיש לי ירידה משמעותית בחשק המיני , אשלח אותו לבדיקות דם אולי דוסטינקס להורדת הפרולקטין וטריפ יעשו את העבודה,במידה ולא שיילך לאנדרקולוג

דוסטינקס יכול מאוד לעזור , טריפ לא יעזור אם רמות פרולקטין גבוהות רק שיעבור בדיקות ויראה שהרמות טסט טוטאל טסט פרי LH ו FSh שלו בנורמה אם לא הוא צריך לקחת דוסטינקס ואז אחרי פיסיטי
אבל קודם חייב בדיקות

תלוי כמה זמן עבר מ-2 הסייקלים. אם עבר הרבה זמן יחסית (שנים), אז הסבירות שהוא ישתקם נמוכה עד בלתי אפשרית.

משני סייקלים הוא לא יוכל להשתקם ? לא שמעתי על דבר כזה גם אם הוא לקח חומרים חזקים , הגוף יכול להשתקם לבד אחרי סייקל אחד שניים , פשוט צריך לדעת מה קורה אצלו בגוף זה שהוא לא עושה בדיקות זה כבר בעיה אחרת

• פותח/ת השרשור
משני סייקלים הוא לא יוכל להשתקם ? לא שמעתי על דבר כזה גם אם הוא לקח חומרים חזקים , הגוף יכול להשתקם לבד אחרי סייקל אחד שניים , פשוט צריך לדעת מה קורה אצלו בגוף זה שהוא לא עושה בדיקות זה כבר בעיה אחרת
זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי שתי סייקלים זה ממש כלום , שלחתי אותו לבדיקות נראה מה יהיה מצבו

אני לא הייתי שולח לאנדוקרינולוג לא בגלל שרופא זה לא דבר נכון, אלא בגלל שברוב המקרים אין להם את הכלים להתמודד עם שימוש בסטרואידים.
דווקא בחו"ל יש להם פרוטוקולים במקרים כאלה. ברוב המקרים האנדוקרינולוגים פשוט יגידו לך להמתין או ימליצו על TRT לאחר תקופה ארוכה של חוסר התאוששות. ואם הטסט ברמות נורמטיביות נמוכות, גם זה לא יומלץ. חלק מהאנדוקרינולוגים (בארץ) לצערי אפילו נהנים "להעניש ולהטיף" לכאלו שנפגעו משימוש בסטרואידים כמו "זה מה שקורה שאתה עושה דברים כאלה, אני לא יכול לעזור לך" ממש ככה.

אם אתה באמת רוצה טיפול הוגן מאנדוקרינולוג פה, אתה צריך לשלם לו באופן פרטי - ואז תקבל אחד סימפטי ממש שיהפוך בשבילך עולמות.

בכל אופן, שיריץ בדיקות מקיפות ושיראה מה מצבו - לאחר תשובות ניתן לחשוב על שיטות טיפול כגון:
דוסטינקס, פרגניל, טריפטורלין, כלומיד, טמוקסיפן.
מה שיעזור

איזה דרמה הוא עשה 2 סייקלים wtf!!!
אנשים משימוש ממושך של שנים הצליחו להשתקם בסופו של דבר אז רוב הסיכויים שגם הוא!! זה נכון שמאדם לאדם זה משתנה ויכול להיות שמסייקל 1 בנאדם יפגע במאזן ההורמונלי שלו לצמיתות אבל זה נדיר...אני בנוסף לpct הייתי מוסיף מינון גבוהה של גינסנג קוריאני זה ממש יעזור לו חוץ מזה שימשיך להיתאמן טבעי ויקפיד על מנוחה ותזונה נכונה והכל יחזור ויהיה בסדר...

תמיד אפשר לטפל אף אחד לא אמר שלו הראו שימוש בטריפטורלין על בן אדם שלקח חומרים במשך שנים וחזר לתפקוד מלא

• פותח/ת השרשור
תמיד אפשר לטפל אף אחד לא אמר שלו הראו שימוש בטריפטורלין על בן אדם שלקח חומרים במשך שנים וחזר לתפקוד מלא
מחקר מוכח וזה היה בילדר שהשתמש במשך שנים באנאבולים ,עדיין ההתאוששות תלויה בגנטיקה של אותו אדם לדעתי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית