הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צו ראשון

לא רוצים את מה ש"נתת לנו", keep it. מה ש"נתת לנו" למעשה נלקח ממך, אתה לא התגייסת אלא גוייסת, ולא "בישבילנו". השלוש שנים האבודות שלי לא יחזירו לך את שלך, וגם אילו כן - אין לך זכות עליהן, הזמן שלי הוא שלי ושלך - שלך.

ולא כתגובה ישירה למה שכתבת, הצבא גם לא בהכרך מבגר ומתפתח אנשים וכל הבולשיט. אני מכיר חפש"ים, קצינים, ומפקדים קרביים שהם אינפנטילים ברמת התיכון וחלקם הוא מיץ הזבל של החברה האנושית. לעומתם יש ג'ובניקים שהם אחלה גברים, ולא, לא כי הם עושים חמשושים בבסיס פתוח. כמובן שהעניין עובד גם הפוך, הטענה הזו נכונה, חוץ מאשר כלפי אלה שצה"ל פיתח את האישיות והבגרות שלהם לכיוון לתקוע לעצמם כדור בראש בשירותים.
עוד פעם, כנראה שמה שאני ורוב האנשים פה נתנו, או מה "שנקלח מאיתנו" כנראה שפעמים אחדות הציל לך את החיים.
הזמן הוא שלך, אבל החוק הוא של כולם ועוד פעם, אני שאני לא אשרוף לך את הבית כי זה אסור בחוק, גם אתה לא תשמתמט כי זה אסור בחוק, ולכן אני חושב שהענישה צריכה להיות חמורה הרבה יותא.

יכול להיות שהאינפנטילים מהתיכון זזו בין נפקדות למשפט ובין עריקות לעקיצות כל השירות שלהם, ויכול להיות שהם שמרו עליך...

עוד פעם, כנראה שמה שאני ורוב האנשים פה נתנו, או מה "שנקלח מאיתנו" כנראה שפעמים אחדות הציל לך את החיים.
הזמן הוא שלך, אבל החוק הוא של כולם ועוד פעם, אני שאני לא אשרוף לך את הבית כי זה אסור בחוק, גם אתה לא תשמתמט כי זה אסור בחוק, ולכן אני חושב שהענישה צריכה להיות חמורה הרבה יותא.

יכול להיות שהאינפנטילים מהתיכון זזו בין נפקדות למשפט ובין עריקות לעקיצות כל השירות שלהם, ויכול להיות שהם שמרו עליך...

גם אסור לעבור באדום, אז? אלו שני דרגות חומרה שונות לגמרי, וחוץ מזה זה לא ש"אסור להשתמט" החוק אומר שצריך להתגייס אלה אם יש סיבה כזאת או אחרת שמגבילה אותך.
לשרוף למישהו את הבית אסור בכל מצב, ע"פ מה שאתה אומר אם הן אותה דרגות חומרה בערך חצי מהמדינה שלך תשב בכלא לכמה שנים טובות.

גם אסור לעבור באדום, אז? אלו שני דרגות חומרה שונות לגמרי, וחוץ מזה זה לא ש"אסור להשתמט" החוק אומר שצריך להתגייס אלה אם יש סיבה כזאת או אחרת שמגבילה אותך.
לשרוף למישהו את הבית אסור בכל מצב, ע"פ מה שאתה אומר אם הן אותה דרגות חומרה בערך חצי מהמדינה שלך תשב בכלא לכמה שנים טובות.
אתה תלך לחנות בגדים תמדוד ג'ינס ותצא מהחנות בלי לשלם ותגיד שזה המכנס שבאת איתו? אתה תדקור בן אדם ברחוב? אתה תעלה לאוטובוס בלי לשלם? אתה תלך לחנות תכשיטים ותגנוב שרשרת בכיס? כל הדברים האלה לא חוקיים וכמעט כל בן אדם נורמטיבי לא יעשה אותם. אז למה להשתמט אפשר? כי אתה יכול בקלות להשיג אישור מפסיכיאטר או כי לשמור על הגבולות זה בזבוז זמן כי לרוב (בדגש על לא בכל) לא קורה כלום? או אולי כי יש פראיירים אחרים שיעשו את זה בשבילך (כמו Bariah) וגם ככה מלא אנשים משתמטים אז זה בסדר?
אז זהו שלא.. אתה לא יכול להצדיק את זה שאתה רוצה להשתמט(אלא אם יש לך בעיה אמיתית). אם אתה מוצא נימוק אמיתי ללמה לך מותר להשתמט ולאנשים כמוני אסור תרשום את זה פה. באמת מעניין אותי איך אתה נרדם בלילה עם המחשבה שאתה מזיין אנשים בתחת שהם צריכים לשרת 3+ שנים ואתה לא

אם יש לך iq גבוה ונתונים טובים אתה יכול לבקש לשרת במודיעין או בתקשוב. מלבד הקורסים שתסגור אתה יכול להגיע לשרת בקריה או בבסיס פתוח עם יומיות ובתפקיד הרבה יותר מספק ומאתגר משירות בקרבי. לא חסר תפקידים, רק חסר אנשים איכותיים, ואם אתה כזה (התרשמתי שכן) תנסה להגיע לזה.

אגב אני רואה כי יש סטייה מהנושא שפתחת וחבל...

אתה תלך לחנות בגדים תמדוד ג'ינס ותצא מהחנות בלי לשלם ותגיד שזה המכנס שבאת איתו? אתה תדקור בן אדם ברחוב? אתה תעלה לאוטובוס בלי לשלם? אתה תלך לחנות תכשיטים ותגנוב שרשרת בכיס? כל הדברים האלה לא חוקיים וכמעט כל בן אדם נורמטיבי לא יעשה אותם. אז למה להשתמט אפשר? כי אתה יכול בקלות להשיג אישור מפסיכיאטר או כי לשמור על הגבולות זה בזבוז זמן כי לרוב (בדגש על לא בכל) לא קורה כלום? או אולי כי יש פראיירים אחרים שיעשו את זה בשבילך (כמו Bariah) וגם ככה מלא אנשים משתמטים אז זה בסדר?
אז זהו שלא.. אתה לא יכול להצדיק את זה שאתה רוצה להשתמט(אלא אם יש לך בעיה אמיתית). אם אתה מוצא נימוק אמיתי ללמה לך מותר להשתמט ולאנשים כמוני אסור תרשום את זה פה. באמת מעניין אותי איך אתה נרדם בלילה עם המחשבה שאתה מזיין אנשים בתחת שהם צריכים לשרת 3+ שנים ואתה לא

אני חושב שעושים לאנשים שלא עשו צבא רצח אופי ולא בצדק, ברוב המקומות הנורמאליים בעולם לא עושים צבא בשום גיל, בטח שלא בגיל 18.
יש אנשים שלא מסוגלים וזה בסדר גמור, לא צריך להיות קשים איתם. גם ככה אתה חושב שאתה תורם יותר ממה שאתה באמת.
מה שמצחיק שאני כן בצבא

אני חושב שעושים לאנשים שלא עשו צבא רצח אופי ולא בצדק, ברוב המקומות הנורמאליים בעולם לא עושים צבא בשום גיל, בטח שלא בגיל 18.
יש אנשים שלא מסוגלים וזה בסדר גמור, לא צריך להיות קשים איתם. גם ככה אתה חושב שאתה תורם יותר ממה שאתה באמת.
מה שמצחיק שאני כן בצבא
בכל המקומות בעולם בערך חוץ מבישראל אין מדינה שמוקפת בכל כך הרבה אויבים ומצוייה בסכנה כזאת.

דרום קוריאה, just saying
א. יש שם הרבה יותר אוכלוסייה
ב. אני כמעט בטוח שיש שם גיוס חובה
ג.
atuu.png
כמה מדינות אויב מקיפות אותה? אני רואה אחת אלא אם הם מסוכסכים עם נפטון

א. יש שם הרבה יותר אוכלוסייה
ב. אני כמעט בטוח שיש שם גיוס חובה
ג.
atuu.png
כמה מדינות אויב מקיפות אותה? אני רואה אחת אלא אם הם מסוכסכים עם נפטון
סין ממנת את הצפון קוריאנים. אז כשיש מולך אומה אחת משוגעת ואומה אחת עם צבא מפלצתי אתה קצת מוקף. ואני לא בטוח אם יש או אין שם גיוס חובה. בכל מקרה הם מצויים בסכנה תמידית לא פחות מישראל

לא הבנתי אתם מתווכחים כמה אויבים יש לצפון קוריאה ומה היחסים שלה עם סין כדי להצדיק השתמטות?

כמו שאני, ג'ובניק מת שלא יותר מדי תורם קם כל בוקר ונוסע לבסיס וכמו שהקרבי פה עושה, גם אתה צריך לעשות את זה, ולא להגיד מה המדינה תרמה לי ומה לא, כי כולנו שותפים לאכילת חרא הזאת ואתה או האימונים שלך לא שווים יותר מהאימונים/לימודים/אנערף שהפסקנו כדי לעשות ת3 שנים האלה.

מה משנה הדרגות חומרה? שניהם אסורים בחוק, יותר מעניין אותי שאנשים יוצאים מזה בלי עונש מאשר מה העונש עצמו, וכן, אני חושב שהעונש עצמו גם צריך להיות יותר חמור, לא כמו רצח כמובן אבל צריך להיות בכל זאת יותר חמור.

הסיבה הזאת לא נתונה לאותו בן אדם להחליט אתה יודע...

מה משנה הדרגות חומרה? שניהם אסורים בחוק, יותר מעניין אותי שאנשים יוצאים מזה בלי עונש מאשר מה העונש עצמו, וכן, אני חושב שהעונש עצמו גם צריך להיות יותר חמור, לא כמו רצח כמובן אבל צריך להיות בכל זאת יותר חמור.

הסיבה הזאת לא נתונה לאותו בן אדם להחליט אתה יודע...

זה גם לא חוקי להוריד מוסיקה, אתה חושב שאתה צריך להענש על זה? כי אם אתה כזה אזרח שומר חוק אתה יכול לפנות למקום הנכון ולקבל את העונש המגיע לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית