הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון זמן בין הארוחות

יניב ב

משתמש מתחיל
252
2
נק' מוניטין:
9
252
2
למה החשיבות לחקות שעתיים שלוש בן ארוחות בסיקל ובכלל ופיתוח גוף. ארוחה ממוצעת של800-1000 קלוריות מחזיקה אותך שבע בערך 5 שעות ולא הגיוני לאכול אחרי שלוש שעות כך אפשר לאכול רק חצאי מנות .אשמח לדיון פורה

אויש, זה נושא שקשור דווקא לתזונה ואימונים ולא סטרואידים.
זה נושא שנטחן לאפר דק.

בגדול אמרו פה שזה לא כזה משנה.
אני עדיין בטענה שיש פה מדד אינסוליני שלא נלקח בחשבון.
אבל עזוב.
גש תשאל את זה שם.

• פותח/ת השרשור
אויש, זה נושא שקשור דווקא לתזונה ואימונים ולא סטרואידים.
זה נושא שנטחן לאפר דק.

בגדול אמרו פה שזה לא כזה משנה.
אני עדיין בטענה שיש פה מדד אינסוליני שלא נלקח בחשבון.
אבל עזוב.יותר מיתענין בהקשר של תזונה בסייקל מאסה. שם לא יעזרו לי. אך אתה אוכל בסייקל לדוגמא?
גש תשאל את זה שם.

למה החשיבות לחקות שעתיים שלוש בן ארוחות בסיקל ובכלל ופיתוח גוף. ארוחה ממוצעת של800-1000 קלוריות מחזיקה אותך שבע בערך 5 שעות ולא הגיוני לאכול אחרי שלוש שעות כך אפשר לאכול רק חצאי מנות .אשמח לדיון פורה
אני לא משוכנע שמישהו הבין את השאלה שלך...
ארוחה של 800 קלוריות (של מה?...) מחזיקה אותך 5 שעות בסייקל (איזה?!)... לא ברור ולא ממוקד...

אני לא משוכנע שמישהו הבין את השאלה שלך...
ארוחה של 800 קלוריות (של מה?...) מחזיקה אותך 5 שעות בסייקל (איזה?!)... לא ברור ולא ממוקד...

זה די ברור, אבל אחדד את השאלה שלא קשורה לפה בכל מקרה ומביאה לי עצבים כי כבר אמרתי שישאלו את זה בפורום תזונה.

הטענה הידועה שבסייקל ובכלל צריך לאכול כל 3 שעות.
הוא טוען שארוחה ממוצעת שמכילה 800-1000 קלוריות עושה אותך שבע לחמש שעות לפחות.
וזה לא נראה לו שאחרי ארוחה כזאת אפשר לאכול שוב אחרי 3 שעות - אז הוא שואל מה עושים אוכלים חצאי מנות.

ובקיצור בגדול, האם באמת חשוב לאכול כל 3 שעות או שאפשר פשוט לטחון את הערכים הכללים ב3 ארוחות ביום.

עניתי כבר שמבחינת התגובה האינסולינית עדיף במנות קטנות יותר כל 3 שעות.
בפועל במחקרים שפורסמו ההבדלים מינוריים עד לא אפשריים - אך הם לא נגעו במקרים של חומרים שבו יש סינטוז גבוה של נוטריטים וחלבון

אני איפשהו מסכים שצריך לאכול כמה ארוחות ביום כשאתה בסייקל ויכול מאוד להיות שיסנטוז החלבון כן משפיע שם. מה שאני לא ממש בטוח בו זה לגבי המספר הזה "3 שעות". אני חושב שיהיה בסדר לעשות את זה גם 4-5 שעות, תלוי בכמות החלבון שאוכלים בארוחה בודדת (יחד עם מרכיבים כמו שומן/סיבים תזונתיים שיכולים להאט עיכול/ספיגה בקיבה/מעי).

זה באמת לא קשור לפורום אבל אם כבר אז זה קשור גם לסוג החלבון/שומן/פחמימה שאוכלים. חלבון מי גבינה מבודד פעם ב-5 שעות זה בדיחה מבחינת צריכת חלבון (טעות שהמון מתאמנים מתחילים עושים), הבעיה היא שככאלה שתוכנתו במיליוני שנים של אבולוציה כקרניבורים גם עבור החלבון המשובח ביותר הבא מבשר איכותי 5 שעות זה פשוט הרבה מדי. זה נכון בכלליות ונהיה עדין אפילו יותר כשסינטזת החלבון גבוהה.
עכשיו עניין האינסולין ןהשליטה בו נראה לי גם פשוט הרבה יותר אם אוכלים בתדירות גבוהה.
לכן בכל מקרה ניתן לומר שבסייקל, עקב המורכבות והחשיבות של התזונה רצוי לאכול בתדירות גבוהה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית