ייעוץ סייקל שני

maor2002

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם ,
אחרי שנה החלטתי לקחת סייקל שני , הסייקל הוא עלייה במסה כמה שיותר ,

רוצה את עזרתכם ונסיונכם לסייקל חזק לעלייה המשקל .
מה שחשוב מבחינתי זה שלא תהיה דעיכה רצינית לאחר הסייקל ושישמר ברמה טובה .
לא מפחד מעלויות , אשמח לשמוע את עזרתכם למחזור רציני ,!

תודה לעוזרים!

נערך לאחרונה:
אם בכל זאת החלטתם לקחת דקה לפחות תפצו ע"י לקיחה של 10-20מג אספרין למנועה את התופעה של צמיגות הדם והופעה של קרישי דם.

אספירין זה לא מסוכן? איזה עוד פתרונות יש?
אני יודע על שתיית מים, אירובי, ומה שאני הכי אוהב זה תרומת דם גורם לי להרגיש הכי טוב

יש פתרונות נוספים תרופות יותר טובות לזה? מאז 2013 יש פתרונות יותר טובים לנושא של צמיגות הדם?

רוצה לתרום לראשונה פשוט
אתה מגיע,ממלא שאלון בכתב, אתה אומר להם שאתה הכל בסדר בשאלון בעל פה שעושים לך אחרי שמילאת את הטופס שלהם, במקביל לוקחים לך לחץ דם, לא ממציא לעצמך בעיות כדי שיקחו את הדם שלך, מבקש בדיקת המוגלובין hb זה בחינם לפני הבדיקה דקירה קטנה באצבע ואתה יודע רמות המוגלובין במקום, לוקחים ממך 400-450 ml דם, צריך לשתות נוזלים לפני ואחרי, באותו יום אל תתאמן למרות שאתה תהיה סופר נמרץ כי הדם זורם יותר טוב תאכל טוב תן לגוף להתאושש לישון טוב להתאפס על הדם
ואתה אוכל והכל כרגיל, לא צריך לשנות כלום

מה שאני אוהב לעשות וזה לא מומלץ זה להגיע קצת מיובש לבדיקות דם ככה לוקחים לך יותר דם אבל זה לא כל כך משנה
(לוקחים את אותו 400-450 מ"ל אבל הדם יותר מרוכז והhgb יותר גבוה שאתה מיובש אבל את זה אתה כבר יודע)

תיכנס https://www.mdais.org/blood-donation
תלחץ על תרומת דם יומית
תבדוק איפה יש סניף קרוב למקום מגורך ומה השעות פעילות ולך תתרום, רק אל תשכח ת.ז מבקשים לראות לפעמים

אה ובדרך כלל יש תור ענקי בכל מקום של בדיקות קורונה, לתרומות דם אין תור אז תגלה איפה התרומות דם תיכנס מהצד, והיידה בהצלחה, תהנה

כל שאלה נוספת בנושא אשמח לענות
לגבי חומרים ותרומת דם, דני קגנוביץ תורם דם ככה שאין מניעה

נערך לאחרונה:
אספירין זה לא מסוכן? איזה עוד פתרונות יש?
אני יודע על שתיית מים, אירובי, ומה שאני הכי אוהב זה תרומת דם גורם לי להרגיש הכי טוב

יש פתרונות נוספים תרופות יותר טובות לזה? מאז 2013 יש פתרונות יותר טובים לנושא של צמיגות הדם?
אתה מבין שהבן אדם כבר לא כאן אז למה להקפיץ פוסט ישן מ2013 ?

אתה מבין שהבן אדם כבר לא כאן אז למה להקפיץ פוסט ישן מ2013 ?
אני צריך תשובה לשאלה, מה אכפת לי ממתי האשכול, אני סקרן בנושא אחרי שיטוט וצריך פתרון לשאלה, אולי מכאן תבוא הישועה
אתה מכיר דרכים נוספות לטיפול בצמיגות הדם? אם כן אשמח שתתן את ה2 שקל שלך בנושא, תודה וחודש מבורך
דיאליזה פרטית
דיאליזה זה לא פרוצדורה יקרה מאוד בצורה פרטית?

דיאליזה זה לא פרוצדורה יקרה מאוד בצורה פרטית?
לא בדקתי אבל שמעתי שזה לא זול.

אני צריך תשובה לשאלה, מה אכפת לי ממתי האשכול, אני סקרן בנושא אחרי שיטוט וצריך פתרון לשאלה

תאכלס יש פוסטים מאוד מעניינם בשנים קודמות. רואים תגובות ענייניות. אנשים שמבינים דבר או שניים מתדיינים על נושים חשובים בנושא סטרואידים .

היום הרמה די נמוכה , יש 6-7 משתמשים קבועים שיחסית לא מנוסים בתחום ועוד כל מיני פוסטים על סייקלים של mk /ופחד מזריקות 😄

לא בדקתי אבל שמעתי שזה לא זול.

תאכלס יש פוסטים מאוד מעניינם בשנים קודמות. רואים תגובות ענייניות. אנשים שמבינים דבר או שניים מתדיינים על נושים חשובים בנושא סטרואידים .

היום הרמה די נמוכה , יש 6-7 משתמשים קבועים שיחסית לא מנוסים בתחום ועוד כל מיני פוסטים על סייקלים של mk /ופחד מזריקות 😄
יש משהו כנראה מאיים בתמונה שלך...
חחחחח
אחרת לא ברור לי איך לא קופצת עליך חבורת מרירים בתלונות על זה שאתה מתנשא ושחצן

אני צריך תשובה לשאלה, מה אכפת לי ממתי האשכול, אני סקרן בנושא אחרי שיטוט וצריך פתרון לשאלה, אולי מכאן תבוא הישועה
אתה מכיר דרכים נוספות לטיפול בצמיגות הדם? אם כן אשמח שתתן את ה2 שקל שלך בנושא, תודה וחודש מבורך
אז תפתח פוסט חדש ותשאל. הבן אדם שציטטת כבר לא כאן. לא יהיה כאן גם, כנראה.

גם ככה הפוסט בקרוב יינעל כי הקפצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית