הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות על תנאי תחרות

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
1.
בסקוואט צריך לחכות הרבה זמן ל״ראק״ או שזה עניין של כמה שניות?
2.
בבנץ׳ כשאני מוציא אני מעלה את התחת ואז מוריד כמו ולאד מהפורום זה חוקי?
3.
בבנץ׳ כל התחת צריך להיות על הספסל או רק המקרבים?
4.
בדדליפט מותר לזרוק כשהידיים עדיין כרוכות סביב המוט נכון? (אני כמעט בטוח שכן)
5.
אני עושה בלי נעליים יש סיכוי שאפשר עשות עם איזה גרב מיוחדת או משהו כזה שאפשר לקנות בכל חור? אם לא מישהו יכול למכור / להשאיל להרמה דדליפט סליפרס בארץ?
6. כתוב שחייב גרביים שיהיו מתחת לברך בדיוק , בודקים את זה ממש?
אם זה יהיה על הברך או על חצי מהתאומים זה בעייתי? כי ראתי תמונות בדימונה עם גרביים קצרות רצח....

תודה מראש

1.
בסקוואט צריך לחכות הרבה זמן ל״ראק״ או שזה עניין של כמה שניות?
2.
בבנץ׳ כשאני מוציא אני מעלה את התחת ואז מוריד כמו ולאד מהפורום זה חוקי?
3.
בבנץ׳ כל התחת צריך להיות על הספסל או רק המקרבים?
4.
בדדליפט מותר לזרוק כשהידיים עדיין כרוכות סביב המוט נכון? (אני כמעט בטוח שכן)
5.
אני עושה בלי נעליים יש סיכוי שאפשר עשות עם איזה גרב מיוחדת או משהו כזה שאפשר לקנות בכל חור? אם לא מישהו יכול למכור / להשאיל להרמה דדליפט סליפרס בארץ?
6. כתוב שחייב גרביים שיהיו מתחת לברך בדיוק , בודקים את זה ממש?
אם זה יהיה על הברך או על חצי מהתאומים זה בעייתי? כי ראתי תמונות בדימונה עם גרביים קצרות רצח....

תודה מראש

1. If you are stable so it's maybe 1 second. They need to show you are in control and not wobbling.
2. Yes.
3. Some part of the butt, glutes.
4. I would not toss it not matter what, put it down normally not slowly but do not toss, you do not want to get reds for stupid stuff like that.
5. There is something called Deadlift slippers, if you compete in Dimona and you do not have other option, I can let you use mine (size 43-44) but for next time order online it's pretty cheap (10-15$) not too bad.
6. You need long socks, now it is an international meet and I don't think they will let anyone to compete without. Just buy soccer socks.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית