הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צו ראשון

בנוסף, גם אף מקום עבודה (חוץ מאלה שזה רלוונטי להן) לא יכול באמת לדעת על העבר או היעדר עבר צבאי שלך. בקיצור, כל המעשיות האלה על בעלי פרופיל 21 שנהרסו להם החיים ולא מצליחים למצוא עבודה ולהתחיל בחיים כאילו זה איזה אות קיין על המצח שלהם אלה לא יותר משקרים שנועדו להפחיד חבר'ה כמו פותח השרשור לעשות את מה שהם חושבים שנכון עבורם.

ולפותח השרשור, בגדול, אתה צריך להיות שחקן מעולה מול הקב"ן כדי לצאת. ככל שתוריד את הערך שלך בפני הצבא (פרופיל, קב"א, דפ"ר) ככה זה יהיה פשוט יותר. ולכל המליטריסטים הפאשיסטים שתגובות כאלה עושים להם בחילה כי מישהו טיפטף להם מילדות שמשתמט זה חרא וקרבי זה הכי אחי וכל ניסיון לבחירה חופשית שהיא שונה מהנורמה המפגרת הזאת היא פסולה ומשולה לרצח או אונס - אתם יכולים לנוח ולא לנסות להטיף לי, זה חסר טעם ובזבוז זמן. החיים הם לא שחור ולבן וכל אדם זכאי לבחור את דרכו בחיים מבלי שיקראו לו בשמות או יעשו לו רצח אופי. לא כל אחד או אחת שנמצאים בצה"ל באמת תורם למדינה וחלק מאותם אלה שקוראים להם "משתמטים" מנצלים את הזמן כדי לפתח את עצמם ובדרך עקיפה מועילים למדינה ולחברה עשרות מונים יותר מכל אותם ג'ובניקים בקרייה שמסתובים
כל היום בעזריאלי מרוב שיעמום.

נערך לאחרונה:
נכון אבל יש כל מיני אפשרויות למי שלא רוצה להצטרף לצבא,ככה שבסופו של דבר הייתה פה טינה על זה שהוא כן היה קרבי והשני לא רוצה להתגייס בכלל. ולמי שרשם שפרופיל משנה-אולי משנה באבטחה ועבודות מסויימות בממשלה (למרות שעכשיו יש לנו שר אוצר בלי בגרות) כל שאר המקומות לא ממש מעניין אותם מה הפרופיל שלך.
לא מעניין אותי שמישהו לא רוצה להצטרף לצבא, ולהגיד לך את האמת?
גם אותי זה מעצבן שאני טחנתי 3 שנים בזמן שמישהו עשה כסף, ואני חושב שהענישה צריכה להיות הרבה יותר אגרסיבית כלפי משתמטים כל עוד חל חוק גיוס חובה (שצריך גם להיות תקף כלפי כולם).

ולמילאן שהגיב מעלי, לא מעניין אותנו הזיוני שכל שלך של "להתפתח בדרך עקיפה ולתרום למדינה".

כמו שאני לא יכול לבוא ולרצוח אותך עכשיו כי החוק אומר שאסור, גם אתה צריך להתגייס כי החוק אומר שחייב.
אה, וגם יש את הקטע המוסרי, אני לא ארצח אותך כי זה לא נכון לעשות את זה, ואתה לא תשתמט כי גם זה לא נכון.

בנוסף, גם אף מקום עבודה (חוץ מאלה שזה רלוונטי להן) לא יכול באמת לדעת על העבר או היעדר עבר צבאי שלך. בקיצור, כל המעשיות האלה על בעלי פרופיל 21 שנהרסו להם החיים ולא מצליחים למצוא עבודה ולהתחיל בחיים כאילו זה איזה אות קיין על המצח שלהם אלה לא יותר משקרים שנועדו להפחיד חבר'ה כמו פותח השרשור לעשות את מה שהם חושבים שנכון עבורם.

ולפותח השרשור, בגדול, אתה צריך להיות שחקן מעולה מול הקב"ן כדי לצאת. ככל שתוריד את הערך שלך בפני הצבא (פרופיל, קב"א, דפ"ר) ככה זה יהיה פשוט יותר. ולכל המליטריסטים הפאשיסטים שתגובות כאלה עושים להם בחילה כי מישהו טיפטף להם מילדות שמשתמט זה חרא וקרבי זה הכי אחי וכל ניסיון לבחירה חופשית שהיא שונה מהנורמה המפגרת הזאת היא פסולה ומשולה לרצח או אונס - אתם יכולים לנוח ולא לנסות להטיף לי, זה חסר טעם ובזבוז זמן. החיים הם לא שחור ולבן וכל אדם זכאי לבחור את דרכו בחיים מבלי שיקראו לו בשמות או יעשו לו רצח אופי. לא כל אחד או אחת שנמצאים בצה"ל באמת תורם למדינה וחלק מאותם אלה שקוראים להם "משתמטים" מנצלים את הזמן כדי לפתח את עצמם ובדרך עקיפה מועילים למדינה ולחברה עשרות מונים יותר מכל אותם ג'ובניקים בקרייה שמסתובים כל על היום בעזריאלי מרוב שיעמום.

משתמטים צריכים להתבייש ואסור להתייחס להשתמטות כהתנהגות מקובלת, חבורה של סמרטוטים.

משתמטים צריכים להתבייש ואסור להתייחס להשתמטות כהתנהגות מקובלת, חבורה של סמרטוטים.

אני מסכים איתך והם באמת מתביישים ועושים נזק חברתי לעצמם (אני רוצה לפחות לקוות שכך).
יכול להיות שפיספסתי משהו אבל התרגלתי שרוב מה שסוסקריפי אומר זה ציניות

איי, איזה דור גידלנו. דור של יהודונים אנטישמים כמוך שמגודלים לאהבת האויב ושנאת המדינה, העיקר לא לעשות צבא. אתה אדם מסכן, ובאותה מידה, ילדון, שלא תשרת בצבא ותתרום למולדת שלך, אפילו לא בתור ג'ובניק מושתן - אני מוכן לממן לך כרטיס טיסה חד כיווני בהנחה שלא תדרוך כאן יותר. ניפטר מעוד זוהמה אנטישמית מהלכת על שניים ועלובה כמוך.

איי, איזה דור גידלנו. דור של יהודונים אנטישמים כמוך שמגודלים לאהבת האויב ושנאת המדינה, העיקר לא לעשות צבא. אתה אדם מסכן, ובאותה מידה, ילדון, שלא תשרת בצבא ותתרום למולדת שלך, אפילו לא בתור ג'ובניק מושתן - אני מוכן לממן לך כרטיס טיסה חד כיווני בהנחה שלא תדרוך כאן יותר. ניפטר מעוד זוהמה אנטישמית מהלכת על שניים ועלובה כמוך.

למה לרדת לרמה הזאת? שלא ישרת בצבא מהסיבות שלו, מה זה משנה אם באמת יש לו סיבה או סתם לא בא לו?
גם אותי מעצבן שיש משתמטים אבל התגובה הזאת פשוט מיותרת..

אם יש לך את הסיבות שלך כמו שאתה אומר, תגיד את הסיבות שלך לקצין מיון/ ראיון אישי, ואם הצבא חושב שזה סיבות מוצדקות הוא יעזור לך

יש מצב שתממן לי גם מחייה?
עכשיו ברצינות, אני לא מבין למה אתם כל כך מתגוננים? רוב מה שעושים בצבא זה שמירות, ופה ושם איזה פעילות מסכנה.
ובתמורה לזה שאתם מקריבים 3 שנים מהחיים שלכם,כן מקריבים כי לחברה בגיל הזה במדינות אחרות כבר מתחילים לבנות חיים,ושלא נדבר בכלל על הסיכוי של מוות או פציעה.
מה מקבלים על זה? תחושה של שייכות לאדמה פה, יכולת להתלונן על הממשלה על כל נושא,יכולת לשנוא אנשים שונים,ולא אני לא מתכוון לערבים אלא לכל אחד שהוא שונה ממך בצורה כלשהי, לקבל את זה שיש ציבור מסויים שמקבל המון הטבות מהמדינה בלי שהוא נאלץ לעשות משהו ועוד.
אני אישית עשיתי צבא, מתחרט כמעט על כל רגע.
אתה התגייסת? שירתת? נלחמת? יופי לך! אתה צריך להבין שהממשלה שמה עליך זין מרגע שאתה פושט את המדים.לא מעניין שלא תוכל לקנות דירה, לא מעניין שיהיה לך נורא קשה למצוא עבודה, לא מעניין שאם תחליט ללמוד,אולי תוכל לשלם על הלימודים מהפיקדון אבל למחייה תסתדר לבד. במקום לכעוס על אנשים שלא מוכנים להקריב את עצמם בשביל המדינה הזאת כמו שהיא נראית היום, תכעס על המדינה שחושבת שזה ראוי שאתה תקריב אבל לא תקבל כלום בתמורה.

• פותח/ת השרשור

אם אני לא יעשה צבא אני יהיה בשירות לאומי...
אני גם מתכוון לעשות שנת שירות...
תפסיק לזיין את השכל דברים שאתה לא יודע ואל תפתח את הפה שלך סתם...
זוהמה אנטישמית ועלובה כמוני???
ממש בוגר בתור אחד ש"גידל את הדור"
אנטישמי? אני ממש לא...
שונא ישראל? עוד יותר לא!
די אוהב את המדינה הזאת למרות שיש מה לשנות לדעתי.. ;)
יש סיבות אחרות לגמרי לפוסט הזה....

אני יתרום למולדת שלי... בדרך שלי...
אם אני לא כמו כולם אני אנטישמי? אתה בנאדם שטחי ומקובע...
קודם תשאל לפני שאתה זורק מילים כאלה לאוויר...
אתה מדבר פה עם בנאדם שבחופש הגדול הקודם שלו הלך והתנדב רוב החופש בבית נכים..
בית נכים שאין לי שום קשר אליו... חבר הציע לי ואני הסכמתי...
בנאדם שרוב העבודות שאני עושה (מזדמנות כמו כל נער בן 16) זה חקלאות (מטפח את אדמת ארץ ישראל:sporty074:)
בנאדם שהתנדב גם בתנועת נוער שנה שלמה...
ובאמת שלא חסר "מעשים טובים"....

אז אני יחדש לך..
אתה האדם המסכן פה
אתה זה שמתנהג כמו ילדון

את הסיבות שלי אני לא חייב להסביר לאפחד.. במיוחד לא בפורום הזה (תרתי משמע)
אני כולה בן 16 והספקתי לאכול מספיק חרא מהמדינה הזאת.. (מאמין שהרבה יותר ממה שאתה אכלת...)
ובכל זאת אני מוכן לתרום לה...
פשוט לא בצבא... משהו שם לא נכון לדעתי...

• פותח/ת השרשור
"התנדב", אפשר לחשוב, כולה רצית למלא את ה60 שעות של המחוייבות האישית שלך

את ה60 שעות עשיתי בשנת התנדבות שלי בתנועת נוער...
בבית נכים זה הייתה התנדבות לגמרי...

אגב... לא חתמתי אפילו על ה60 שעות האלה..
ככה שזה יוצא שגם את זה עשיתי בהתנדבות לגמרי..
שוב אתם מדברים דברים שאתם לא יודעים.. ;)

אם אני לא יעשה צבא אני יהיה בשירות לאומי...
אני גם מתכוון לעשות שנת שירות...
תפסיק לזיין את השכל דברים שאתה לא יודע ואל תפתח את הפה שלך סתם...
זוהמה אנטישמית ועלובה כמוני???
ממש בוגר בתור אחד ש"גידל את הדור"
אנטישמי? אני ממש לא...
שונא ישראל? עוד יותר לא!
די אוהב את המדינה הזאת למרות שיש מה לשנות לדעתי.. ;)
יש סיבות אחרות לגמרי לפוסט הזה....

אני יתרום למולדת שלי... בדרך שלי...
אם אני לא כמו כולם אני אנטישמי? אתה בנאדם שטחי ומקובע...
קודם תשאל לפני שאתה זורק מילים כאלה לאוויר...
אתה מדבר פה עם בנאדם שבחופש הגדול הקודם שלו הלך והתנדב רוב החופש בבית נכים..
בית נכים שאין לי שום קשר אליו... חבר הציע לי ואני הסכמתי...
בנאדם שרוב העבודות שאני עושה (מזדמנות כמו כל נער בן 16) זה חקלאות (מטפח את אדמת ארץ ישראל:sporty074:)
בנאדם שהתנדב גם בתנועת נוער שנה שלמה...
ובאמת שלא חסר "מעשים טובים"....

אז אני יחדש לך..
אתה האדם המסכן פה
אתה זה שמתנהג כמו ילדון

את הסיבות שלי אני לא חייב להסביר לאפחד.. במיוחד לא בפורום הזה (תרתי משמע)
אני כולה בן 16 והספקתי לאכול מספיק חרא מהמדינה הזאת.. (מאמין שהרבה יותר ממה שאתה אכלת...)
ובכל זאת אני מוכן לתרום לה...
פשוט לא בצבא... משהו שם לא נכון לדעתי...

אתה לא יכול לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה

לא הבנתי למה התכוונת...
תסביר ;)

בקיצור...
אולי הבנתם שאני משהו שאני לא..
אני לא שונא ישראל..
בטח שלא אנטישמי...
יש סיבות אחרות לגמרי...

מעצבן זורקים דברים לאוויר בלי לדעת כלום..

כמו שאני לא מתחיל לפתוח פה פה על אפחד ומדבר יפה..
ולא מסיק מסקנות סתם מהראש שליי
אני מצפה שאחרים לא יעשו את זה...
במיוחד שזה מוציא אותי חרא בנאדם..

לא הבנתי למה התכוונת...
תסביר ;)

בקיצור...
אני לא שונא ישראל..
בטח שלא אנטישמי...
יש סיבות אחרות לגמרי...

לך לקבן תגיד שאתה תפוז ושיש לך סיוטים שמקלפים אותך.

את ה60 שעות עשיתי בשנת התנדבות שלי בתנועת נוער...
בבית נכים זה הייתה התנדבות לגמרי...

אגב... לא חתמתי אפילו על ה60 שעות האלה..
ככה שזה יוצא שגם את זה עשיתי בהתנדבות לגמרי..
שוב אתם מדברים דברים שאתם לא יודעים.. ;)

אני לא מבין, מה פתאום אתה מצטדק? אתה לא חייב לתת דין וחשבון לאף אחד, במיוחד לא לחבר'ה שטופי מוח כאן שלפחות על פי תוכן התגובות שלהם ניכר שהם עוד ילדים שצריכים להתבגר. תעשה מה בזין שלך מבלי להצטדק, זה מוציא אותך פתטי וחלש.

לא הבנתי למה התכוונת...
תסביר ;)

בקיצור...
אני לא שונא ישראל..
בטח שלא אנטישמי...
יש סיבות אחרות לגמרי...

אתה לא יכול לדשדש בין אידאולוגיות שסותרות אחת את השנייה. זה דבר אופייני לילד אבל אתה בכתה יא׳, אתה צריך כבר לגבש אופי. ממליץ לך לקרוא את הספר כמעיין המתגבר ובכלל לבנות דעה עצמאית ולא מקבץ של דעות שקראת באינטרנט ואז תבין שאתה לא יכול להיות משתמט ציוני.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לדשדש בין אידאולוגיות שסותרות אחת את השנייה. זה דבר אופייני לילד אבל אתה בכתה יא׳, אתה צריך כבר לגבש אופי. ממליץ לך לקרוא את הספר כמעיין המתגבר ובכלל לבנות דעה עצמאית ולא מקבץ של דעות שקראת באינטרנט ואז תבין שאתה לא יכול להיות משתמט ציוני.

איפה רשמתי שאני רוצה להשתמט?
כנראה שאתה צריך לחזור לתחילת השירשור

מה המטרה שלי?
להישאר קרוב לבית כמה שאפשר ;)
שאני כל יום יוכל לחזור הביתה...

אין לי בעיה לתרום למדינה..
יש לי בעיה עם משהו אחר ספציפי בצבא...
אתם באמת כמו שטופי מוח...
תקראו קצת יותר.. תבינו במה מדובר...

אגב... אפשר להיות משתמט ציוני...
כשהבעיה שלי היא לא שאני לא מעוניין לשרת את המדינה או להגן עליה או כל בלה בלה כזה...
אלא משהו אחחררר לגמרייי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית