ייעוץ טסט רפואי ואנדרגראוונד

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אני שוקל להתחיל סייקל טסט(סייקל ראשון..) רק טסט.
יש לי שני אמפולות של 250 מילי טויסטרון רפואי.. וכרגע אני לא יכול להשיג עוד כאלה.. אני יכול ליקנות רק אנדרגרוונד..
זה בסדר לשלב בניהם?
לקחת רק 250 בשבוע.. או 500?

ליאור אז מהניסיון שלך לתת 100 כל יום או 250 יום כן יום לא.. ?
לא הבנתי מה זה ההזרקה הבטנית.. לא שמעתי על זה.. מזרק אינסולין.. אתה מדבר איתי בגדול.. שהאחוז הבנה שלי בחומרים לא בשמיים.. אני כרגע קורא ולומד מלא.. אבל מורכב העסק.. בכל מיקרה אם יהיה לך נוח להסביר אני ישמח.. 😃

ד"א בPCT לקחת רק נולבה? (לפי המדריכים) או גם כלומיד.. פשוט הבנתי שצריך תרופה חוסמת אסטרוגן... וזאת נולבה.. אז למה צריך כלומיד?
מיצטער על החפירה.. פשוט חשוב לי לעשות הכל נכון.. כי אני יודע שזה לא משחק...
פרגניל אתה יכול להזריק 100 iu כל יום או 250 פעמיים בשבוע או 500 iu בשבוע , ההזרקה יכולה להתבצע גם לשריר וגם תוך בטני (לבטן) כמו GH שזה עם מזרק אינסולין אתה לא תזריק לבטן עם מחט 23G כחול , פיסיטי צריך גם נולבדקס וגם כלומיד , שתיהם הם תרופות מעט דומות אבל כל אחת יש לה פעולה שונה למשל ;
כלומיד
מעורר את הבלוטה במוח להפריש את ההורמונים FSH ו-,LH שאחראים על ייצור הטסטוסטרון הזרע
נולבדקס אחראי להורדת רמות האסטרוגן בגוף , בגברים אם יש כמות גבוהה של טסטוסטרון (שהכנסנו טסט בכמות גבוהה במהלך הסייקל) מתבצע המרה מטסטוסטרון לאסטרוגן וכך הגוף לא מתאושש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פרגניל אתה יכול להזריק 100 iu כל יום או 250 פעמיים בשבוע או 500 iu בשבוע , ההזרקה יכולה להתבצע גם לשריר וגם תוך בטני (לבטן) כמו GH שזה עם מזרק אינסולין אתה לא תזריק לבטן עם מחט 23G כחול , פיסיטי צריך גם נולבדקס וגם כלומיד , שתיהם הם תרופות מעט דומות אבל כל אחת יש לה פעולה שונה למשל ;
כלומיד
מעורר את הבלוטה במוח להפריש את ההורמונים FSH ו-,LH שאחראים על ייצור הטסטוסטרון הזרע
נולבדקס אחראי להורדת רמות האסטרוגן בגוף , בגברים אם יש כמות גבוהה של טסטוסטרון (שהכנסנו טסט בכמות גבוהה במהלך הסייקל) מתבצע המרה מטסטוסטרון לאסטרוגן וכך הגוף לא מתאושש

קודם כל תודה רבה על ההסבר המפורט.. ניסיתי לתת לך מוניטין אבל הוא לא נותן לי..
עוד שאלה קטנה... אם בעצם הכנסנו פרגניל כל הסייקל הרי אין פגיעה בייצור הטבעי... למה להכניס כלומיד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית