הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור animal
  • פורסם בתאריך

animal

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
חבר ואני בנינו סייקל ראשון אפשר דעה או יעוץ בסדר לא בסדר?!

2 בקבוקי טסטוסטרון אננתת
100 מ"ג טורינה בול (להתחלה של הסייקל לתת בוסט קטן)
2 בולדנון
2פרו וירון
3 טמוקסיפן
100 קלן
PCT
1 טמוקסיפן
6 פרגניל
4 כלומיד (ידוע גם בשם איקקלומין)

קצת פרטים עלי: בן 24 כבר שנתיים מתאמן במכון ללא הפסקות גובה:1.80 שוקל 82 שבוע אחרון לחיטוב

נערך לאחרונה:
אין מה לא בסדר, פשוט יש מה לא הכרחי
סייקל ראשון ידוע שצריך לעשות טסט בלבד שכן הגוף מקבל סוג של "כאפה" והעליות יכולות להיות מרשימות מאד.
טורינבול 100 מ"ג מינון גבוה, העדפה להתחיל עם 50 - 60 מ"ג ליום למשך 5 שבועות.
פרווירון בשביל מה? הבסיס שלך הוא טסט אין טעם אלה אם כן תסבול מחוסר חשק מיני מה שסביר להניח שלא יקרה.
בולדנון מיותר מיותר לסייקל ראשון, עזוב שהוא חלש שלעצמו גם לא רשמת מינון.
יש לך סטוק של טמוקסיפן זה טוב אבל אין צורך בזמן הסייקל אלה אם כן תתחיל להרגיש התחלה של גינו ואז תתחיל איתו אבל שוב סביר להניח שזה לא יקרה מסייקל כזה.

2 בקבוקי טסטוסטרון אננתת
2 בולדנון
2פרו וירון
3 טמוקסיפן
100 קלן
PCT
1 טמוקסיפן
6 פרגניל

קצת פרטים עלי: בן 24 כבר שנתיים מתאמן במכון ללא הפסקות גובה:1.80 שוקל 82 שבוע אחרון לחיטוב
כמו שאמר חברנו עידן , מומלץ רק טסט בלבד לסייקל ראשון , בכלל לסייקל כזה לא צריך פרובירון כשיש לך טסט . בולדנון תלוי איזה חברה לא הייתי לוקח של אנדרגראונד רק פארמה גם טורינבול , אגב 6 פרגניל זה המון מספיק ויאל 1 של 5000 איו לכל הסייקל נולבה וכלומיד בסוף לפיסיטי

על סמך הנתנונים שלך, יש לך עוד הרבה להתקדם טבעי, על סמך על סייקל שכתבת, יש לך עוד ללמוד הרבה.
לא מעוניין להטיף לך, אתה ילד גדול והבחירה היא ביידים שלך, צריך רק לקחת בחשבון, אם החלטת לשחק עם ההורמונים שלך, לפחות תבין את מה שאתה עושה. הבריאות שלך זה מעל הכל, ושום דבר לא שווה שתפגע בעצמך. אני מציע לך להמשיך לקרוא, לא רק בפורום, אין כאן מספיק מידע (לצערי, אנחנו עובדים על זה). אני מבין את הרצון לעשות סייקל, אך אין לאן למהר.

לגבי מה שכתבת, זה נראה כמו סלט אחד גדול, אין קשר בין הדברים, ואם היתי רואה סייקל כזה לא היתי מצליח להבין מה המטרה של כל דבר ודבר ומה ההיגיון שעומד מאחורי זה.

אם אתה ממהר להתחיל, תשמע לחברה שכאן ותעשה רק סייקל של טסט, אם בכל זאת בא לך כבר לירות את כל התחמושת על ההתחלה, תקרא קצת על החומרים שאתה רוצה להשתמש, תבין מה כל אחד מהם עושה ואז תנסה להרכיב סייקל חדש, ולהבא, השתדל לכתוב בצורה יותר ברורה, לא ניתן להבין כלום ממה שכתבת. יש דרך לכתוב סייקלים-

זמן שימוש/תדירות
ED – כל יום – Everyday
EOD – כל יום אחר, Every other day, מונח שהכוונה יום כן יום לא.
EW – כל שבוע Every week.
1-10 – משבוע ראשון עד שבוע עשירי
100mgs/EW – 100 מ"ג חומר כל שבוע.

סייקל לדוגמא:

1-12 TEST E/C 500mg WEEK 250mg X2
1-4 d-bol 15-30 mg ed
1-12 HCG 250IU X2

14-18

כלומיד+נולבדקס

שבועיים ראשונים:
100 מ"ג כלומיד+40 מ"ג נולבדקס

שבועיים אחרונים:
50 מ"ג כלומיד+20 מ"ג נולבדקס

2 בקבוקי טסטוסטרון אננתת
2 בולדנון
2פרו וירון
3 טמוקסיפן
100 קלן
PCT
1 טמוקסיפן
6 פרגניל

לדעתי אם זכרוני אינו מטעה אותי עדיין - זה ממש לא סייקל ראשון שלך. אתה כבר כתבת פה תחת הכינוי הזה בעבר על סייקלים.
אולי אני טועה - אם כן מתנצל.

דבר שני יש פה המון מוצרים והמון סלט.
רשמת 3 טמוקסיפן ואחרי זה 1 טמוקסיפן (יכולת לרשום פשוט 4)

איך ניתן להשתמש בפרגניל אחד לסייקל שלם שהרי יותר מ28 יום אסור לשמור אותו @LiorKim ?
בכל אופן, לא ברור מה בדיוק אמורים להגיד על הרשימת מכולת שפה.
אם אפשר לבנות עם זה סייקל הגון? אפשר.
איך, זה כבר תלוי בך.

• פותח/ת השרשור
נכון פרסמתי פה בעבר על סייקל ועדין לא קיבלתי תשובה מספקת אז עדין לא השתמשתי בכלום אני פשוט רוצה המלצה טובה לסייקל ראשון אני רוצה לעשות סייקל שתיים מקסימום וזהו לא רוצה להכנס לתחום החומרים יותר מדיי

נכון פרסמתי פה בעבר על סייקל ועדין לא קיבלתי תשובה מספקת אז עדין לא השתמשתי בכלום אני פשוט רוצה המלצה טובה לסייקל ראשון אני רוצה לעשות סייקל שתיים מקסימום וזהו לא רוצה להכנס לתחום החומרים יותר מדיי

הרגת אותי מצחוק , ״ רוצה לעשות סייקל או 2 מאקס ולא להכנס לתחום של החומרים יותר מדי״

איזה גבר !

משום מה נראה לי שחודש אחרי הסייקל הראשון תבין שאחרי pct יש ירידה משמעותית, הפאמפ נעלם, הביצים עדיין קצת צימוקים והמוטיבציה בקרשים... סייקל ראשון הוא כזה, אקסצנטרי....

תשתדל לא לדחוף את הסייקל סייקל שני מהר מדי מוקדם מדי וקשה מדי.

מעבר לכך אי אפשר לתת לך עצה, לא רשמת כלום על עצמך אז איך אפשר לדעת אם הכמויות מתאימות... חוץ מזה, סייקל ראשון, עוד לא הכנסת הורמון חיצוני למה לך כ"כ הרבה חומרים? טסט לבד ולו בשביל שתכיר את התגובה שלך לטסט ממקור חיצוני ובכמויות גבוהות.

משום מה נראה לי שחודש אחרי הסייקל הראשון תבין שאחרי pct יש ירידה משמעותית, הפאמפ נעלם, הביצים עדיין קצת צימוקים והמוטיבציה בקרשים... סייקל ראשון הוא כזה, אקסצנטרי....

תשתדל לא לדחוף את הסייקל סייקל שני מהר מדי מוקדם מדי וקשה מדי.

מעבר לכך אי אפשר לתת לך עצה, לא רשמת כלום על עצמך אז איך אפשר לדעת אם הכמויות מתאימות... חוץ מזה, סייקל ראשון, עוד לא הכנסת הורמון חיצוני למה לך כ"כ הרבה חומרים? טסט לבד ולו בשביל שתכיר את התגובה שלך לטסט ממקור חיצוני ובכמויות גבוהות.

אתה מתבטאה יפה , יישר כח אהבתי .

t: 579899, member: 10124"]אתה מתבטאה יפה , יישר כח אהבתי .[/quote]
תודה.
איך שאני רואה את זה סייקל נגמר כשמתחיל הסייקל הבא (לא בסוף ההזרקות ולא אחרי הpct).
כאן היתה שאלה על חומרים לא על סייקל. לדחוף חומרים כ"א יכול, בשביל לעשות סייקל טוב צריך יותר.
אני לא שמרן, עשיתי כמה דברים מאוד לא שגרתיים אבל תמיד רק לאחר שהייתי משוכנע ככל שיכלתי שאני מבין את הסיכונים ולהיות בטוח (שאם לא יקרה משהו חריג) הכל מתוכנן (מטרה, אימונים, התאוששות ,תזונה וכו...) עד האפשרות לסייקל הבא.

בסייקל ראשון הכי קשה. הרי אין לך מושג, אתה לא יודע איך זה משפיע עליך, אז איך תבין את הסיכונים...
זו בדיוק הסיבה העיקרית שמומלץ להתחיל בטסט בלבד. אם הוא כבר החליט שהוא הולך בכיוון, קצת יותר מסודר ולאט, כולנו יודעים שזה יכול להעיף אותך ויכול גם לשתול אותך...

נערך לאחרונה:
סייקל ראשון טסט בלבד כפי שאמרו כאן , המערכת שלך מסייקל כמו שבנית תחטוף שוק לא נורמלי ,
ותומך במה שאמרו כאן שוב אין דבר כזה סייקל אחד וזה הכל נגעת נסעת חביבי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית