הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בכתף אחרי פרס ובנץ'

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
אחרי שאני עושה בנץ' ופרס, מתחילים לי כאבים באיזור הכתף האמצעית,ולאט לאט מתחזקים ומקרינים עד למרפק, וכואב לי ברמה שאני לא יכול לעשות אף תרגיל אחרי זה, גם אם לא מערב כתפיים. בבנץ' אני לוחץ עם שכמות צמודות, גב מוקשת, עד נגיעה בחזה
נראה לי שמתחילה לי שם דלקת, אני צודק?
אם כן, יש רופא טוב שצריך ללכת אליו, או שאני יכול לפתור את זה בעצמי ואיך?

פציעות כמו שאתה יודע יכולות לקרות לא רק מטכניקה לקויה אלא גם כשעובדים בנפח גבוה.
הסלינגשוט מוריד עומס מהכתף, כך שתוכל להמשיך להרים כבד ללא כאבים.
http://www.howmuchyabench.net/

אם אתה עדיין מעוניין אתה יכול לשאול את הנחש:
http://www.lbs.co.il/threads/39648/page-6#post-528100

• פותח/ת השרשור
פציעות כמו שאתה יודע יכולות לקרות לא רק מטכניקה לקויה אלא גם כשעובדים בנפח גבוה.
הסלינגשוט מוריד עומס מהכתף, כך שתוכל להמשיך להרים כבד ללא כאבים.
http://www.howmuchyabench.net/

אם אתה עדיין מעוניין אתה יכול לשאול את הנחש:
http://www.lbs.co.il/threads/39648/page-6#post-528100
בינתיים כדאי לי לעשות לדוגמא לחיצת חזה עם משקולות וכד', ולראות עם כואב לי?

אני אשמח אם תתן כמה מידע שאפשר @SmokingSnake UP

אני נגד הסלינגשוט בשביל לפתור כאבים בבנץ'. הוא יכול להיות תרגיל עזר מצוין ותחליף זמני לבנץ' במקרה פציעה אבל חשוב להבין מה בכלל גורם לכאבים.

מה רוחב האחיזה בפרס ובבנץ'? המרפקים צמודים לגוף? מה משקלי העבודה בפרס לעומת הבנץ'? יש סרטוני טכניקה?

• פותח/ת השרשור
אני נגד הסלינגשוט בשביל לפתור כאבים בבנץ'. הוא יכול להיות תרגיל עזר מצוין ותחליף זמני לבנץ' במקרה פציעה אבל חשוב להבין מה בכלל גורם לכאבים.

מה רוחב האחיזה בפרס ובבנץ'? המרפקים צמודים לגוף? מה משקלי העבודה בפרס לעומת הבנץ'? יש סרטוני טכניקה?
בפרס בערך רוחב כתפיים או קצת יותר רחב, בבנץ' היד בערך 3 ס''מ מהפס. כן, המרפקים צמודים לגוף, המוט נוגע בפטמות\בטן עליונה. אני מרגיש את הכאב בשניהם במידה שווה אחרי התרגיל. הוא מקרין לאט לאט ליד האחורית עד למרפק. אם אתה צריך סרטוני טכניקה אני אצלם

בפרס בערך רוחב כתפיים או קצת יותר רחב, בבנץ' היד בערך 3 ס''מ מהפס. כן, המרפקים צמודים לגוף, המוט נוגע בפטמות\בטן עליונה. אני מרגיש את הכאב בשניהם במידה שווה אחרי התרגיל. הוא מקרין לאט לאט ליד האחורית עד למרפק. אם אתה צריך סרטוני טכניקה אני אצלם

כן, אני אשמח לראות.

• פותח/ת השרשור
כן, אני אשמח לראות.
מחר יש לי אימון B עם פרס, אני אצלם.
שאלה לא קשורה, אבל אתה כבר כאון - אני חושב שמיציתי את ההתקדמות של 2.5 קילו בלחיצות, לחתוך את העלייה לקילו אחד (יש במכון פלטות של 0.5)?

מחר יש לי אימון B עם פרס, אני אצלם.
שאלה לא קשורה, אבל אתה כבר כאון - אני חושב שמיציתי את ההתקדמות של 2.5 קילו בלחיצות, לחתוך את העלייה לקילו אחד (יש במכון פלטות של 0.5)?

כל התקדמות זו התקדמות טובה, אני השתמשתי בסוגרים (קפיצות של 400 גרם) כשנתקעתי בעבר בפרס. בדיעבד הייתי צריך לעבור תוכנית ולא לטחון מים.

באיזו תוכנית אתה עובד? משקל עבודה בהתחלה ועכשיו? משקל גוף בהתחלה ועכשיו? כמה אימונים נתקעת באותו משקל? האם זה משקל שכבר נתקעת בו בעבר?

• פותח/ת השרשור
כל התקדמות זו התקדמות טובה, אני השתמשתי בסוגרים (קפיצות של 400 גרם) כשנתקעתי בעבר בפרס. בדיעבד הייתי צריך לעבור תוכנית ולא לטחון מים.

באיזו תוכנית אתה עובד? משקל עבודה בהתחלה ועכשיו? משקל גוף בהתחלה ועכשיו? כמה אימונים נתקעת באותו משקל? האם זה משקל שכבר נתקעת בו בעבר?
אני ב SS , רוב הזמן של התוכנית לא אכלתי טוב והייתה לי טכניקה לא טובה, רק בחודש-חודש וחצי האחרונים התחלתי לקחת את עצמי ברצינות.
יש לי לוג, אבל לא עדכנתי בו כמה זמן בגלל שלא יכולתי להתאמן מסודר ולכן בשלושה שבועות האחרונים לא הייתי כמעט התקדמות
בכל מקרה, בלחיצות בקושי התקדמתי. בתוכנית סה''כ עליתי מ 63 קילו ל 72
בפרס ממוט ריק ל 40x3x5
בנץ' כנ''ל - 60x3x5
סקוואט ודדליפט אני מניח שלא מעניין?

סקוואט ודדליפט מעניינים, אבל הבנתי את התמונה הכללית.

לא הייתי עובר לקפיצות של קילוגרם בודד בינתיים. הייתי משפר את הטכניקה (יש לג דרייב?) אפילו על חשבון ריסט ואחרי שזה מסתדר ומשקל העבודה שוב נתקע הייתי אוכל יותר (עוד בשר תמיד עושה את העבודה בשבילי 😃).

• פותח/ת השרשור
סקוואט ודדליפט מעניינים, אבל הבנתי את התמונה הכללית.

לא הייתי עובר לקפיצות של קילוגרם בודד בינתיים. הייתי משפר את הטכניקה (יש לג דרייב?) אפילו על חשבון ריסט ואחרי שזה מסתדר ומשקל העבודה שוב נתקע הייתי אוכל יותר (עוד בשר תמיד עושה את העבודה בשבילי 😃).
יש לי לג דרייב, בכל מקרה אני אעלה סרטוני טכניקה, אני מתקדם בסקוואט ודדליפט הרבה יותר מהר, הלחיצות שלי פשוט גרועות. תמיד נתקעתי על כל משקל חדש איזה 2-3-4 פעמים. הידיים שלי דיי ארוכות, מגיעות עד החיבור בין הקוואדס לברך, יכול להיות שזה קשור

יש לי לג דרייב, בכל מקרה אני אעלה סרטוני טכניקה, אני מתקדם בסקוואט ודדליפט הרבה יותר מהר, הלחיצות שלי פשוט גרועות. תמיד נתקעתי על כל משקל חדש איזה 2-3-4 פעמים. הידיים שלי דיי ארוכות, מגיעות עד החיבור בין הקוואדס לברך, יכול להיות שזה קשור

גם הידיים שלי מאוד ארוכות, אתה יכול להתנחם בזה שלפחות הדדליפט יהיה לך קל יותר 😃

• פותח/ת השרשור
אוקיי, יצאתי מפגר ושכחתי לצלם היום את הפרס
בכל מקרה - היום פעם ראשונה לא כאב לי בכלל. באימון הקודם לא עשיתי מקבילים בגלל הכאב, מתחיל לחשוב שזו הבעיה. אני אעשה מקבילים עוד פעם, אם יכאב לי - כנראה שזה זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית