הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג 5\3\1 BBB

יא חולני . יא מעוות . קפצת המון מהסקוואט האחרון לא ?

😱🙌🙌🙌🙌🙌🙌

חחח קצת "

אני אישית לא הייתי עושה דבר כזה כי אין לי מושג איך זה מתרגם במשקלים כאלה . בגלל זה עליתי מ230X5 ל240 דרך 235 בדדליפט ..

3
אבל זה לא היה בקטע של All out .
מקווה השבוע לסגור 245 גם

כן . אבל עם טכניקה יעילה לכאורה יעלה .

בס"ד

הרבה זמן לא עידכנתי, תקציר האירועים:

פסח

תחרות שניה שלי בפאוורליפטינג 100% RAW. לתחרות הזו הגעתי עם ציפיות גבוהות.
בפועל התחרות לא הלכה כמו שציפתי:

סקאווט- 250
דדליפט 237.5
בנץ'- 132.5

הטעות הקריטית שלי הייתה שהסתמכתי על מחשבונים שאומדים 1RM, וטעות נוספת- התיכנון לתחרות היה כושל בהחלט.

מאוד התלבטתי האם להמשיך בתכנית 531- שבאמת אחת התכניות שאהבתי ביותר, או לנסות תכנית עם נפח גבוה ופחות עצימות.
החלטתי לנסות זאת. התכנית היא german volume training.
ניתן לראות פה: https://www.lbs.co.il/threads/52827/

אני עדיין לא סגור על התצורה של התכנית. מקווה שיסגר בהקדם ואפרסם פה.

זהו האימון מהיום:

חזה וגב

A:
בנץ' 77.5X10X10
מסור במכונה

B:
בנץ' בדמבל 4X12
מסור בדמבל 4X15

A מסמל את התרגילים הראשיים שלהם יש יותר קבוצות שריר, ו-B מסמל את התרגילי עזר.
העניין הוא לבצע את תרגילי A בסופרסט עם מנוחה של דקה וחצי בדיוק בין הסטים.
ולאחר מכן ביצוע של תרגילי B בסופרסט עם מנוחה של דקה בין הסטים.

הרוטינה A הייתה בסדר גמור סה"כ למעט הסטים האחרונים שלא ידעתי את נישמתי. אפילו תמר לא היה לי כח להכניס לפה בדקה וחצי בין לבין.
בסט האחרון בבנץ' עשיתי 8 חזרות משום מה ולא 10.
B היה קליל. להוסיף משקל.

התיכנון הוא להגיע סביב 4,000 ק' ביום.
השינה קצת בעייתי מבחינת סך השעות, נקווה לטוב.

*ברוטינה A במקור יש מתח 10X10 ומאחר ואין לי את זה אז עשיתי מסור במכונה. כניראה שאאלתר פולי עליון כלשהו.
אם יש למישהו רעיון לתרגיל גב שמערב קבוצת שרירים גדולה כמו מתח- אשמח לשמוע.

אם תוכל לפרט לגמרי מה היו הציפיות שלך מהתחרות , מה היה כושל בהכנה ו / או בתכנון המוקדם / בתכנון הכניסות .

א. יש לי סרטון של ה250 סקוואט , אם אתה מעוניין ( לא זוכר אם שלחתי לך )

ב. תענה בבקשה למה ששאלתי , אם יש בך רצון שאני אמשיך להעלות סרטוני בנצ'

אם תוכל לפרט לגמרי מה היו הציפיות שלך מהתחרות , מה היה כושל בהכנה ו / או בתכנון המוקדם / בתכנון הכניסות .

ציפתי לסקאווט ודדליפט סביב 260, בנץ' 140.
ההכנה הייתה טעות אחת גדולה מעצם זה שאין לי מושג בתיכנון אימונים.
עשיתי דדליפט כבד (בעצם הכי כבד) 5 ימים לפני התחרות, תיכנון 235X3 ובפועל- לאחר לילה של 4 שעות וחוסר באכילה- הגעתי לכשל בחזרה השניה.
בנץ' התאמנתי ללא עצירה בכלל.

וכמובן-הסתמכות על מחשבונים.
כמו כן הגעתי לתחרות במישקל הכי נמוך לאותה תקופה- 97.6. מרוב חשש לאכול ולהישקל מעל 100 כמעט ולא אכלתי יומיים לפני.

הכל היה טעות שלי, ולהבא צריך לחשוב יותר על תיכנון וכו'.
אז רק את הדדלפיטים

עליי. 😃
א. יש לי סרטון של ה250 סקוואט , אם אתה מעוניין ( לא זוכר אם שלחתי לך )

ב. תענה בבקשה למה ששאלתי , אם יש בך רצון שאני אמשיך להעלות סרטוני בנצ'

חחחח
בדיוק כתבתי, פשוט שכחתי בציטוט הראשון.
ויש לי סרטון של 250. תודה.

באים להישקל יום לפני על בטן ריקה . לדוגמה אני בתחרות שקלתי איזה 112 , לעומת 108 בוקר יום לפני .

לגבי הסקוואט , זה לגמרי ריאלי אבל אתה אמור להכיר את עצמך ביחס בין טריפלים נניח לבין סינגלים .

לגבי הדדליפט אני חושב שזה לא ריאלי , כי אם אני זוכר נכון היה לך 220X5 הכי כבד ( 235X2 זה לא מספיק לדעתי ) .

לגבי הבנצ' , לדעתי כדאי לכל הפחות לעבוד חזרה ראשונה בכל סט עם עצירה .
מה שאני עשיתי זה פשוט לעבוד בנפח עם עצירה בגלל שזה היה גם ככה משקל של זונות , וגם כרגע בחיטוב אני אמשיך עם עצירה בנפח עד שיתחיל להיות קשה .
אני מעוניין

לתלה

באים להישקל יום לפני על בטן ריקה . לדוגמה אני בתחרות שקלתי איזה 112 , לעומת 108 בוקר יום לפני .

לגבי הסקוואט , זה לגמרי ריאלי אבל אתה אמור להכיר את עצמך ביחס בין טריפלים נניח לבין סינגלים .

לגבי הדדליפט אני חושב שזה לא ריאלי , כי אם אני זוכר נכון היה לך 220X5 הכי כבד ( 235X2 זה לא מספיק לדעתי ) .

מה שאני עשיתי זה פשוט לעבוד בנפח עם עצירה בגלל שזה היה גם ככה משקל של זונות , וגם כרגע בחיטוב אני אמשיך עם עצירה בנפח עד שיתחיל להיות קשה .

לתלה

בדדליפט היה לי 227.5X4.
היו מישהו עם דדליפט של 220X5 שנתן סינגל של 250. מה שאומר שהייתה הכנה פשוט גרועה בדדליפט שלי.

לתלה
מה לתלה ?

220X4
אבל זה לא נכון לכל אחד ..

אני מציע שתצבור ניסיון קצת במכון מעת לעת , בבדיקת סינגלים

בדדליפט היה לי 227.5X4.
היו מישהו עם דדליפט של 220X5 שנתן סינגל של 250. מה שאומר שהייתה הכנה פשוט גרועה בדדליפט שלי.
יכול להיות אתה פשוט לא טוב בסינגלים אני למשל נתתי 167.5 לחמישייה ו172.5 שלישייה וסיימתי עם 180 דדליפט.
בסקוואט אפילו יותר מביש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית