הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

maor2002

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם ,
אחרי שנה החלטתי לקחת סייקל שני , הסייקל הוא עלייה במסה כמה שיותר ,

רוצה את עזרתכם ונסיונכם לסייקל חזק לעלייה המשקל .
מה שחשוב מבחינתי זה שלא תהיה דעיכה רצינית לאחר הסייקל ושישמר ברמה טובה .
לא מפחד מעלויות , אשמח לשמוע את עזרתכם למחזור רציני ,!

תודה לעוזרים!

עוד לא הגעתי לסייקל שני אבל אני אשתף אותך בתכנון שלי , התכנון שלי יהיה טסט אננטט רפואי - בשילוב עם דקה ו50מג דיבול.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לשלב hcg במהלך כל הסייקל ולעשות pct מסודר , מישהו מבין יכול לרשום תוכנית מסודרת לזה ?

אני רוצה לשלב hcg במהלך כל הסייקל ולעשות pct מסודר , מישהו מבין יכול לרשום תוכנית מסודרת לזה ?

סייקל לדוגמא:
1-12 TEST E/C 500mg WEEK 250mg X2
1-4 d-bol 15-30 mg ed
1-12 HCG 250IU X2

14-18
כלומיד+נולבדקס
שבועיים ראשונים:
100 מ"ג כלומיד+40 מ"ג נולבדקס
שבועיים אחרונים:
50 מ"ג כלומיד+20 מ"ג נולבדקס

ציטוט מתגובה של מישל באחד הפוסטים.

תודה רבה , אשמח לשמוע עוד הצעות !
האם sustnon + nandoln חזק יותררר ?
ננדרולון זה דקה וסוסטנון זה 4 אסטרימים של טסט 2 קצרים ו 2 ארוכים שה2 הקצרים מתחילים לפעול מהר ולהרגיש אותם בתוך שבוע ההשפעה המהירה היא מהטסט פרופ והטסט הארוך שנשאר לך בגוף חודש ימים הוא טסט אנדקנואט זמן החיים שלו הוא כמו דקה ננדרולון הקיק המלא שתרגיש מהחומרים הוא לאחר חודש

• פותח/ת השרשור
לגבי hcg , אני רואה שזה מינונים שאני לא מכיר , איך זה מגיע ?
אני רואה שכתוב בקבוקון 5000iu מה זה אומר ?
אני רוצה לחלק את ה hcg לאורך כל הסייקל ואני צריך הסבר בנוגע להורמון הזה

תודה לעוזרים !

לגבי hcg , אני רואה שזה מינונים שאני לא מכיר , איך זה מגיע ?
אני רואה שכתוב בקבוקון 5000iu מה זה אומר ?
אני רוצה לחלק את ה hcg לאורך כל הסייקל ואני צריך הסבר בנוגע להורמון הזה

תודה לעוזרים !

ההורמון Human Chorionic Gonadotrophin ,המיוצר על ידי השיליה, מגרה את השחלות לייצר שני הורמונים אחרים, אסטרוגן ופרוגסטרון, החיוניים להפריית הביצית ולשלבים המוקדמים של צמיחת העובר. הורמון זה משמש למטרות שונות. חשיבותו העיקרית היא בטיפול באי פריון אצל נשים. הוא ניתן בהזרקה, בדרך כלל יחד עם הורמון אחר, והוא ממריץ את השחלות לשחרר ביצית שניתן יהיה להפרותה. הביוץ מתרחש 34-36 שעות לאחר ההזרקה. HCG נמצא בשימוש גם בהפריה חוץ גופית; שאיבת הביציות מתבצעת 36 שעות לאחר מתן ההורמון. לעיתים משתמשים בו למניעת הפלות אצל נשים שהפילו מספר פעמים בעבר. כמו כן נותנים תרופה זו לילדים קטנים לטיפול באשכים טמירים. ההורמון ניתן לעיתים גם לגברים כדי לשפר את ייצור הזרע.

זה בגדול על הHCG , אני לא גאון בסהכ הגדלתי ראש והלכתי לגוגל בשבילך , נותן כרדיט לאתר אחר.

לגבי השאלה השניה , ענית לך עליה אך כנראה אתה להוט על הסייקל ולא מקשיב .

5000iu משמע 5000 ״יחידות״ , אם ברצונך לשלב כוריגון במהלך כל הסייקל עליך להזריק 250 יחידות , פעמיים בשבוע , כפי שכתבתי 250iuX2 למשך 12 שבועות.

חישוב זריז בקבוקון של 5,000 יחידות יספקו לך כ20 זריקות , כאשר אתה צריך 24 זריקות למשך 12 שבועות , לכן תצטרך 6,000 יחידות.

מצורפת תמונה להמחשה במקרה ואינך יודע איך נראה על המזרק 250יחידות.

ובנוסף סרטון מעולה שיסביר לך איך להערבב את החומר עם המים הבאקטריאלים.

image.jpg

נערך לאחרונה:
רגע רגע רגע...

כמה דברים:

1. פרגניל עם ערבוב במים בקטריוסטטיים יכול להשאר במקרר רק ל28 יום! אחרי זה יש לזרוק את מה שנשאר.

2. נור-19 מתייחס לא רק לדקה אלא גם לטרן.

3. אני לא חושב שאתה צריך לקפוץ לנגזרות האלה ואם כבר אז הייתי מוותר על הדקה מהבחינה הבריאותית או משלב אותה עם אספירין.

4. לגבי השימוש בפרגניל - אתה לא מתחיל להזריק פרגניל מהשבוע הראשון. אתה מתחיל להזריק פרגניל בהתאם לאסטרים שבשימוש.
נגיד באנטט אתה יכול להתחיל לאחר שבועיים שלושה.

יש כלמיני אגדות אורבניות על 19nor לבד, שילובים בין שני חומרים כאלה. דיכוי המערכת האנדוקרינית וכו...
האמת היא שזה מאוד אינדיבידואלי.

אתה יכול לוותר על הדיבול וללכת על אנדרול ל-4-6 שבועות ואז דקה להמשך + בביס של 500 טסט - סייקל מסה מטורף.

לחילופין, מאחר ומדובר בסייקל שני אתה יכול להוסיף בולדנון בכמות יותר גבוהה (1000 מ"ג) ודיבול להתחלה - משך סטנדרטי.

שים לב שהכלומיד (+AI) וה-hcg בהתאם לסייקל -שתדמור כמה שיותר (בעיקר עם האופציה הראשונה).

1. פרגניל עם ערבוב במים בקטריוסטטיים יכול להשאר במקרר רק ל28 יום! אחרי זה יש לזרוק את מה שנשאר.
פרגניל זה מותג של hCG. למותגים שונים יש הנחיות שונות. במקרה של פרגניל זה ~חודש במקרר (אם כי בפריזר אפשר להשאיר את זה יותר זמן ,אבל בגלל שזה מוצר זול יחסית, אין טעם להתעסק עם זה).
יש מותגים אחרים של hCG שנותנים לך להשאיר את זה במקרר 40-60 ימים.

פרגניל זה מותג של hCG. למותגים שונים יש הנחיות שונות. במקרה של פרגניל זה ~חודש במקרר (אם כי בפריזר אפשר להשאיר את זה יותר זמן ,אבל בגלל שזה מוצר זול יחסית, אין טעם להתעסק עם זה).
יש מותגים אחרים של hCG שנותנים לך להשאיר את זה במקרר 40-60 ימים.
רגע, אפשר להשאיר פרגניל במקפיא?
עוד לא הגעתי לסייקל שני אבל אני אשתף אותך בתכנון שלי , התכנון שלי יהיה טסט אננטט רפואי - בשילוב עם דקה ו50מג דיבול.
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות בסייקל שני!
מה אמרו לך על זה אנשים? המליצו\לא?

רגע, אפשר להשאיר פרגניל במקפיא?
אפשר, אבל בעיקרון זה אמור להיות בקירור בלבד. לשים את זה במקפיא זה דרך של קמצנים לשמור על החומר לעוד כמה שבועות ולא בטוח מתי החומר הפעיל מתחיל לדעוח. בגלל שזה חומר יחסית זול, לא הייתי מתעסק עם המקפיא.
אם אתה ממש מתקמצן, תשקול את האבקה על משקל דיגיטלי שמדייק על ה 0.0001 גרם ותקח חצי מהאבקה ותערבב עם מים בקטריוסטטים. ככה במקום נניח מינון של 5000IU תקבל רק 2500IU.

אפשר, אבל בעיקרון זה אמור להיות בקירור בלבד. לשים את זה במקפיא זה דרך של קמצנים לשמור על החומר לעוד כמה שבועות ולא בטוח מתי החומר הפעיל מתחיל לדעוח. בגלל שזה חומר יחסית זול, לא הייתי מתעסק עם המקפיא.
אם אתה ממש מתקמצן, תשקול את האבקה על משקל דיגיטלי שמדייק על ה 0.0001 גרם ותקח חצי מהאבקה ותערבב עם מים בקטריוסטטים. ככה במקום נניח מינון של 5000IU תקבל רק 2500IU.
חח לא חשבתי על זה

• פותח/ת השרשור
שבת שלום חברים !

מה אתם אומרים על הסייקל הזה ?

סייקל שני :
1-12 sustenon 500mg WEEK 250mg X2
1-11 deca 400mg week 200 mg X2
2-12 HCG 250IU X2

pct :

14-18
כלומיד+נולבדקס
שבועיים ראשונים:
שבועיים אחרונים:

שבת שלום חברים !

מה אתם אומרים על הסייקל הזה ?

סייקל שני :
1-12 sustenon 500mg WEEK 250mg X2
1-11 deca 400mg week 200 mg X2
2-12 HCG 250IU X2

pct :

14-18
כלומיד+נולבדקס
שבועיים ראשונים:
שבועיים אחרונים:

נשמע יופי ... הסייקל השני שלי היה טסט אנטט ובולדנון (לפני יותר מ-10 שנים...).
עצימות גבוהה כל הסייקל, לא יודע כמה "מסה"... הייתי מוסיף אוראלי להתחלה אבל כנראה מספיק לך לסייקל שני.
איזה ברנדים אם מותר לשאול?

תחליף את הדקה ב-npp, דקה דורבלין חומר מעולה במיוחד למי שמגשר או ב-trt, החומר נשאר במערכת כל כך הרבה זמן, שאפשר להרגיש אותו בכניסה ל-trt ועד לסייקל הבא.
בסייקל שלך, אין לדקה מספיק זמן, לוקח רק 4-5 שבועות לדקה להיבנות במערכת, עד ששתתחיל באמת להנות, הסייקל יגמר. אך כאן לא נגמר הרומן שלך עם דקה, תחכה לך תקופה ארוכה של התאוששות, כל- nor19 הם משתקים מאוד חזק במיוחד דקה. גם אחרי ה- pct הסיכוי שתאושש הוא מאוד נמוך.

מתוך המאמר שעדי הכין בזמנו-
1. שימוש ב'דקה' ולמה כדאי לנו להמנע מחומר זה ולעבור לשימוש ב NPP

אני אתחיל ואומר שההשפעות ארוכות טווח של שימוש באנבוליים בבני אדם אינם ידועים במלואם, מכיוון שאין כמעט מחקרים שבודקים את התופעות הללו (לא ניתן לבצע מחקר כזה מכיוון שהוא לא אתי). אבל ישנם מספיק אבחנות שמראות על קשר ישיר של שימוש כרוני ולאורך זמן של אנבולים, לתופעות לוואי כגון היפטרופיה של הלב, עליה בלחץ דם, עליה בשומנים בדם, עליה של כולסטרול, התקפי לב, צמיגות הדם, קרישי דם וכו... להתעלם מתופעות לוואי אלו זה לטמון את הראש בחול.

לאחר שאמרתי זאת בוא נסתכל טיפה על דקה ובמיוחד על האסטר decanoate דקה הוא סטרואיד אנבולי בעל פרופיל אנבולי ופחות אנדרוגני (כלומר הוא הוא תורם לעליה במאזן החנקתי ע"י סינתוז חלבון מוגבר. וגרם לפחות תופעות אנדרגניות כגון שיעור יתר אקנה גדילה של הפרוסטטה התקרחות וכו) ולכן נחשב ל"חלש יותר" מטסט..דקה יגרום להשבתה של ציר ה HTPA ע"י עליה של פרולקטין ופרוג'סטין ופחות ע"י המרה לאסטרוגן (דקה מומר לאסטרוגן ביחס של כ 20% מזה של טסט)
זאת הסיבה שמונח deca dick מזוהה כל כך עם החומר הזה. מפני שהוא משבית את ייצור הטסט של הגוף אבל אינו אנדרוגני מספיק כדי לשמר לבידו ותקינות מינית.
כמו שאמרתי כל סטרואיד יגרום לתופעות לוואי הנל שציינתי (חלקם יותר חלקם פחות) ועל פניו דקה בהיותו "חלש" יחסית אמור לגרום להם פחות אבל זה לא המקרה דקה יעלה משמעותית את פרופיל השומנים כולסטרול ויגרום לעליה גבוהה בצמיגות הדם וכל זה בגלל האסטר....האסטר ש nandrolone "דקה" מגיע איתו נקרא decanoate (מפה שם דקה) הוא אחד האסטרים הארוכים ביותר שיש וכאשר לוקחים דקה לוקח הרבה מאוד זמן עד שהחומר מגיע לרמות גבוהות מספיק על מנת לקבל ממנו את כל הסגולות האנבוליות של nandrolone ואיפה הבעיה? הבעיה היא שבמידה ונניח משתמש צורך כ 600מג דקה (מינון נפוץ לכל הדיעות) רק לאחר 9-10 שבועות מצברת כמות גדולה מאוד של דקה בגוף ולאחר סיום השימוש לוקח המון זמן עד שחומר יוצא מהגוף
ובפועל מה שקורה הוא שיש זמן ארוך מאוד שהמשתמש נמצא תחת ההשפעה של ננדרולון מבלי בכלל להינות מכל הסגולות האנבוליות של החומר.וזאת בדיוק הסיבה שעדיף להשתמש ב NPP או
nandrolone phenyl propinoate או "דקה קצר" שימוש ב NPP מאפשר את כל ההשפעה החיובית של דקה עם שפעה שלילית מינמאלית החומר מתחיל לפעול מהר יותר ויוצא מהמערכת מהר יותר בלי ההמתנה הארוכה של התפנות דקה מהגוף שבה חשופים לתופעות הלוואי בלי ההשפעה ה"חיובית" של דקה...סייקל של 6-8 שבועות של NPP יביא לאותם תוצאות של סייקל של 12-14 שבועות של דקה..בכלל מעבר לתדירות הזריקות אני לא רואה שום סיבה אבל שום סיבה להעדיף דקה על NPP..הבעיה היחידה היא ש NPP לא ממש זמין בשוק שלנו ויש להזמין אותו ישירות אבל אם יש בידכם להשיד אותו אז אין בכלל מה להתלבט..... אם בכל זאת החלטתם לקחת דקה לפחות תפצו ע"י לקיחה של 10-20מג אספרין למנועה את התופעה של צמיגות הדם והופעה של קרישי דם.

• פותח/ת השרשור
מישל תודה רבה על התשובה המאוד טובה , מה היית ממליץ לי לקחת במקום הדקה , ביחד עם סוסטנון !

למה הכוונה npp ?

למה אתה ממהר להגיב, תקראה את המאמר שצירפתי, הרי יש סיבה שצירפתי אותו. אם היית קורא, היית יודע מזה npp.
שהיית תינוק מאמא עשתה לך קולות של אווירון ואמרה ברכות פה גדול. היום אתה גבר שמסוגל לעשות דברים בעצמך, אז תסגור את הפה ותפסיק לחכות לאווירון, תקרא !!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית