הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Inzer forever belt 10mm single prong

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם, בקרוב אמורה להגיע אליי משפחה מאהר"ב אז החלטתי לנצל את ההזדמנות ולהשקיע בציוד איכותי.
היקף המותן שלי הוא 84-85 ס"מ ואני עוד לא בחצי המסה, אני מתכנן להמשיך לפחות עד מרץ-אפריל. לפי האתר של אינזר מתאימה לי חגורה מידה (M(88.9-83.82. אני קצת מפחד שמהר מאוד היא "תיגמר לי" אז חשבתי אולי להזמין L וללכת לסנדלר שיעשה לי עוד חורים אבל מצד שני ראיתי שמישהו פה פרסם שהוא שוקל 100 קילו על 1.70 והוא משתמש בחגורה M ואפילו הוא לא סוגר עד הסוף.
מי שיש לו את החגורה, לפי מה קבעתם את המידה? פשוט מדדתם את ההיקף והזמנתם לפי האתר? מה שרשום באתר מדויק? כי ראיתי מישהו פה שכתב שחגורות תמיד מגיעות קצת יותר גדולות ממה שרשום. יש פה מישהו במקרה שהוא מידה M בחגורה ויכול לומר מה ההיקף שלו/נתונים שלו ואיך החגורה יושבת?
תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
[/QUOTE]
קח m
יש לי xl 13 ממ
אני אפילו לא בחור הראשון של החגורה המקורי ואני שוקל 96 על183
אז החגורה תיהיה אצלך הרבה מאוד זמן, אז אולי גם לי שווה לקנות L ולחורר עוד חורים לא?

אז החגורה תיהיה אצלך הרבה מאוד זמן, אז אולי גם לי שווה לקנות L ולחורר עוד חורים לא?[/QUOTE]
לדעתי קחm
אם היתה לי האפשרות גם הייתי לוקח m

אופק אל תגיב אם אתה לא מבין. אם הוא היה מקשיב לך הוא היה זורק עכשיו 600 שקל לפח.

קח מדיום. המדיום יתאים להרבה זמן. הלארג' יהיה ממש גדול עליך.
אני קצת מפחד שמהר מאוד היא "תיגמר לי"
לא יודע איפה הבולשיט הזה רשום. אני קצת מעל 90 סמ בבטן ונמצא באמצע של חגורת מדיום
וללכת לסנדלר שיעשה לי עוד חורים
אפשר לעשות חורים לבד אם יש לך מקדחה. ככה אני עשיתי חור באינזר שלי.
.

נערך לאחרונה:
אם אתה לוקח חגורה עם פרונג קח M ללא ספק.
אני הבחור ששקל 100 קילו (אפילו 102) על 1.70 ולא הגיע לסוף, היקף מותן היה 105 בערך.

למה משקל וגובה אמורים להיות מדד מדויק???

תמדוד את היקף הבטן סביב קו הטבור. אלו ההנחיות של אינזר והן תופסות במדויק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

אופק אל תגיב אם אתה לא מבין. אם הוא היה מקשיב לך הוא היה זורק עכשיו 600 שקל לפח.

קח מדיום. המדיום יתאים להרבה זמן. הלארג' יהיה ממש גדול עליך.

לא יודע איפה הבולשיט הזה רשום. אני קצת מעל 90 סמ בבטן ונמצא באמצע של חגורת מדיום

אפשר לעשות חורים לבד אם יש לך מקדחה. ככה אני עשיתי חור באינזר שלי.
.
איזה מוזר שרשום באתר שלהם ש-M זה 83.82-88.9 ס"מ וזה מתאים להרבה יותר מזה אבל לא משנה אני מעדיף להסתמך על ניסיון של אנשים מאשר מה שרשום באתר.

אם אתה לוקח חגורה עם פרונג קח M ללא ספק.
אני הבחור ששקל 100 קילו (אפילו 102) על 1.70 ולא הגיע לסוף, היקף מותן היה 105 בערך.
כן אני מתכוון לקחת סינגל פרונג. ואם החגורה מגיעה מעל 105 ס"מ מעניין למה לפי האתר היא עד 88.9 ס"מ אבל לא משנה, כמו שהגבתי לטנק, אני מעדיף להסתמך על ניסיון של אנשים שמשתמשים בחגורה.

87 קילו על 1.80 עם בטן מכובדת, וה M מתאימה לי בול. אני לא חושב שאגיע לחור האחרון אי פעם.

מדדתי, אני היקף 84 ס"מ מה שאומר שאני צריך M אבל בכל זאת רציתי לוודא עם אנשים שיש להם את החגורה ולשאול איך היא יושבת.

תודה רבה לכולם על התגובות ושעזרתם לי להגיע להחלטה!

אני 108 קילו על 1.84, היקף בטן סביבות 95-100 ואני סוגר את ה L שלי שניים-שלושה חורים לפני הסוף. די בטוח שעדיף לך M

אני מניח שזה כמו בטיטאן, המידה מתייחסת לחור האמצעי ויש עוד 4/5 חורים לכל צד

כמו שזומר אמר, הוא היה 100 על 1.70 על א.ש גבוה, ולא הגיע אפילו לאמצע.

אני אגב נכנס גם בסמול די בקלות (לבר) [email protected]

נדייק, הגעתי לחור 7 מתוך 9, עברתי את האמצע, אבל בהחלט הייתי יכול לעלות עוד 10 קילו והחגורה הייתה עולה, עכשיו כשאני 82 קילו, אני מגיע לחור הראשון די בקלות.
ללא ספק לקחת מידה m.

• פותח/ת השרשור
Take Medium no doubt

אני מניח שזה כמו בטיטאן, המידה מתייחסת לחור האמצעי ויש עוד 4/5 חורים לכל צד

כמו שזומר אמר, הוא היה 100 על 1.70 על א.ש גבוה, ולא הגיע אפילו לאמצע.

אני אגב נכנס גם בסמול די בקלות (לבר) [email protected]

נדייק, הגעתי לחור 7 מתוך 9, עברתי את האמצע, אבל בהחלט הייתי יכול לעלות עוד 10 קילו והחגורה הייתה עולה, עכשיו כשאני 82 קילו, אני מגיע לחור הראשון די בקלות.
ללא ספק לקחת מידה m.

תודה רבה לכם על העזרה! אני אקח מדיום.

אני כרגע 88 ס"מ בהיקף הבטן שלי ואני כבר בחורים אסקטרה בחגורת L שלי. ב93 סמ הייתי בחור הלפני האחרון. קנה מדיום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית