נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
כותרת אינפורמטיבית - כותרת תכיל את נושא ההודעה או מידע על גוף הודעה.אשכולות כמו "כנסו דחוף" ינעלו מידית .כותרת אינפורמטיבית תקל על לגולשים לחפש בפורם.
חיפוש- חיפוש היא לא רק אופציה, חובה להשתמש באפשרות החיפוש לפני פרסום הודעה.
לא לפתוח נושאים הלא קשורים לפורום אימונים, פתחו כול אשכול בפורם שלו. לדוגמא:
שאלות על תזונה יהיו בפורום תזונה כללי. כאן לא יהיו דברים שלא קשורים לאימונים.
להגיב תגובות הקשורות לנושא הפוסט, לא לסטות מהנושא.
תגובות כמו: "גדי מחר אני במכון ב 6 " או כול תגובה שלא קשורה תימחק.
תוכניות אימון - גולשים יקרים, לפני פרסום תוכנית העבודה שלכם נא לצרף את הפרטים הבאים:
נכונות הגעה /מספר אימונים (כמה פעמים בשבוע אני רוצה להתאמן)
רקע כללי - וותק אימונים, תוכניות קודמות, רקע קודם, גובה ומשקל.
אם יש בידכם המלצה מרופא או פיזיוטרפיסט או כול מגבלות אחרות נא לצרף עם התוכנית.
כמו כן יש לצרף גיל ומטרת האימון - מה רצונכם להשיג: עלייה במאסה, חיטוב, שיפור כושר גופני כללי, שיפור ניתורים וספרינטים וכו'
עוד כמה הערות:
1. אם אתם מעלים תוכנית אימונים לביקורת, חובה שהיא תבוא עם הסבר מדוע היא בנויה כמו שהיא בנויה. מה עשיתם בעבר, איך התקדמתם, מה המטרות שלכם, ומה גורם לכם לחשוב שאתם צריכים להמציא את הגלגל מחדש.
2. אם אתם מעלים תוכנית לביקורת, קיים סיכוי גבוה שיגידו לכם שהתוכנית שלכם היא זבל, וזה יהיה נכון. אין צורך להיעלב או לרדת על אנשים שעושים תוכניות מוכנות וממליצים עליהן. תתמודדו עם העובדה שהתוכנית שלכם היא זבל. אם אתם עדיין חושבים שהתוכנית שלכם טובה, אל תשאלו אותנו.
3. קחו בחשבון שאף אחד לא מכיר אתכם, ולא יתפור לכם תוכנית בהתאם לצרכים המאוד מיוחדים שלכם, לא משנה כמה יפה תבקשו.
4. כל מי שיעבור על אחד מהסעיפים האלה - האשכול שלו ינעל.
5. התוכנית שהעלתם היא זבל. אתם מוזמנים לנסות להוכיח שאנחנו טועים.
תודה, צוות ההנהלה.
חיפוש- חיפוש היא לא רק אופציה, חובה להשתמש באפשרות החיפוש לפני פרסום הודעה.
לא לפתוח נושאים הלא קשורים לפורום אימונים, פתחו כול אשכול בפורם שלו. לדוגמא:
שאלות על תזונה יהיו בפורום תזונה כללי. כאן לא יהיו דברים שלא קשורים לאימונים.
להגיב תגובות הקשורות לנושא הפוסט, לא לסטות מהנושא.
תגובות כמו: "גדי מחר אני במכון ב 6 " או כול תגובה שלא קשורה תימחק.
תוכניות אימון - גולשים יקרים, לפני פרסום תוכנית העבודה שלכם נא לצרף את הפרטים הבאים:
נכונות הגעה /מספר אימונים (כמה פעמים בשבוע אני רוצה להתאמן)
רקע כללי - וותק אימונים, תוכניות קודמות, רקע קודם, גובה ומשקל.
אם יש בידכם המלצה מרופא או פיזיוטרפיסט או כול מגבלות אחרות נא לצרף עם התוכנית.
כמו כן יש לצרף גיל ומטרת האימון - מה רצונכם להשיג: עלייה במאסה, חיטוב, שיפור כושר גופני כללי, שיפור ניתורים וספרינטים וכו'
עוד כמה הערות:
1. אם אתם מעלים תוכנית אימונים לביקורת, חובה שהיא תבוא עם הסבר מדוע היא בנויה כמו שהיא בנויה. מה עשיתם בעבר, איך התקדמתם, מה המטרות שלכם, ומה גורם לכם לחשוב שאתם צריכים להמציא את הגלגל מחדש.
2. אם אתם מעלים תוכנית לביקורת, קיים סיכוי גבוה שיגידו לכם שהתוכנית שלכם היא זבל, וזה יהיה נכון. אין צורך להיעלב או לרדת על אנשים שעושים תוכניות מוכנות וממליצים עליהן. תתמודדו עם העובדה שהתוכנית שלכם היא זבל. אם אתם עדיין חושבים שהתוכנית שלכם טובה, אל תשאלו אותנו.
3. קחו בחשבון שאף אחד לא מכיר אתכם, ולא יתפור לכם תוכנית בהתאם לצרכים המאוד מיוחדים שלכם, לא משנה כמה יפה תבקשו.
4. כל מי שיעבור על אחד מהסעיפים האלה - האשכול שלו ינעל.
5. התוכנית שהעלתם היא זבל. אתם מוזמנים לנסות להוכיח שאנחנו טועים.
תודה, צוות ההנהלה.
נערך לאחרונה ע"י מנהל: