הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אקסטרים ניטרשיון

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
שלום !

רציתי רק לשתף אותכם בקניה של חלבון מהאתר של אקסטרים נייטרישון ! (יבואני סאן)
הייתי באחת נקודות המחירה של המוצר , קיבלתי אותו במחיר שיותר מידי נמוך לפרסם + שייקר מתנה! (ויחס אדיב מאוד!)

בתור קונה קבוע של חלבון אופטימום היקר (והלא כדאי בכלל) אני רוצה להודות למשה (מנהל האתר) על ההמלצה על המוצר וה "חתימה" שלו עלו , בלעדו לא הייתי קונה את זה. 😃

איזה טעם קנית ?

מצפה לקבל ביקורת באשכול המוצרים הגדול

• פותח/ת השרשור
איזה טעם קנית ?

מצפה לקבל ביקורת באשכול המוצרים הגדול

בטעם ווניל כי מישהו אמר שבטעם שוקו זה לא בא טוב והטעם לא משנה לי בתכלס רק שלא יהיה דוחה רצח
נוטרישין עדיף על אופטימום? תעשה לי טובה...

מה זה עדיף ? במחיר הזה כן עדיף... בסופו של יום חלבון זה חלבון הסבירו את זה מליון פעם , ומשה אישר שזה חלבון איכותי שאפשר לסמוך אז אני רגוע
יש איזה מקום לקנות בחיפה?
לעתיד שאני ידע איפה הכי שווה לקנות

כן , אני מאזור חיפה יש בקרית אתא משם קניתי , שם החנות זה ביג בודי ויש תמספר שלו והכתובת בפרסום פה באתר 😃

מה זה עדיף ? במחיר הזה כן עדיף... בסופו של יום חלבון זה חלבון הסבירו את זה מליון פעם , ומשה אישר שזה חלבון איכותי שאפשר לסמוך אז אני רגוע

אז נעל זה נעל...קנה תהכי זולה וקנה תהכי יקרה ואחרי זה תגיד לי מה אתה מרגיש מה הרגל שלך חושבת

• פותח/ת השרשור
אז נעל זה נעל...קנה תהכי זולה וקנה תהכי יקרה ואחרי זה תגיד לי מה אתה מרגיש מה הרגל שלך חושבת

מה אתה מערבב דברים ? חלבון זה מוצר יסוד לא נעל שיש איכויות של עור , תפירה , הדבקה , איכות צבע וכו וכו ....
זה כמו שאני יגיד לך שחלב של תנובה זה אותו דבר כמו חלב של טרה, חלב זה חלב ...

הנעליים שלי שקניתי ב50 שקל כבר שנה שנייה שעדיין בחיים(קצת מלוכלכות אבל בסדר)
וגם הLEE COOPER שלי יצאו זולות ב100 שקל ועדיין בסדר גמור
בנעליים זה תלוי איך את שומר אליהם

מה אתה מערבב דברים ? חלבון זה מוצר יסוד לא נעל שיש איכויות של עור , תפירה , הדבקה , איכות צבע וכו וכו ....
זה כמו שאני יגיד לך שחלב של תנובה זה אותו דבר כמו חלב של טרה, חלב זה חלב ...

וחלב של תנובה ושל טרה זה באמת אותו הדבר לא?
כי אני אף פעם לא שמתי לב להבדל בטעם

שלום !

רציתי רק לשתף אותכם בקניה של חלבון מהאתר של אקסטרים נייטרישון ! (יבואני סאן)
הייתי באחת נקודות המחירה של המוצר , קיבלתי אותו במחיר שיותר מידי נמוך לפרסם + שייקר מתנה! (ויחס אדיב מאוד!)

בתור קונה קבוע של חלבון אופטימום היקר (והלא כדאי בכלל) אני רוצה להודות למשה (מנהל האתר) על ההמלצה על המוצר וה "חתימה" שלו עלו , בלעדו לא הייתי קונה את זה. 😃
גם אני קונה ממנו המוכר אחד הגברים וגם ובאמת שהמחירים שלו זולים

בארץ אין מצב רובם בכלל לא מוכרים את אופטימום ומי שכן זה משהוא באזור 400 + + +...
מעבר לים המלשוח הורג את המחיר :D
אתה טועה, אני קונה במחיר הזה אופטימום + משלוח 2.3 ק''ג, חבל שאסור לומר מאיפה כי כל הפורום כאן היה חוגג

אתה טועה, אני קונה במחיר הזה אופטימום + משלוח 2.3 ק''ג, חבל שאסור לומר מאיפה כי כל הפורום כאן היה חוגג
זה לא סוד מאיפה קונים ... אתה מגגל שניה ומוצא את זה חבל שאסור לדבר על הזמנות מעבר לים היה חוסך הון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית