אחר "חביתת פיצה"

ilanchik

משתמש מתחיל
8
25
נק' מוניטין:
131
8
25
טוב אחרי שאני מסתתרת פה כבר כמה חודשים החלטתי לתרום את חלקי ולשתף מתכון,אז ככה!
3 חלבונים
קופסת שימורים של פטריות
כף-שתיים של קטשופ
2 פרוסות גבינה צהובה 5%

משחימים את הפטריות עם ספריי שמן במחבת,מעל שופכים את החלבונים,
מתבלים במלח ,פלפל ואני אישית אוהבת להוסיף אבקת שום ואורגנו,
מטגנית משני הצדדים,אחרי שהחביתה נראית מוכנה מורחים קטשופ על צד אחד,מכבים את האש , שמים את שתי פרוסות הגבינה על החביתה ונותנים לה להתרכך.
אוכלים עם לחם ,ירקות או מה שמתאים לסוג התזונה שלכם XD

אה וכמעט שכחתי ערכים
אני אישית לא מחשבת פחמימות ושומנים אלא מתמקדת בחלבונים וקלוריות,אז במתכון הזה יש כ200 קלוריות וכ30 גרם חלבון.
בתאבון!

קבצים מצורפים

• 20131005_224359.jpg
    20131005_224359.jpg
    KB 624.9 · צפיות: 326
  • פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• IMG_20131010_140219.jpg
    IMG_20131010_140219.jpg
    KB 54.2 · צפיות: 310
  • פותח/ת השרשור
אני אהיה בוטה בגלל שאני פוחד מאנרוקסיה אז:
יש לי חזה יותר גדול..
והיא עור ועצמות תעשה לי טובה

מממ אוקיי.. עם כמויות האוכל שאני אוכלת אל חשש לאנורקסיה,בנוגע ל"עור ועצמות" לא שאני צריכה להגן על עצמי או משהו אבל מתמונה אחת לא באמת יש לך יכולת לגבש דעה על איך אני נראית , אה ולגבי החזה ? אני אישית עוד לא קיבלתי תלונות...

בתכלס מטרת השרשור הזה זה המתכון שפרסמתי אז אני אשמח אם בזאת נפסיק לדון במראה שלי 😃

מממ אוקיי.. עם כמויות האוכל שאני אוכלת אל חשש לאנורקסיה,בנוגע ל"עור ועצמות" לא שאני צריכה להגן על עצמי או משהו אבל מתמונה אחת לא באמת יש לך יכולת לגבש דעה על איך אני נראית , אה ולגבי החזה ? אני אישית עוד לא קיבלתי תלונות...

בתכלס מטרת השרשור הזה זה המתכון שפרסמתי אז אני אשמח אם בזאת נפסיק לדון במראה שלי 😃

חח אהבתי את התגובה.

ונראה טעים אני אוהב לטגן טונה ( עם תרסיס שמן) ואז להשים ביצים ובסוף גבנ"צ ולקפל.

אני מתנדב לבדוק ולחזור לפורום עם הממצאים. גם את הפיצה.

• פותח/ת השרשור
חח אהבתי את התגובה.

ונראה טעים אני אוהב לטגן טונה ( עם תרסיס שמן) ואז להשים ביצים ובסוף גבנ"צ ולקפל.

נשמע טוב! אני אנסה בפעם הבאה.
אני מתנדב לבדוק ולחזור לפורום עם הממצאים. גם את הפיצה.

מוכן לקחת על עצמך את המשימה ? כמה אצילי מצדך XD

נראה טעים, ננסה תודה 😃

חמוד בסה"כ, אני באופן אישי לא הולך לשטוף כלים בשביל 30 גרם חלבון, מינימום 90, קבלי טוויסט - להוסיף עוד 2 חבילות גבינה צהובה.
ועכשיו שהיה בתאבון.

חמוד בסה"כ, אני באופן אישי לא הולך לשטוף כלים בשביל 30 גרם חלבון, מינימום 90, קבלי טוויסט - להוסיף עוד 2 חבילות גבינה צהובה.
ועכשיו שהיה בתאבון.
ל1ל אתה כזה מגניב
איך אתה מתאמן כרגע? או שזה סוד כמוס לך ולסוס?

Back
למעלה תחתית