הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט 140 ;)

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
אז ככה
אני בSS
עד עכשיו לא היו תקיעות בסקוואט
היום ב140 עשיתי 2X5 ו1X1 (אחרי הסט השני הרגשתי ממש רע... אבל גם וויתרתי לעצמי כמו טמבל!)
הסירטון הוא בשביל טכניקה...
זה הסט הראשון... ;)
שתי שאלות:
טכניקה מה לתקן? איפה? איך? מתי? למה? (לעומק אני מודע...)
חגורה... הגיע הזמן? לפי הסירטון? או שזה לא קשור לסירטון אלא למשקל?

תשמע , העומק הוא נושא קריטי ... לפי דעתי או שתוריד ל130 ותשבור מקביל או שתתחיל לחגור כבר עכשיו ותעבוד על העומק . בעקרון זה הזמן לחגורה. אבל שוב, אם אתה מתקדם והכל דבש אין צורך לשים חגורה .
אבל לא לשור מקביל זה סקוואט ללא פאונטה .
אבל בכל זאת , רואים שיש כוח ...כל הכבוד.

לפי הסרטון נראה שאתה פשוט פותח פיסוק גדול מדי, זו כנראה הסיבה לעומק.

• פותח/ת השרשור
תשמע , העומק הוא נושא קריטי ... לפי דעתי או שתוריד ל130 ותשבור מקביל או שתתחיל לחגור כבר עכשיו ותעבוד על העומק . בעקרון זה הזמן לחגורה. אבל שוב, אם אתה מתקדם והכל דבש אין צורך לשים חגורה .
אבל לא לשור מקביל זה סקוואט ללא פאונטה .
אבל בכל זאת , רואים שיש כוח ...כל הכבוד.

לפי הסרטון נראה שאתה פשוט פותח פיסוק גדול מדי, זו כנראה הסיבה לעומק.

אני יודע שזה ישמע תירוץ....
אבל העומק זה נטו בגלל שהסט היה לי כבד ;)
בדרך כלל זה יותר עמוק...
אני יצלם גם בפעם הבאה את הסקוואט...:sporty074:

העמידה רחבה מידי ביחס לזווית כפות הרגליים (ככל הנראה, קשה לשפוט ב100% מהזווית הזו)
או שתצר עמידה או שתפנה את כפות הרגליים יותר החוצה
מלכתחילה אני לא מבין למה רוחב העמידה הזה, בהנחה שאתה לא מתאמן לתחרות PL ומה שמעניין אותך זה נטו כמה להרים תחת עמידה בתנאי תחרות, אני לא רואה סיבה טובה לזה
מבחינת חגורה אתה יכול להשתמש, אבל תשיג אחת טובה - לא מהזולות שמוכרים בארץ. יש כל מיני אופציות, אני יכול להמליץ על אינזר.
ואתה כבר ברמה של לקנות נעליים, אז על הדרך תעשה גם את זה. גם מבחינת נעליים יש כל מיני אופציות, חוות הדעת הכי טובות ששמעתי היו על הAdiPower של אדידאס, אבל הן יחסית יקרות ויכול מאוד להיות שיש נעליים זולות יותר ולא פחות טובות. בכל אופן שווה לעשות סקר שוק ולהחליט כמה אתה מוכן להשקיע.

הכי מפריע לי זה שאתה לא נושם כמו שצריך - לפני כל חזרה קח נשימה עמוקה ותשאיר אותה בפנים עד שנגמרת החזרה (או קצת לפני, אתה תרגיש לבד).
בסה"כ אני חושב שהטכניקה יחסית טובה. כמו שאמרת חסר קצת עומק, תשתדל להקפיד על זה, זה קריטי להתקדמות שלך בטווח הארוך. מעבר לזה, יש כל מיני דברים קטנים שעם ההתקדמות במשקלים והניסיון דווקא משתפרים מעצמם (כמו עניין היציבות, היציאה מהתחתית).
משקל יפה וגישה טובה. תמשיך לתת בראש.

• פותח/ת השרשור
העמידה רחבה מידי ביחס לזווית כפות הרגליים (ככל הנראה, קשה לשפוט ב100% מהזווית הזו)
או שתצר עמידה או שתפנה את כפות הרגליים יותר החוצה
מלכתחילה אני לא מבין למה רוחב העמידה הזה, בהנחה שאתה לא מתאמן לתחרות PL ומה שמעניין אותך זה נטו כמה להרים תחת עמידה בתנאי תחרות, אני לא רואה סיבה טובה לזה
מבחינת חגורה אתה יכול להשתמש, אבל תשיג אחת טובה - לא מהזולות שמוכרים בארץ. יש כל מיני אופציות, אני יכול להמליץ על אינזר.
ואתה כבר ברמה של לקנות נעליים, אז על הדרך תעשה גם את זה. גם מבחינת נעליים יש כל מיני אופציות, חוות הדעת הכי טובות ששמעתי היו על הAdiPower של אדידאס, אבל הן יחסית יקרות ויכול מאוד להיות שיש נעליים זולות יותר ולא פחות טובות. בכל אופן שווה לעשות סקר שוק ולהחליט כמה אתה מוכן להשקיע.

הסיבה לסקוואט הרחב כי זה העמידה היחידה שנוחה לי...
אני ינסה קצת יותר צר..
אבל גם הצר אצלי זה נחשב רחב

קיבלתי RDX בחמישי שעבר מאחד במכון שלי risus
אז חגורה בינתיים אני מסודר....
נעליים? אני יחכה עם זה קצת...
תודה רבה על התגובה!! 😃

הכי מפריע לי זה שאתה לא נושם כמו שצריך - לפני כל חזרה קח נשימה עמוקה ותשאיר אותה בפנים עד שנגמרת החזרה (או קצת לפני, אתה תרגיש לבד).
בסה"כ אני חושב שהטכניקה יחסית טובה. כמו שאמרת חסר קצת עומק, תשתדל להקפיד על זה, זה קריטי להתקדמות שלך בטווח הארוך. מעבר לזה, יש כל מיני דברים קטנים שעם ההתקדמות במשקלים והניסיון דווקא משתפרים מעצמם (כמו עניין היציבות, היציאה מהתחתית).
משקל יפה וגישה טובה. תמשיך לתת בראש.

בקשר לנשימה אני מנסה זה פשוט לא נוח
תודה רבה!!! אני יקח לתשומת ליבי ;)

העומק אומנם נראה גבולי, אבל אני מאמין שעם צילום מקדימה אפשר לראות שהוא שובר.

הכי מפריע לי זה שאתה לא נושם כמו שצריך - לפני כל חזרה קח נשימה עמוקה ותשאיר אותה בפנים עד שנגמרת החזרה
עכשיו ראיתי עם ווליום, ואני חייב לחזק את הטענה :food-and-drink005:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית