הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אנאבר לגילאים צעירים

מצב
השרשור נעול

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שמעתי שיש נערים שמשתמשים באנאבר בגיל צעיר בגלל שהוא לא יכול לפגוע בהם מבחינה הורמונלית וכך לא פוגע בגוף והבעיה איתו בכללי היא רק הרעילות לכבד , האם הערכים של הכבד חוזרים למצב תקין אחרי הסייקל? האם מה ששמעתי נכון ? אני מתכנן אולי בעוד שנה לעשות אנאבר לסייקל מסה וגם חבר מאוד מסקרן אותי
שבת שלום 😃

אני כבר משתמש בקריאטין..
המטרה שלי זה באדיבילדינג ואם יש איזה שהו חומר שאני יכול בגיל הזה לקחת זה יתן לי אחלה הצלחה בעתיד שאעבור את גיל 21 בגלל זה אני שואל

יש לי שאלה ילד , שלחת לצבא את המנילה? אתה יודע פחות או יותר היכן אתה משובץ מבחינת תפקיד בצבא ? או שאתה רחוק מזה ועוד לא נגשת לבגרות בלשון?

תגיד דחיל ראבק אתה מסתלבט?!?!?!?!?!?!

תסלח לי אבל לתת לך יעוץ לגבי סטרואידים זה פשע , שנצא מנקודות הנחה שסיגריות עפ׳י חוק אינך יכול לקנות! שמישהו ינעל את האשכול הזה כבר.

זה לא שיש חוק שאומר שאתה יכול לקחת סטרואידים מגיל 21,אומרים גיל 21 כי יחסית ההורמונים מתאזנים בגיל הזה.
השאלה אם אתה בכלל צריך סטרואידים,כי נראה לי שאתה קופץ מעל הפופיק

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה ילד , שלחת לצבא את המנילה? אתה יודע פחות או יותר היכן אתה משובץ מבחינת תפקיד בצבא ? או שאתה רחוק מזה ועוד לא נגשת לבגרות בלשון?

תגיד דחיל ראבק אתה מסתלבט?!?!?!?!?!?!

תסלח לי אבל לתת לך יעוץ לגבי סטרואידים זה פשע , שנצא מנקודות הנחה שסיגריות עפ׳י חוק אינך יכול לקנות! שמישהו ינעל את האשכול הזה כבר.
בקשר לצבא אני יודע איפה אני יהיה ,סיימתי בגרות בלשון לפני שנה ואני לא מסתלבט למה שזה יהיה פשע לייעץ לי על סטרואידים אם יש אולי סטרואידים שמבחינה בריאותית אפשר להשתמש בהם בגילאים צעירים אז למה לא?
זה לא שיש חוק שאומר שאתה יכול לקחת סטרואידים מגיל 21,אומרים גיל 21 כי יחסית ההורמונים מתאזנים בגיל הזה.
השאלה אם אתה בכלל צריך סטרואידים,כי נראה לי שאתה קופץ מעל הפופיק
אם אתה לוקח לפני גיל 21 הנזקים באיברים יכולים לקרות וגם למערכת המינית וכו'

בקשר לצבא אני יודע איפה אני יהיה ,סיימתי בגרות בלשון לפני שנה ואני לא מסתלבט למה שזה יהיה פשע לייעץ לי על סטרואידים אם יש אולי סטרואידים שמבחינה בריאותית אפשר להשתמש בהם בגילאים צעירים אז למה לא?
אם אתה לוקח לפני גיל 21 הנזקים באיברים יכולים לקרות וגם למערכת המינית וכו'

איזה נזקים באיברים על מה אתה מדבר?הכבד שלך בגיל 21 ובגיל 18 לא כזה שונה,מה שמשתנה הכי הרבה זה ההורמונים

בונא תגיד לי מה נראה לך סטרואידים זה ממתקים?זה תרופות!
זה לא אבקת חלבון שלא תעשה לך כלום,לא משנה איזה סטרואיד תקח,כל עוד אתה מכניס הורמון לגוף שלך בצורה חיצונית זה יפגע בך(אם אין לך חוסר איזון לפני),וזה לא משנה אם אתה בן 18 או בן 50

• פותח/ת השרשור
איזה נזקים באיברים על מה אתה מדבר?הכבד שלך בגיל 21 ובגיל 18 לא כזה שונה,מה שמשתנה הכי הרבה זה ההורמונים

בונא תגיד לי מה נראה לך סטרואידים זה ממתקים?זה תרופות!
זה לא אבקת חלבון שלא תעשה לך כלום,לא משנה איזה סטרואיד תקח,כל עוד אתה מכניס הורמון לגוף שלך בצורה חיצונית זה יפגע בך(אם אין לך חוסר איזון לפני),וזה לא משנה אם אתה בן 18 או בן 50
ברור שזה משנה קולטני האנדרוגן בגוף עדיין פתוחים גם על איבר המין עלייה באסטרוגן עלולה לגרום להקטנת איברים כולל איבר המין ופגיעה ביכולת להביא ילדים וטסט עלול להביא להגדלת איברים ... בנוסף לכך ברור שזה לא בריא אבל כשעושים את זה נכון הפגיעה קטנה וקטנה

ברור שזה משנה קולטני האנדרוגן בגוף עדיין פתוחים גם על איבר המין עלייה באסטרוגן עלולה לגרום להקטנת איברים כולל איבר המין ופגיעה ביכולת להביא ילדים וטסט עלול להביא להגדלת איברים ...
לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה

נראה לי לא הבנת אותו נכון,טסט לא גורם לגדילת איברים

עלייה בטסט גורמת לגדילה של איברים מסויימים

אתה מדבר במידה ואתה עושה הכל נכון תתבצע עליה של השריר , במידה ואתה מכנה אותו ׳איבר׳ , אבל הבולבולון שלך לא יגדל ולא יקטן, תאוריות של אמהות.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר במידה ואתה עושה הכל נכון תתבצע עליה של השריר , במידה ואתה מכנה אותו ׳איבר׳ , אבל הבולבולון שלך לא יגדל ולא יקטן, תאוריות של אמהות.
ככה אביעד אמר לי ..

בגיל הזה יש לך עוד אנדרוגנים במלא איברים

אסטרוגן יכול להקטין אותם

טסט' יכול להגדיל אותם

ככה אביעד אמר לי ..

אסטרוגן יכול להקטין אותם

טסט' יכול להגדיל אותם

תמחק את זה מהר לפני שאביעד יראה מה אתה רושם פה.

אז חברה מה ילד בן 17 יכול לקחת ?אין שום סטרואיד ?

ככה אביעד אמר לי ..

אסטרוגן יכול להקטין אותם

טסט' יכול להגדיל אותם

תקשיב, נעזוב את העיקרון של שימוש מתחת לגיל 21 ונשים אותו בצד. לך אסור להשתמש מאחר ולא חקרת את הנושא אפילו לכדי 10% ממה שראוי לפני שמשתמשים בנוגדי דלקות.
השירשור הזה מושך תשומת לב כי הוא פרובוקטיבי אולי אבל למעשה השורה התחתונה די ברורה, די מזמן :

1. גיל 17 צעיר מדי לשימוש בחומרים המשפיעים על המערכת האנדוקרינית.

2.לך ספציפית לא כדאי לפנות לנושא מאחר וכנראה שאין מי שידריך אותך ומעבר לכך אתה כנראה לא חקרת/חקרת ולא הבנת - גם אם היית מעל 21.

3. קיימת אפשרות לטעון ציטוטים ומשתמשים בה במקום לרשום : "אביעד אמר".

• פותח/ת השרשור
תקשיב, נעזוב את העיקרון של שימוש מתחת לגיל 21 ונשים אותו בצד. לך אסור להשתמש מאחר ולא חקרת את הנושא אפילו לכדי 10% ממה שראוי לפני שמשתמשים בנוגדי דלקות.
השירשור הזה מושך תשומת לב כי הוא פרובוקטיבי אולי אבל למעשה השורה התחתונה די ברורה, די מזמן :

1. גיל 17 צעיר מדי לשימוש בחומרים המשפיעים על המערכת האנדוקרינית.

2.לך ספציפית לא כדאי לפנות לנושא מאחר וכנראה שאין מי שידריך אותך ומעבר לכך אתה כנראה לא חקרת/חקרת ולא הבנת - גם אם היית מעל 21.

3. קיימת אפשרות לטעון ציטוטים ומשתמשים בה במקום לרשום : "אביעד אמר".
סליחה אולי לא הבנתי את אביעד טוב , בכל מקרה אני יודע שאני ממש לא מבין עדיין מספיק ובגלל זה אני שואל וחוקר אתם אנשים שמבינים הרבה יותר ממני וחקרתם הרבה יותר ממני ובגלל זה אני מעדיף לדבר איתכם על זה ואני גם משתדל לקרוא הרבה בלינקייה

רגע רגע, תירגעו...

הוא פשוט אמר את זה לא נכון!!!
זה לא שטסט' יגרום לגדילה של איברים - זה לא!

עד גיל 18 בערך (משתנה מאדם לאדם) ישנם קולטנים אנדרוגניים פעילים בהרבה איברים כגון איברי הרבייה.
חוסר איזון הורמונלי בגילאים אלו יכול להשפיע על גודלם של איברים מסויימים כגון הפין.

רמות אסטרוגן גבוהות עלולות לגרום למסרים שליליים באותם קולטנים אשר לא ישפעלו את הRNA של התא ולא יגרמו לשכפול או גדילה.

• פותח/ת השרשור
רגע רגע, תירגעו...

הוא פשוט אמר את זה לא נכון!!!
זה לא שטסט' יגרום לגדילה של איברים - זה לא!

עד גיל 18 בערך (משתנה מאדם לאדם) ישנם קולטנים אנדרוגניים פעילים בהרבה איברים כגון איברי הרבייה.
חוסר איזון הורמונלי בגילאים אלו יכול להשפיע על גודלם של איברים מסויימים כגון הפין.

רמות אסטרוגן גבוהות עלולות לגרום למסרים שליליים באותם קולטנים אשר לא ישפעלו את הRNA של התא ולא יגרמו לשכפול או גדילה.
תודה רבה על המענה 😃

תודה רבה על המענה 😃

אביעד רשם פה שבגיל צעיר מתן אנדרוגנים ממקור חיצוני עלול להשפיע על גודל איבר המין.
זה אמנם חדש לי אבל אני המום דווקא מזה שרשמת "אהבתי" על התגובה שלו...

אביעד רשם פה שבגיל צעיר מתן אנדרוגנים ממקור חיצוני עלול להשפיע על גודל איבר המין.
זה אמנם חדש לי אבל אני המום דווקא מזה שרשמת "אהבתי" על התגובה שלו...
חחח די כבר תפסיק להיות ציני תעזוב תאנשים

חחח די כבר תפסיק להיות ציני תעזוב תאנשים

יש לי רק שני מצבים. או שאני במוד של לחלוק ידע (לקבל/להעביר) או שאני ציני.
בשירשור הזה אין כבר טעם להיות במוד הראשון ולי אין עוד מצבים...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית