עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה דבר פסיכולוגי זה לא שהם לא יודעים את זה. חוץ מזה תחשוב שנגיד אתה קונה כל יום בממוצע 10 דברים שזה יוצא הפסד של 40 שקל בשנה רק בקניות קטנות ולא בסופר וכאלההחברי כנסת האלה אשכרה יושבים שם וחושבים לעצמם "לציבור הטיפש שלנו אין מספיק שכל כדי להבין שבחנויות 99.99=100. poor him. חייבים לעזור לו!".
בגלל שהחנויות כנראה ירצו להשאיר את האפקט הפסיכולוגי של מחיר זול יותר יש סיכוי שחלק גדול מהמוצרים ירד במחיר ל99.90 או משהו אחר עם 90 אגורותאין פה הפסד של כלום. המחיר שאתה משלם אחרי החוק ולפני החוק הוא אותו מחיר = חוק מפגר.
אולי זה רק אני אבל תמיד כשהייתי קטן תמיד תהיתי למה כתוב 99.99 ולא 100 זה היה נראה לי דבילי..כשרואים מוצר שעולה 99.99 זה נראה כאילו שזה עולה פחות ממוצר שעולה 100.00 שקל. זה לא שאתה חושב שהמוצר יותר זול, אלא שאתה יותר "תמשך" אל המוצר הזה. זה כמו בפרסומות סמויות, אתה לא מודע לאפקט שלהן אבל הוא קיים.
לכולם, ובכל מקרה בתת מודע ה99.99 נשמע יותר משתלםאולי זה רק אני אבל תמיד כשהייתי קטן תמיד תהיתי למה כתוב 99.99 ולא 100 זה היה נראה לי דבילי..
תמהני אם אתה רק טיפש או עושה את עצמך. נעשו מחקרים ונמצא שמספר עגול משפיע לרעה על החלטותיו של הצרכן בקניית המוצר. לכן, זו הסיבה שהחנויות רושמות לך מחירים כמו 9.99 או 6.78. כעת, שלא ניתן לעשות זאת, השוק יגיב בהתאם ובמקום לכתוב 9.99 יכתבו 9.90.החברי כנסת האלה אשכרה יושבים שם וחושבים לעצמם "לציבור הטיפש שלנו אין מספיק שכל כדי להבין שבחנויות 99.99=100. poor him. חייבים לעזור לו!".
אל תתפלא אם תראה 10 במקום 9.99 ולא 9.90.תמהני אם אתה רק טיפש או עושה את עצמך. נעשו מחקרים ונמצא שמספר עגול משפיע לרעה על החלטותיו של הצרכן בקניית המוצר. לכן, זו הסיבה שהחנויות רושמות לך מחירים כמו 9.99 או 6.78. כעת, שלא ניתן לעשות זאת, השוק יגיב בהתאם ובמקום לכתוב 9.99 יכתבו 9.90.
אגורות מצטברות שוות גם משהו.