הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוכנית 40 יום של דן ג'ון

bentzurm

משתמש משקיע
2,972
7
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,609
2,972
7
כתבה + תוכנית נחמדה של דן ג'ון (איש חזק וכותב נחמד).

למי שעצלן מדי לקרוא אז המסקנות הם:

1. אם אתה רוצה לאבד שומן - הכל מתחיל ונגמר במטבח. הכותב חסיד של ה- V-diet. למי שרוצה לאכול ולא רק לשתות אז אני מניח ש- PSMF זה אותו דבר.
2. בשביל היפרטרופיה (מסה בפי העם) צריך להיות חזק בתרגילים הבסיסיים (סקוואט, בנצ', פרס, דדליפט, מתח)

התוכנית שהוא מציע כדי לעלות מדרגה בתרגילי כח בקצרה:
בוחרים 4-6 תרגילים. לדוגמה: דדליפט, בנצ', מתח, תרגיל מהיר אחד (קלין, swing) ותרגיל בטן כבד.
עושים 40 אימונים זהים שבהם יש 2 סטים של 5 משלושת התרגילים הראשונים וסט בודד של 20-50 בתרגיל המהיר וסט כבד של 5 בבטן.
המשקלים שמתחילים בהם צריכים להיות כבדים אבל רחוקים מכשל (80% RM5). מתאמנים בתדירות גבוהה (5 פעמים בשבוע) ומעלים משקל כשתרגיל מרגיש "קל מדי".

סיכום של בחור שעשה את התוכנית והיה מרוצה.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר, לא משנה מה עושים, Its the same shit for any shit

אני לא בטוח אם אני מבין מה הכוונה שלך.
אם אתה מתכוון שאין חוכמות או קיצורי דרך ובסופו של דבר כולם כותבים את אותו דבר בנוסח קצת שונה אז אני מסכים.
אם אתה מתכוון למשהו אחר לגמרי שמערב השוואה בין סוגי צואה שונים ואיך שלא משנה מה אתה עושה בסופו של דבר אתה קם בבוקר וצריך לחרבן אז אני גם מסכים 🤯

• פותח/ת השרשור
הוא מפרט למה לדעתו צריך תרגיל מהיר אחד (כמו קלין לדוגמא) ?

הוא לא מפרט אבל אני יכול לנחש שזה מאותה סיבה שיש קלין ב- SS. חשוב שהמתאמן ידע איך להפעיל את הכח שהוא בונה בצורה אתלטית ומתפרצת. זה עוזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית