סרטון חוב לראק ATG BENCH PRESS 102*8

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
זה מה שיצא שמתי 2 פלטות וזהו שתהיו מבסוטים
שוב - אחרי 10-11 שבועות בגרעון קלורי, על פחמימה נמוכה, שוקל 77 (זה כמעט פי 1.5 משקל הגוף שלי) , ולא עבדתי בנץ' פרס ב4-5 חודשים האחרונים, רק דאמבלס.
יש עומק? שובר מקביל? ברכיים גולשות???

@the Raccoon @Crossfiter
@Psycho @power rack @incin
@הוקיסט שוקיסט @מר לטיסימוס @Beast and cheat

@Rami R בדקתי לך ואלו פלטות של המפטון

יש הסבר בתוך המוניטין אתה לא צריך לעשות את עצמך ״ראש קטן״.
לא עשיתי את עצמי ראש קטן, בד"כ פשוט לא כותבים כלום שם.
אני לא יודע למה אתה בכלל מרשה לעצמך לכתוב דברים כאלה ולהתנשא (על עוד חצי פורום אגב),
הבחור לא עובד בכלל על פווארליפטינג, ומבחינתי זה הישג בפני עצמו ללחוץ משקל כזה
תחת התנאים שהוא ציין + העובדה שהוא בכלל עובד על בילדינג.

אגב, בזמן שאתה מחלק מוניטין שלילי וחושב שאתה מבין הרבה, לא משנה מה תגיד- הוא לוחץ הרבה יותר ממך (וגם Vibryll).

סייג לחוכמה שתיקה, לא צריך לחפש אנשים סתם, אתה צריך ללמוד גם לפרגן.

לא עשיתי את עצמי ראש קטן, בד"כ פשוט לא כותבים כלום שם.
אני לא יודע למה אתה בכלל מרשה לעצמך לכתוב דברים כאלה ולהתנשא (על עוד חצי פורום אגב),
הבחור לא עובד בכלל על פווארליפטינג, ומבחינתי זה הישג בפני עצמו ללחוץ משקל כזה
תחת התנאים שהוא ציין + העובדה שהוא בכלל עובד על בילדינג.

אגב, בזמן שאתה מחלק מוניטין שלילי וחושב שאתה מבין הרבה, לא משנה מה תגיד- הוא לוחץ הרבה יותר ממך (וגם Vibryll).

סייג לחוכמה שתיקה, לא צריך לחפש אנשים סתם, אתה צריך ללמוד גם לפרגן.

למה אני מתנשא על חצי פורום? בסך הכל ציינתי עובדה! ליפטרים מרימים יותר מבילדרים (הרבה יותר).
הביקורת הייתה נגד breakingbadsuck ולא נגד אלי בכלל. גם אני חושב שהבנץ׳ והסקוואט של אלי חזקים יחסית לבילדר וכל הכבוד לו.
אני לא חושב שאני מבין הרבה, אני משתמש בכוח המוניטין המועט שלי כראות עיני.
שוב, הביקורת בכלל לא כלפי אלי, אני לא מבין למה אתה חוזר על זה כמו תוכי. לאלי כל הכבוד, הוא מרים הרבה יותר ממני וגם ויבריל.
סייג לחוכמה שתיקה, משפט נהדר אבל הוא לא מתאים כאן. אני לא מחפש אף אחד אני מחזק את מי שכיף לי לקרוא ומחליש (בכוחי המועט שלא באמת משפיע) את מי שאני פחות נהנה לקרוא. ואני מרבה לפרגן כאן, למעשה זה הדבר שאני עושה הכי הרבה, שיטוט זריז וקריאת תגובות שלי יוכיח לך עובדה זו.

דווקא לגבי בנץ'-לא חסרים בילדרים שמרימים יותר מליפטרים.
אלי, יפה מאוד. רואים לפי הזעזועים של הגוף שנגעת בחזה.
בסקוואט היה חסר קצת עומק, ונדרש כנראה גם שפשוף של הטכניקה, אבל זה בהחלט נראה משקל שיכולת לתת בו כמה חזרות מלאות. 😃

אני רוצה לשתף אותכם בתוכן הודעה פרטית (מקווה של @ELSR אין בעיה עם כך). אני פשוט רואה שאנשים כאן לא מבינים את הנקודה.

אין ממש מה להוסיף, זה נגרר לכל מיני ויכוחים ואין ז*ן לזה.
אני רק אגיד שגם זה שהביקורת היא כלפי BreakingBad, זה דיי מטופש,
אלי מרים יותר מהרבה חבר'ה שעובדים כאן פאוורליפטינג.
אני מאמין שגם יש לו יותר אם הוא היה אוכל כמו שצריך והתנאים בכלל היו טובים יותר.
אבל באמת, בוא נסיים את זה כאן כי אין לי כוח להיגרר לויכוחים מיותרים.

תבין, נניח אני משכנע היום חבר מהכתה להתאמן פאוורליפטינג, למחרת הוא מתאמן בפאוורליפטינג. זה אומר שהוא חזק? אתה חייב לתת משמעות לזמן. אלי מתאמן שלוש ארבע שנים. ליפטר שמתאמן שלוש ארבע שנים מרים טוטאל של לפחות פי 2 ממנו. וזה ברור מאליו, כי אחד מתאמן לכוח והשני למראה, אני לא מצפה שאלי יתקרב לליפטר בכלל והוא גם לא מתקרב. אז יסלח לי הבחור הנחמד (@BreakingBadSuck) אבל הוא השמיע שטות שלא צריכה לקבל במה.

אני רוצה לשתף אותכם בתוכן הודעה פרטית (מקווה של @ELSR אין בעיה עם כך). אני פשוט רואה שאנשים כאן לא מבינים את הנקודה.

תבין, נניח אני משכנע היום חבר מהכתה להתאמן פאוורליפטינג, למחרת הוא מתאמן בפאוורליפטינג. זה אומר שהוא חזק? אתה חייב לתת משמעות לזמן. אלי מתאמן שלוש ארבע שנים. ליפטר שמתאמן שלוש ארבע שנים מרים טוטאל של לפחות פי 2 ממנו. וזה ברור מאליו, כי אחד מתאמן לכוח והשני למראה, אני לא מצפה שאלי יתקרב לליפטר בכלל והוא גם לא מתקרב. אז יסלח לי הבחור הנחמד (@BreakingBadSuck) אבל הוא השמיע שטות שלא צריכה לקבל במה.
במקום לשאול בפומבי אם אין לי בעיה עם זה היית שואל בהודעה פרטית, לא שמפריע לי, אבל סתם שתדע להבא.
וכבר כתבתי לך שאין לי מה להוסיף, ואין מה להמשיך את הדיון הזה.

במקום לשאול בפומבי אם אין לי בעיה עם זה היית שואל בהודעה פרטית, לא שמפריע לי, אבל סתם שתדע להבא.
וכבר כתבתי לך שאין לי מה להוסיף, ואין מה להמשיך את הדיון הזה.

זה בסדר, התגובה הזאתי לא נכתבה בשבילך, אחרת הייתי כותב אותה בפרטי

למיטב זכרוני הוא מתאמן שנתיים.
אבל אני לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
@EliC תגיד אתה מתאמן במטרורעננה? איך שם?נוח? אפשר לעשות דדליפט וכאלה? פתוח בשעות ספציפיות?
התאמנתי שם ועזבתי בגלל החוסר בציוד, ושעות הפתיחה הנוראיות (כל יום סגור מ12 עד 4, כאילו זה איזה קיבוץ, וסוגרים די מוקדם - ב10 בלילה, בנוסף בשישי פתוח רק עד 6 ובכל ערבי חג הם מוצאים תירוץ לסגור.)
מבחינת האימונים אין בעיה עם מוטות.. אבל לא הייתי ממליץ , עדיף להוסיף עוד 30 שקל לחודש ולהתאמן במכון גדול.
למיטב זכרוני הוא מתאמן שנתיים.
אבל אני לא בטוח.
התחלתי להתאמן באפריל 2011

לפני 3-4 שנים הייתי ילד שמן שלא יודע בכלל מה זה פחמימה חלבון שומן וחושב שריצות זה מה שיעשה לי קוביות.
אני מתאמן שנתיים וחצי אפשר להגיד, התחלתי באפריל 2011, המון מהזמן אצלי נשרף על חיטובים בגלל התחלה של שמן, מה שגרם לי לאבד אחוזים מהכוח שצברתי במסה, ולהתחיל מנקודה לא חזקה כל פעם מחדש, אפשר להגיד שבמסה במצטבר הייתי שנה - שנה וחודשיים, ושוב - אחרי חיטובים שהורידו אותי רמה או שתיים מבחינת הכוח.

דווקא לגבי בנץ'-לא חסרים בילדרים שמרימים יותר מליפטרים.
אלי, יפה מאוד. רואים לפי הזעזועים של הגוף שנגעת בחזה.
בסקוואט היה חסר קצת עומק, ונדרש כנראה גם שפשוף של הטכניקה, אבל זה בהחלט נראה משקל שיכולת לתת בו כמה חזרות מלאות. 😃
לא כ"כ מסכים עם זה, לא כל מי שעושה כח הוא ליפטר כנ"ל לגבי BB, רווחה הדעה שליפטרים חלשים בלחיצות כי משווים לפעמים ילדים שYNDTFP לילדים שעושים בילדינג ואין מקום להשוואה בין מישהו שמשקיע בSQ לאחר שעושה ABCD ו3 אותיות מתוך ה4 כוללות פלג גוף עליון.
ברמת העקרון קח ילדים פה שהתאמנו כמו שצריך, כולם סיימו עם בנץ' 110 לחזרות או יותר בתכנית כח.
ליפטרים בקרב 3 בקטגוריות משקל של אולימפיה לוחצים יותר תחרותי ללא ציוד, כל הלחיצות במכונים של BB לא ניתנים להשוואה כי הם לא לפי החוקים(עצירה על החזה, נעילת מרפקים)- כשעובדים לפי החוקים פתאום המספרים צונחים לרצפה

על פי רוב כח ומאסה הולכים ביחד(זה למה הויכוחי ילדודס בין SS לABCD מפגרים, יש אותה מטרה) אבל ברמות הגבוהות זה משתנה קצת

לא מכיר הרבה אנשים טבעיים שלוחצים 140+ ולא מתאמנים באימוני כח(כי לרוב ה"לחיצה" שלהם כביכול זה חצי טווח תנועה עם עזרה מהבילדר האח מאחורה, אנשים מתאמנים עם אגו)

נערך לאחרונה:
לא כ"כ מסכים עם זה, לא כל מי שעושה כח הוא ליפטר כנ"ל לגבי BB, רווחה הדעה שליפטרים חלשים בלחיצות כי משווים לפעמים ילדים שYNDTFP לילדים שעושים בילדינג ואין מקום להשוואה בין מישהו שמשקיע בSQ לאחר שעושה ABCD ו3 אותיות מתוך ה4 כוללות פלג גוף עליון.
ברמת העקרון קח ילדים פה שהתאמנו כמו שצריך, כולם סיימו עם בנץ' 110 לחזרות או יותר בתכנית כח.
ליפטרים בקרב 3 בקטגוריות משקל של אולימפיה לוחצים יותר תחרותי ללא ציוד, כל הלחיצות במכונים של BB לא ניתנים להשוואה כי הם לא לפי החוקים(עצירה על החזה, נעילת מרפקים)- כשעובדים לפי החוקים פתאום המספרים צונחים לרצפה

על פי רוב כח ומאסה הולכים ביחד(זה למה הויכוחי ילדודס בין SS לABCD מפגרים, יש אותה מטרה) אבל ברמות הגבוהות זה משתנה קצת

לא מכיר הרבה אנשים טבעיים שלוחצים 140+ ולא מתאמנים באימוני כח(כי לרוב ה"לחיצה" שלהם כביכול זה חצי טווח תנועה עם עזרה מהבילדר האח מאחורה, אנשים מתאמנים עם אגו)

אני דווקא הבנתי (גם ממך) שזה לא בדיוק כך, ושבאמת יש אימוני היפרטרופיה שכוונתם העיקרית היא למסה ולא לכח.
ואם באמת כח ומסה (ברמות בינוניות) הולכים ביחד, בעצם כולם היו מתאמנים לכח (טווח חזרות\סטים נמוך), ורק כשהיו מגיעים לרמות הגבוהות דרכם היו מתפצלות.

הבסיס למאסת שריר של מתאמן(טבעי) זה כח, לא ראיתי עדיין אנשים שעושים כל היום סטים של 12 וגדלים בצורה טבעית
כן אפשר לשלב סטים בחזרות גבוהות אבל הבסיס זה כח

הבסיס למאסת שריר של מתאמן(טבעי) זה כח, לא ראיתי עדיין אנשים שעושים כל היום סטים של 12 וגדלים בצורה טבעית
כן אפשר לשלב סטים בחזרות גבוהות אבל הבסיס זה כח
כח זה דבר מאוד יחסי אתה יכול להתחזק ולעבוד בטווחי חזרות גבוהים הגוף לא באמת יודע שהוספת משקל על המוט ובגלל זה הוא גדל
ההתקדמות היא הקובעת ובגלל זה אנשים שעושים סטים של 12 חזרות באותו משקל 4 חודשים לא גדלים

הגוף לא עובד שחור ללבן, יש עומס יסף-פיצוי יסף-הסתגלות.
זה חל על כל המערכות בגוף: שרירים, עצמות וגידים, מע' קרדיו-וסקולרית, מע' העצבים וכו'.
טווח של 5 נמצא כטווח הכי יעיל להסתגלות ליניארית של כל המערכות בו זמנית והסיבות רשומות בPPST2E.

אפשר גם להתקדם לאורך שנים בטווח של 5 לעומת 12 או 20 או כל טווח אחר של "בילדינג" שנתקעים בו מהר ונעצרת האדפטציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית