הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיון עם אלון גבאי.

הוא אומר שעושה KETO DIET
מה ההבדל בין זה לAD.?
לפי מה שאני הבנתי גם בקטו שומרים על פחמימה נמוכה.

אני מאד מעריך אותו אבל אני בספק אם הוא טבעי כמו שהוא טוען

אני מאד מעריך אותו אבל אני בספק אם הוא טבעי כמו שהוא טוען

הבחור מתאמן 11 שנה ונראה בעל מסה מכובדת וחטוב, למה זה מצריך חובה סטרואידים? אני מאמין ששמירה על תזונה+גנטיקה+11 שנה של אימונים אפשרי להגיע לגוף כזה במצב טבעי, ואני אפילו לא בטוח אם הוא משתמש בשורפי שומן

מה שמוזר שהוא ועוד מתאמני פיטנס כמוהו נשארים על אחוזי שומן כל כך נמוכים כל השנה...
ושוב, אמרתי שאני בספק, לא אמרתי בטוח

לא יודע אם הוא טבעי או לא, אבל כל הכבוד לבחור על ההתמדה והרצון והאמביציה, לקח את העניין הזה של הגוף לרמה אחרת - הוא בניגוד להרבה מאיתנו עושה כסף ממה שהוא אוהב ואני מכבד אותו על זה.

לא טבעי ולא נעליים הוא יכול לעשות כמה סרטונים שרוצה בנוסח ולהגיד "אני טבעי ואתם קנאים" ... שמעתי שהוא לא טבעי ממקורבים שלו, וגם אפשר לראות בעיניים למי שמתמצא.

-What do you think about when you have to dig deep and push out the last rep?
-I think about my body having no chance but building up more muscles for the next workout.

צריך לאמץ את זה בחזרות האחרונות. :D

על כל הערכה והפרגון לבחור המכחיש , אם הוא טבעי אז גם SixPackShortcuts טבעי גם הוא.

על כל הערכה והפרגון לבחור המכחיש , אם הוא טבעי אז גם SixPackShortcuts טבעי גם הוא.
MIKE CHANG יכול להיות טבעי.
יש לו אחוז שומן מכובד שנישאר איתו כל הזמן לעומת אלון גבאי שמצליח לעלות במסת שריר למרות שהוא לא עולה בכלל באחוזי השומן שלו

מצחיק שמייק צ'אנג עושה כל החיים שלו סרטוני חיטוב וקרדיו אבל נשאר באחוז שומן גבוה

באיזה עולם צ'אנג על אחוז שומן גבוה?
לא גבוה ברמה של שמן, אבל יש פער גדול בין אחוז השומן שלו לבין מה שהוא מנסה לצייר בסרטונים שלו.
זה כמו שתראה בחור שמן מפרסם חטיפי בריאות או איזה שחיף כפרסומת לחדר כושר.

לא גבוה ברמה של שמן, אבל יש פער גדול בין אחוז השומן שלו לבין מה שהוא מנסה לצייר בסרטונים שלו.
זה כמו שתראה בחור שמן מפרסם חטיפי בריאות או איזה שחיף כפרסומת לחדר כושר.

נתחיל מזה שהוא לא עובר את ה 12 א"ש.
דבר שני זה לא אותו דבר כי למייק צ'אנג יש מסת שריר, ומה שהוא מנסה לייצג זה sixpack shortcut גם אם הוא היה שמן, אין קשר בין המראה שלו לידע שלו.
לא שאני חושב שהוא איזה גורו בתחום שהמציא משהו חדש, הוא בסך הכל מספר לאנשים מה שהם יכולים לקרוא לבד באנטרנט

סתם פוץ זה שהוא נראה טוב אני מסכים זה שהוא מזיין בכמיות אני מסכים.....אני פוץ וילד קטן......

לא נראה לי מטורף שדורש סייקלים ל12 שנות אימון עם גנטיקה ..

מה לא טבעי מה בנאדם משקיע את כל החיים שלו בפיתוח גוף אז למה סתם לזלזל אחלה בנאדם דמות לחיקוי

Back
למעלה תחתית