עוד פעם, כנראה שמה שאני ורוב האנשים פה נתנו, או מה "שנקלח מאיתנו" כנראה שפעמים אחדות הציל לך את החיים.לא רוצים את מה ש"נתת לנו", keep it. מה ש"נתת לנו" למעשה נלקח ממך, אתה לא התגייסת אלא גוייסת, ולא "בישבילנו". השלוש שנים האבודות שלי לא יחזירו לך את שלך, וגם אילו כן - אין לך זכות עליהן, הזמן שלי הוא שלי ושלך - שלך.
ולא כתגובה ישירה למה שכתבת, הצבא גם לא בהכרך מבגר ומתפתח אנשים וכל הבולשיט. אני מכיר חפש"ים, קצינים, ומפקדים קרביים שהם אינפנטילים ברמת התיכון וחלקם הוא מיץ הזבל של החברה האנושית. לעומתם יש ג'ובניקים שהם אחלה גברים, ולא, לא כי הם עושים חמשושים בבסיס פתוח. כמובן שהעניין עובד גם הפוך, הטענה הזו נכונה, חוץ מאשר כלפי אלה שצה"ל פיתח את האישיות והבגרות שלהם לכיוון לתקוע לעצמם כדור בראש בשירותים.
הזמן הוא שלך, אבל החוק הוא של כולם ועוד פעם, אני שאני לא אשרוף לך את הבית כי זה אסור בחוק, גם אתה לא תשמתמט כי זה אסור בחוק, ולכן אני חושב שהענישה צריכה להיות חמורה הרבה יותא.
יכול להיות שהאינפנטילים מהתיכון זזו בין נפקדות למשפט ובין עריקות לעקיצות כל השירות שלהם, ויכול להיות שהם שמרו עליך...