הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ss

danieltt

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
התחלתי לעשות ss, מסקרנות התחלתי לקרוא המון על זה, עכשיו שאלה למבינים:
לפי מה שהבנתי זאת תוכנית נטו לכוח ולא למסה "יפה", כלומר אסתטיקה של הגוף, אם אני בתור מתאמן שלא באמת מתכוון אי פעם לרצות להיות ענק, זאת אומרת לא להיות איזה באדי בילדר פסיכי אלא פשוט להראות מתאמן ממוצע עם גוף פרופורציונלי, אני בכלל צריך לעשות את התוכנית הזאת? לפי ההסברים של "שיפור כוח להמשך" זאת נשמעת לי תוכנית לכאלה שמתכננים חיים של עליה ועליה במסה ומשקלים.
תודה מראש על העזרה!

לא חסרות דוגמאות של אנשים שהעלו אחלה מסה בss. בכל מקרה ss היא הדרך הכי אפקטיבית לעלות בכוח במהירות, ותופעת "הלוואי" של עלייה בכוח היא עלייה במסה

• פותח/ת השרשור
זאת פשוט תוכנית מעבר ל"תוכניות אמיתיות" כמו ab? או שגם אמורים להמשיך עם תוכנית מסויימת שקבועה מראש?

אל תדאג, אתה לא תקום בבוקר עם גוף כמו של רוני קולמן ותגיד אוי ואבוי מה עשיתי. זה קשה להיות גדול וחזק, וזו הסיבה שהרוב המוחץ של האנשים שרוצים להיות כאלה (ובכלל), הם לא כאלה. יהיו לך מיליון ואחת הזדמנויות להתחרט לפני שתהיה בגודל של רוני קולמן, אני מבטיח.
בהצלחה עם הSS.

אל תדאג, אתה לא תקום בבוקר עם גוף כמו של רוני קולמן ותגיד אוי ואבוי מה עשיתי. זה קשה להיות גדול וחזק, וזו הסיבה שהרוב המוחץ של האנשים שרוצים להיות כאלה (ובכלל), הם לא כאלה. יהיו לך מיליון ואחת הזדמנויות להתחרט לפני שתהיה בגודל של רוני קולמן, אני מבטיח.
בהצלחה עם הSS.
זה התגובה הכי לא קשורה לשאלה שראיתי כבר הרבה מאוד זמן...

התחלתי לעשות ss, מסקרנות התחלתי לקרוא המון על זה, עכשיו שאלה למבינים:
לפי מה שהבנתי זאת תוכנית נטו לכוח ולא למסה "יפה", כלומר אסתטיקה של הגוף, אם אני בתור מתאמן שלא באמת מתכוון אי פעם לרצות להיות ענק, זאת אומרת לא להיות איזה באדי בילדר פסיכי אלא פשוט להראות מתאמן ממוצע עם גוף פרופורציונלי, אני בכלל צריך לעשות את התוכנית הזאת? לפי ההסברים של "שיפור כוח להמשך" זאת נשמעת לי תוכנית לכאלה שמתכננים חיים של עליה ועליה במסה ומשקלים.
תודה מראש על העזרה!
המטרות שלך לא ברורות...
אתה יכול להחליט מה המטרה שלך?

המטרות שלך באמת לא ברורות, אם אתה רוצה להראות מתאמן ממוצע עם גוף פרופורציונאלי , התכנית הזאת סטריקטית מדיי בשבילך ותוכל להשיג את התוצאות שאתה מייחל להן באימונים בסיסיים ומהנים יותר בחדר הכושר ומחוצה לו.
ה-SS היא תכנית שאם מבוצעת כהלכה ובבקרה מתמדת, מובילה לתוצאות מצוינות, אך מיועדת בעיקר לספורטאים או לאנשים המוכנים להקריב חלק ניכר מחייהם למענה.

נערך לאחרונה:
זה התגובה הכי לא קשורה לשאלה שראיתי כבר הרבה מאוד זמן...
אולי פספסת בשאלה את ההתנגדות ללהיות גדול מידי, את ההדגשה שהוא לא מתכנן להיות ענק ולצבור מסה מסה מסה כל החיים וכו'
צריך להבהיר שזה לא קל להיות כזה ושזה לא קורה ביום ושיש מיליון הזדמנויות להתחרט בדרך לפני שאתה רוני קולמן, ושבכלל הרוב המוחץ של האוכלוסייה לא יהיו כאלה אף פעם. זה לא משהו שקורה במקרה.

אולי פספסת בשאלה את ההתנגדות ללהיות גדול מידי, את ההדגשה שהוא לא מתכנן להיות ענק ולצבור מסה מסה מסה כל החיים וכו'
צריך להבהיר שזה לא קל להיות כזה ושזה לא קורה ביום ושיש מיליון הזדמנויות להתחרט בדרך לפני שאתה רוני קולמן, ושבכלל הרוב המוחץ של האוכלוסייה לא יהיו כאלה אף פעם. זה לא משהו שקורה במקרה.

המטרות שלך באמת לא ברורות, אם אתה רוצה להראות מתאמן ממוצע עם גוף פרופורציונאלי , התכנית הזאת סטריקטית מדיי בשבילך ותוכל להשיג את התוצאות שאתה מייחל להן באימונים בסיסיים ומהנים יותר בחדר הכושר ומחוצה לו.
ה-SS היא תכנית שאם מבוצעת כהלכה ובבקרה מתמדת, מובילה לתוצאות מצוינות, אך מיועדת בעיקר לספורטאים או לאנשים המוכנים להקריב חלק ניכר מחייהם למענה.

המטרות שלך לא ברורות...
אתה יכול להחליט מה המטרה שלך?

אני באמת לא מבין אותכם חחח,הוא הסביר שהמטרה שלו היא גוף אסטטי,גוף ממוצא אבל חטוב.
הוא ציין שהתחיל עם תוכנית SS,שהיא תוכנית כוח,תוכנית טובה למתחילים כי ככה הם צוברים כוח להמשך,
מה שהוא שואל בעצם אם התוכנית הזו חיונית למי שרוצה בסך הכל גוף אסטטי מעל הממוצא.
הוא לא פוחד לקום יום אחד ולהיות ממש ענק זה לא השאלה שלו בכלל...הוא פשוט לא יודע אם הוא צריך לעשות תוכנית כוח לפני שהוא מתחיל לעבוד על היפטורפיה.

טוב אני ינסה גם לענות על זה ו Beast and Cheat יתקן אותי במידת הצורך...
תוכנית ה SS חיונית גם לך מכיוון שהיא תעזור לך בהמשך לעבוד על הגדלת מסת השריר.
זאת אומרת שאם תעשה עכשיו את התוכנית במשך 3 חודשים ואחר כך תעבוד במשך 9 חודשיים על היפטורפיה אתה תגדל הרבה יותר מהר
מאשר אם תעשה פשוט שנה היפטורפיה,אני מבין שאתה לא רוצה להיות ענק אך גם כדי להגיע לגוף ממוצא התוכנית הזו מומלצת בתור התחלה.

אני באמת לא מבין אותכם חחח,הוא הסביר שהמטרה שלו היא גוף אסטטי,גוף ממוצא אבל חטוב.
הוא ציין שהתחיל עם תוכנית SS,שהיא תוכנית כוח,תוכנית טובה למתחילים כי ככה הם צוברים כוח להמשך,
מה שהוא שואל בעצם אם התוכנית הזו חיונית למי שרוצה בסך הכל גוף אסטטי מעל הממוצא.
הוא לא פוחד לקום יום אחד ולהיות ממש ענק זה לא השאלה שלו בכלל...הוא פשוט לא יודע אם הוא צריך לעשות תוכנית כוח לפני שהוא מתחיל לעבוד על היפטורפיה.

טוב אני ינסה גם לענות על זה ו Beast and Cheat יתקן אותי במידת הצורך...
תוכנית ה SS חיונית גם לך מכיוון שהיא תעזור לך בהמשך לעבוד על הגדלת מסת השריר.
זאת אומרת שאם תעשה עכשיו את התוכנית במשך 3 חודשים ואחר כך תעבוד במשך 9 חודשיים על היפטורפיה אתה תגדל הרבה יותר מהר
מאשר אם תעשה פשוט שנה היפטורפיה,אני מבין שאתה לא רוצה להיות ענק אך גם כדי להגיע לגוף ממוצא התוכנית הזו מומלצת בתור התחלה.
פשוט מה שהוא אומר זה בגישה של כאילו זה קל להיות גדול וחזק והוא יכול לעשות את זה בקלות, אבל הוא פשוט לא רוצה
ואני אכן מתקן אותך כי צריך, SS היא לא תוכנית הכנה לבניית מסת שריר כמו שאתה מציג אותה. SS זו תוכנית שבונה מסת שריר, והרבה. היא לא מכינה אותך לשום תוכנית אחרת, היא הופכת אותך מקטן וחלש לגדול וחזק.

פשוט מה שהוא אומר זה בגישה של כאילו זה קל להיות גדול וחזק והוא יכול לעשות את זה בקלות, אבל הוא פשוט לא רוצה
ואני אכן מתקן אותך כי צריך, SS היא לא תוכנית הכנה לבניית מסת שריר כמו שאתה מציג אותה. SS זו תוכנית שבונה מסת שריר, והרבה. היא לא מכינה אותך לשום תוכנית אחרת, היא הופכת אותך מקטן וחלש לגדול וחזק.

אף על פי שלא ניסיתי להציג אותה כתוכנית לבניית מסת שריר אני לא מבין למה אתה לא מסכים עם זה?
רשאמתי למעלה שSS היא תוכנית שמבוססת בעיקר על כוח,אין ספק שאתה גם יכול לגדול ממנה בצורה משמעותית אך שוב זה
לא המטרה העיקרית של התוכנית.
אם לדוגמה אותי מעניין רק פיתוח הגוף,הגדלת מסת השריר אז SS לא יהיה בעצם סוג של תוכנית הכנה לפני שאני מתחיל תוכנית
שמיודעת בעיקר להגדלת מסת שריר?

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שהתוכנית תעזור לי גם להתאמן יעיל יותר וגם תגדיל מסה כי מן הסתם להרים דברים ולאכול= לגדול, לא חושב שיכול לצאת משהו רע ממנה. סבבה תודה רבה על העזרה!

אגב לגבי הויכוחון, הכוונה שלי לא הייתה שאני לא רוצה חלילה להיות ענק בטעות, התכוונתי שאני לא רוצה לעשות השקעה נוספת לא נחוצה אם אני לא חייב עם המטרות שלי (מה שחשבתי שהיא שהמטרה של הss)

התכוונתי שאני לא רוצה לעשות השקעה נוספת לא נחוצה אם אני לא חייב עם המטרות שלי
זו לא השקעה מיותרת, זה להתחיל את הדרך. כשתהיה 100 קילו על 10% שומן זה יהיה רלוונטי לשקול מה השקעה מיותרת, אבל כרגע כל מה שאתה משקיע זה מה שהולך להיות לך, אתה מתחיל מאפס.

אף על פי שלא ניסיתי להציג אותה כתוכנית לבניית מסת שריר אני לא מבין למה אתה לא מסכים עם זה?
רשאמתי למעלה שSS היא תוכנית שמבוססת בעיקר על כוח,אין ספק שאתה גם יכול לגדול ממנה בצורה משמעותית אך שוב זה
לא המטרה העיקרית של התוכנית.
אם לדוגמה אותי מעניין רק פיתוח הגוף,הגדלת מסת השריר אז SS לא יהיה בעצם סוג של תוכנית הכנה לפני שאני מתחיל תוכנית
שמיודעת בעיקר להגדלת מסת שריר?
לא, כי מתאמן טבעי שמעוניין במסת שריר יקבל תוצאות טובות בהרבה מתוכניות כוח עד רמה דיי גבוהה (מתאמן בינוני ומעלה). אולי עם טיפה תרגילי עזר פה ושם, אבל כן, תוכניות כוח (SS---->טקסס מת'וד).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית