נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
יא חולני . יא מעוות . קפצת המון מהסקוואט האחרון לא ?
😱🙌🙌🙌🙌🙌🙌
😱🙌🙌🙌🙌🙌🙌
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יא חולני . יא מעוות . קפצת המון מהסקוואט האחרון לא ?
😱🙌🙌🙌🙌🙌🙌
אני קצת מתעצל להעלות, והאמת שלא ראה כ"כ מה הטעם בכך עם משקלים שכאלו.מה עם סירטון של התחרות ?
אני רוצה לראות את הדדליפט שלך בלופים
אז רק את הדדלפיטיםאני קצת מתעצל להעלות, והאמת שלא ראה כ"כ מה הטעם בכך עם משקלים שכאלו.
אם תוכל לפרט לגמרי מה היו הציפיות שלך מהתחרות , מה היה כושל בהכנה ו / או בתכנון המוקדם / בתכנון הכניסות .
אז רק את הדדלפיטים
א. יש לי סרטון של ה250 סקוואט , אם אתה מעוניין ( לא זוכר אם שלחתי לך )
ב. תענה בבקשה למה ששאלתי , אם יש בך רצון שאני אמשיך להעלות סרטוני בנצ'
אני מעונייןא. יש לי סרטון של ה250 סקוואט , אם אתה מעוניין ( לא זוכר אם שלחתי לך )
ב. תענה בבקשה למה ששאלתי , אם יש בך רצון שאני אמשיך להעלות סרטוני בנצ'
אני מעוניין
באים להישקל יום לפני על בטן ריקה . לדוגמה אני בתחרות שקלתי איזה 112 , לעומת 108 בוקר יום לפני .
לגבי הסקוואט , זה לגמרי ריאלי אבל אתה אמור להכיר את עצמך ביחס בין טריפלים נניח לבין סינגלים .
לגבי הדדליפט אני חושב שזה לא ריאלי , כי אם אני זוכר נכון היה לך 220X5 הכי כבד ( 235X2 זה לא מספיק לדעתי ) .
לגבי הבנצ' , לדעתי כדאי לכל הפחות לעבוד חזרה ראשונה בכל סט עם עצירה .
מה שאני עשיתי זה פשוט לעבוד בנפח עם עצירה בגלל שזה היה גם ככה משקל של זונות , וגם כרגע בחיטוב אני אמשיך עם עצירה בנפח עד שיתחיל להיות קשה .
לתלה
מה לתלה ?באים להישקל יום לפני על בטן ריקה . לדוגמה אני בתחרות שקלתי איזה 112 , לעומת 108 בוקר יום לפני .
לגבי הסקוואט , זה לגמרי ריאלי אבל אתה אמור להכיר את עצמך ביחס בין טריפלים נניח לבין סינגלים .
לגבי הדדליפט אני חושב שזה לא ריאלי , כי אם אני זוכר נכון היה לך 220X5 הכי כבד ( 235X2 זה לא מספיק לדעתי ) .
לגבי הבנצ' , לדעתי כדאי לכל הפחות לעבוד חזרה ראשונה בכל סט עם עצירה .
מה שאני עשיתי זה פשוט לעבוד בנפח עם עצירה בגלל שזה היה גם ככה משקל של זונות , וגם כרגע בחיטוב אני אמשיך עם עצירה בנפח עד שיתחיל להיות קשה .
לתלה
יכול להיות אתה פשוט לא טוב בסינגלים אני למשל נתתי 167.5 לחמישייה ו172.5 שלישייה וסיימתי עם 180 דדליפט.בדדליפט היה לי 227.5X4.
היו מישהו עם דדליפט של 220X5 שנתן סינגל של 250. מה שאומר שהייתה הכנה פשוט גרועה בדדליפט שלי.