אני כ5 חודשים לפני גיוס, אחי משרת בצנחנים והוא המליץ לי לבדוק אפשרות להיות קצין כושר.
הוא אמר שיש לקציני הכושר תנאים טובים, ומדובר בתפקיד איכותי וחשוב.
זה המידע היחיד שמצאתי על הקורס:
מטרת הקורס: להכשיר קצינים וקצינות בתחום הכושר קרבי לכל יחידות צה"ל.
מהלך הקורס: קורס חובה עבור המדא"ג שעבר קורס קצינים (שלב ההשלמה החיילית). בקורס רוכשים החניכים כלים לבניית תוכניות אימונים לבודדים ולמסגרות, מיומנויות הוראה בתחום האימון הגופני והכושר הקרבי, יכולת לנהל תוכנית אימונים ולעקוב אחר ביצוען של תוכניות אימונים. כמו כן, מרחיבים החניכים את הידע שלהם בכל התחומים שנלמדו בקורס מדא"ג: אנטומיה ופיזיולוגיה, אימונים בחדר כושר, ניווט, ירי במאמץ וכו. לאחר סיום ההשלמה מקבלים הבוגרים תחת פיקודם מדא"גים ביחידות השונות ומנהלים את תחום האימון הגופני והכושר קרבי באותן היחידות.
משך הקורס: 9 שבועות.
קורסים בשנה: 3.
אוכלוסיית יעד: מוסמכי קורס מדריכי כושר קרבי שעברו קורס קצינים בבה"ד 1.
תנאי קבלה: פרופיל 72 ומעלה, קב"א 52.
סוג הכשרה: הקורס מסמיך לדרגת סגן–משנה ולמקצוע קצין כושר קרבי.
האם למישהו יש ידע, ניסיון אישי לגבי זה?
מעניין אותי לדעת האם התפקיד אכן, טוב כמו שהוא נשמע? מהם התנאים? והאם ניתן לבקש אותו לפני התחלת השירות?
תודה מראש
הוא אמר שיש לקציני הכושר תנאים טובים, ומדובר בתפקיד איכותי וחשוב.
זה המידע היחיד שמצאתי על הקורס:
מטרת הקורס: להכשיר קצינים וקצינות בתחום הכושר קרבי לכל יחידות צה"ל.
מהלך הקורס: קורס חובה עבור המדא"ג שעבר קורס קצינים (שלב ההשלמה החיילית). בקורס רוכשים החניכים כלים לבניית תוכניות אימונים לבודדים ולמסגרות, מיומנויות הוראה בתחום האימון הגופני והכושר הקרבי, יכולת לנהל תוכנית אימונים ולעקוב אחר ביצוען של תוכניות אימונים. כמו כן, מרחיבים החניכים את הידע שלהם בכל התחומים שנלמדו בקורס מדא"ג: אנטומיה ופיזיולוגיה, אימונים בחדר כושר, ניווט, ירי במאמץ וכו. לאחר סיום ההשלמה מקבלים הבוגרים תחת פיקודם מדא"גים ביחידות השונות ומנהלים את תחום האימון הגופני והכושר קרבי באותן היחידות.
משך הקורס: 9 שבועות.
קורסים בשנה: 3.
אוכלוסיית יעד: מוסמכי קורס מדריכי כושר קרבי שעברו קורס קצינים בבה"ד 1.
תנאי קבלה: פרופיל 72 ומעלה, קב"א 52.
סוג הכשרה: הקורס מסמיך לדרגת סגן–משנה ולמקצוע קצין כושר קרבי.
האם למישהו יש ידע, ניסיון אישי לגבי זה?
מעניין אותי לדעת האם התפקיד אכן, טוב כמו שהוא נשמע? מהם התנאים? והאם ניתן לבקש אותו לפני התחלת השירות?
תודה מראש