הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט 160 ל1 (X2+ משקל גוף)

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
שקילת בוקר הראתה 76.8 , לא היה סינגל קשה אני די בטוח שזה לא הRM1 וגם לא הצלחתי לסגור את החגורה מספיק צמוד אז היא לא כל כך השפיעה (וחבל כי רציתי שכן אבל היא כבר ממש גדולה עליי ולא היה מגבת)
קיצר חיטוב,גרעון קלורי וכו'...
לתלה

תודה!, המטרה הייתה 180 עד ינואר במשקל גוף של עד 80-82 קילו... סוף אוקטובר מסיים את החיטוב ומתחיל CBL...
נו אז ראית מה זה? השגת אותה שלושה חודשים לפני המתוכנן ;) תציב מטרה חדשה לינואר. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
נו אז ראית מה זה? השגת אותה שלושה חודשים לפני המתוכנן ;) תציב מטרה חדשה לינואר. בהצלחה.

עוד לא השגתי שזה לא קרה, תיאוריה לא אוכלת במקרים האלו אבל הרגיש לי קל ונתן לי ביטחון להמשך הדרך

עוד לא השגתי שזה לא קרה, תיאוריה לא אוכלת במקרים האלו אבל הרגיש לי קל ונתן לי ביטחון להמשך הדרך
גם נכון, אבל לדעתי זה עניין של גישה. נכון שעדיף ללכת על בטוח לפני שאתה מדבר, אבל אני יודע, לפחות על עצמי, שאם אני מדבר מדבר מדבר ואומר "יש לי ככה יש לי ככה", אני אעשה הכל כדי לדאוג שזה מה שיהיה. בזמנו, לפני שנה+, העליתי סרטון שלי עושה דדליפט 180 ק"ג שנעלתי אבל לא היה תקין תחרותית, ואמרתי שאשבור את השיא הארצי שהיה אז 182.5; אמרו לי פה בפורום "הדדליפט שלך לא היה עובר בשום תחרות ולפי איך שזה נראה לא תרים 182.5, תפסיק להתלהב וקודם תרים ואז תדבר" ונעלו לי את האשכול, ובתחרות שהגיעה חודש אחרי משכתי 195 קליל.

מה שאני אומר זה שאתה לא חייב להשוויץ שאתה יכול לעשות משהו לפני שבפועל עשית, אבל להגיד לעצמך ולשכנע את עצמך יתרום המון.

שקילת בוקר הראתה 76.8 , לא היה סינגל קשה אני די בטוח שזה לא הRM1 וגם לא הצלחתי לסגור את החגורה מספיק צמוד אז היא לא כל כך השפיעה (וחבל כי רציתי שכן אבל היא כבר ממש גדולה עליי ולא היה מגבת)
קיצר חיטוב,גרעון קלורי וכו'...
לתלה

יפה, יש לך כנראה 165 (מי שכתב 180... סרט חח)
להבא תשתיק את החבר'ה ברקע ושהצלם מרוב התלהבות לא יפיל את המצלמה 😃

• פותח/ת השרשור
יפה, יש לך כנראה 165 (מי שכתב 180... סרט חח)
להבא תשתיק את החבר'ה ברקע ושהצלם מרוב התלהבות לא יפיל את המצלמה 😃

דווקא אני אוהב שרוסים צועקים עליי, במיוחד אם הם מסיביר ועם מגאפון. הצלם זה כבר עניין שלו כנראה נפילת סוכר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית