הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Inver forever

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
היי אז ככה, אני מביא לי עכשיו INZER FOREVER מאמריקה אבל עדיין אני לא סגור על שני פרמטרים בזמנה:
10MM VS 13MM
1 PRONG VS 2 PRONG

הבנתי שה13MM יכולה להיות לי בעייתית לדדליפט, מה דעתכם על זה?
עדיין לא הצלחתי ממש להבין מה ההבדל בין 1 PRONGS ל2 PRONG אז אם אפשר הסבר זה יהיה מעולה..
בנוסף הבנתי של13MM לוקח מלא זמן להישבר, אני אקבל אותה רק ב4.11 ואני אתאמן איתה רק שבועיים לפני התחרות. יכול להיות שהיא לא תישבר ואז תפגע לי בתוצאות של התחרות? יש דרך לשבור אותה יותר מהר (סתם ללבוש אותה בלי אימון או משהו כזה..)

בנוסף, אלה החגורות שיש לי ניסיון איתן, יש לכם מושג מה העובי שלהן?
http://www.ebay.co.uk/itm/RDX-Weigh...Training&var=490113253746&hash=item2c69b11658

http://www.ebay.co.uk/itm/RDX-Power...Training&var=650069898119&hash=item58966857b4

לדעתי כדי להזמין 13, כי יש לך כבר RDX שהיא 10, ומקסימום אם לא יהיה נוח ה13 בדדליפט, תשתמש בRDX.
אני עם 2 פרונגים, לא קריטי לי.
לשבור אותה זה תהליך, אם תעשה את זה לעיתים קרובות תוך שבועיים לדעתי היא תתגמש.

לדעתי כדי להזמין 13, כי יש לך כבר RDX שהיא 10, ומקסימום אם לא יהיה נוח ה13 בדדליפט, תשתמש בRDX.
13 זה לא לאנשים עבים במיוחד ?

• פותח/ת השרשור
אין לי את הRDX, היה לי את הRDX (מכרתי אותה חחח), ותודה טוב לדעת שהRDX הייתה 10 😃
אתה יודע אולי מה ההבדל בין 2 פרונגים לפרונג אחד? מה זה בכלל אומר? גוגל טרנסלייט תרגם לי את זה לשן חחח
ותגיד אם אני סתם אלבש אותה - אפילו בבית, לא באימון או משהו - זה יעזור לי לשבור אותה?

I think 1 prong is better, I don't see the point of 2, just more annoying to close 2 every time you put a belt on.

I would think of getting a lever belt, a lot of guys here use it and I think it's awesome.

פרונג - סוגר, הכוונה סוגר 1 או 2.
תשבור אותה עם הידיים, אלון אפילו שם אותה מתחת למיטה ויישן עלייה 4 ימים כדי שהיא תישבר.
לא מבין מה זאת השטות הזאת שקשה יותר לסגור 2 פרונגים מאשר 1, זה בדיוק אותו הדבר.
אם אתה רגיל לדדליפט עם חגורה, כדי שתנסה את ה13 לפני שאתה מחליט.
אתה מוזמן לבוא לנסות את שלי 😃

• פותח/ת השרשור
פרונג - סוגר, הכוונה סוגר 1 או 2.
תשבור אותה עם הידיים, אלון אפילו שם אותה מתחת למיטה ויישן עלייה 4 ימים כדי שהיא תישבר.
לא מבין מה זאת השטות הזאת שקשה יותר לסגור 2 פרונגים מאשר 1, זה בדיוק אותו הדבר.
אם אתה רגיל לדדליפט עם חגורה, כדי שתנסה את ה13 לפני שאתה מחליט.
אתה מוזמן לבוא לנסות את שלי 😃
איפה אתה גר? אני אשמח לבוא לנסות :D

יש לי פרונג אחד וגם את זה קשה לפתוח לפעמים.
אין צורך ב-2, זה סתם התעסקות מיותרת.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים, הגעתי למסקנה שאני אזמין 13MM עם פרונג אחד.
מעריך את העזרה שלכם 😃

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה שאומרים שלוקח הרבה זמן לשבור אותה, כאילו אתם ממהרים לאנשהו שזה צריך להילקח בחשבון.
אין קשר ללמהר, יותר נוח להשתמש בחגורה שבורה.
חוץ מזה, 13 מ"מ בכללי זה עבה מדי, ה-10 מספיק מעל ומעבר.

ppl that say X is better need experience with both of them to make a decent opinion. I dont know anyone from israel with 10 and 13 mm. there is a guy here that uses 10 for dl and 13 for squats... if it helps

• פותח/ת השרשור
ppl that say X is better need experience with both of them to make a decent opinion. I dont know anyone from israel with 10 and 13 mm. there is a guy here that uses 10 for dl and 13 for squats... if it helps
כן אני יודע, מה שאני הבנתי זה ש13MM כמעט בטוח תהיה טובה יותר לסקוואט, אבל יכול להיות שהיא תהיה פחות נוחה לDL.
אני אקח את הסיכון ואקווה שה13 תהיה לי נוחה לDL 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית