הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב ראש לאחר שימוש ב- קלן .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אהלן חברים יקרים,
התחלתי היום בבוקר להשתמש ב- קלן , של חברת : Sopharma - להלן תמונה שלו :
http://www.mranabolics.com/image/cache/data/Sopharma Clen-500x500.jpg

משום מה, התחילו לי לאחר כשעה +- כאבי ראש , הרגשתי קצת יותר דפיקות לב וכו בבוקר כשלקחתי אבל הכאבי ראש לא עוזבים .
שתיתי היום בסה"כ עד עכשיו מ-6 בבוקר 2/2 וחצי ליטר .
אני עכשיו אשלים ל-4 ליטר מים עקב חוסר זמן שהיה לי לשתות מלא לחצן בעבודה שלא יכלתי להתרכז בזה .

האם זה משהו מוכר שחולף לאחר שימוש ממושך ?
חשוב לציין שלקחתי רק 2 כדורים שכל כדור הוא 0.02 מק"ג .
ועוד יומיים אני מתכנן לעלות ל-4 כדורים .

אחת מתופעות הלוואי, בנוסף זרעת מלח על הפצעים ולא הקפדת על מים. תכניס נוזלים כל הזמן ואם כאבי הראש לא יפסיקו תשקול מחדש לעלות ל4 כדורים.

כאשר לקחתי קלן לראשונה , שבועיים ראשוניים היו כאבי ראש טורדניים שלא פסקו - וכשהחלפתי ברנד כאבי הראש פסקו.

אהלן חברים יקרים,
התחלתי היום בבוקר להשתמש ב- קלן , של חברת : Sopharma - להלן תמונה שלו :
http://www.mranabolics.com/image/cache/data/Sopharma Clen-500x500.jpg

משום מה, התחילו לי לאחר כשעה +- כאבי ראש , הרגשתי קצת יותר דפיקות לב וכו בבוקר כשלקחתי אבל הכאבי ראש לא עוזבים .
שתיתי היום בסה"כ עד עכשיו מ-6 בבוקר 2/2 וחצי ליטר .
אני עכשיו אשלים ל-4 ליטר מים עקב חוסר זמן שהיה לי לשתות מלא לחצן בעבודה שלא יכלתי להתרכז בזה .

האם זה משהו מוכר שחולף לאחר שימוש ממושך ?
חשוב לציין שלקחתי רק 2 כדורים שכל כדור הוא 0.02 מק"ג .
ועוד יומיים אני מתכנן לעלות ל-4 כדורים .

לי היו כאבי ראש משתקים עם סיירוקס, הסתבר שהם נבעו מהפסקת צריכה של קפאין בתחילת הסייקל. הם נמשכו 4 ימים ונפסקו חצי שעה אחרי אספרסו כפול (מכור לקפאין...)
בלי קשר אלי; די הרבה מדווחים על כאבי ראש דווקא ביום 3-4. הכאבים יכולים גם להפסיק לאחר העלאת המינון.

כנס לסופר פארם הקרוב ובקש אספירין, לרוב פותר את הבעיה. בנוסף כמו שאמרו כבר, תקפיד לשתות הרבה מים.
אגב, פרופיטן עלול להקל על התופעות לוואי של קלן, באופן אישי לא אוהב קלן אבל עם כבר אז מבצע את זה בצורה הבאה:

1-4

Clen 80 mcg Ed מפוצל ל-2
ketotifen 1 mg - לפני השינה Ed
Aspirin 100 mg -200 mg Ed

כל עוד אני לא מעלה מינון, התופעות לוואי לא מורגשות. כל עוד מקפיד על שתייה מרובה, לא נתפסות לי הגבות או הלסת.

בגדול, קלן הוא לפינישים של החיטוב,או ל pct, למקרה של חיטובים ארוכים מעל חודשיים העדיפות היא לאפדרין, פחות תופעות לוואי.

כנס לסופר פארם הקרוב ובקש אספירין, לרוב פותר את הבעיה. בנוסף כמו שאמרו כבר, תקפיד לשתות הרבה מים.
אגב, פרופיטן עלול להקל על התופעות לוואי של קלן, באופן אישי לא אוהב קלן אבל עם כבר אז מבצע את זה בצורה הבאה:

1-4

Clen 80 mcg Ed מפוצל ל-2
ketotifen 1 mg - לפני השינה Ed
Aspirin 100 mg -200 mg Ed

כל עוד אני לא מעלה מינון, התופעות לוואי לא מורגשות. כל עוד מקפיד על שתייה מרובה, לא נתפסות לי הגבות או הלסת.

בגדול, קלן הוא לפינישים של החיטוב,או ל pct, למקרה של חיטובים ארוכים מעל חודשיים העדיפות היא לאפדרין, פחות תופעות לוואי.
מישל מה הסיבה לקחת קטוטיפן בלילה? היתי לוקח אותו בסייקל גם בצהריים ועדיין מרגיש את הקלן.. יש סיבה ספציפית לקחת לפני השינה?

לנושא: שכחתי לציין שבנוסף לשתיית מים מרובה גם תיסוף במגנזיום פתר לי לגמרי את בעיית כיווץ השרירים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התגובות והעצות ,
החלטתי שאני מפסיק כרגע עם זה למה הוא ממש משפיע לי על היום יום בעבודה וגורם לי להיות עייף ברמות אחרות .
ככל הניראה זה בגלל שלא שתיתי מספיק, אבל גם המוצר עצמו גרם לי לתופעות האלה - אני מתחיל כרגע את החיטוב ללא זה .
ולקראת הסוף אני אשלב אותו .
או שאתם ממליצים שאני אשלב כבר את החיטוב עם אפדרין ?
השאלה הבנתי שאפדרין הוא בכלל לאחוזי שומן נמוכים , ולא לכאלה שנמצאים על 20%

תודה רבה מישל ושאר חברי הפורום שעניתם !

אני יכול להגיד שקלנים שונים גורמים גם לתגובות שונות.

קלן בולגרי למשל כמעט ולא תרגיש תופעות לוואי.
כמו גם מדיטק.

סיירוקס יכול להיות אכזרי.
כמו גם סופרפארמה עם כל הכבוד לרפואיות שבו ובמיוחד אם זה זיוף.

תבדוק לחץ דם לאחר כחצי שעה לאחר השימוש במנוחה ותראה איפה אתה נמצא.
לפעמים החלפת ברנד עוזרת - זה לא רק הקלן זה גם החומרים הלא פעילים שעוזרים לייצב את הכדור שעלולים להשפיע.

• פותח/ת השרשור
תודה אביעד, אני אבדוק את הנושא הזה במהלך השבוע .
וכן מה שיש לי זה סופרפארמה ואני לא יודע אם זה חיקוי או לא .
בכל אופן אני אבדוק השבוע ואעדכן בהמשך תודה רבה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית