הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר ברמת הגולן

• פותח/ת השרשור After
  • פורסם בתאריך

After

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
10
32
0
סופסוף יש לי את הזמן להיות לפחות במשך שבועיים מחודש בחדר כושר. ואני מחפש אחד באזור רמת הגולן(דרום הרמה ואם לא בצפונה)
מישהו מכיר אולי חדר כושר כזה?בדיון חדרי הכושר לא ראיתי שום דבר באזור הזה.
עדיפות לאחד שיש בו אנשים שבאמת מבינים עניין ויכולים לעזור כי אני די חדש בכל הנושא ורוצה ללמוד כמה שיותר.

תודה רבה:)

• פותח/ת השרשור
אין פה אף אחד מאזור רמת הגולן?
חיפשתי באינטרנט וכל מה שמצאתי שקרוב לחדר כושר זה קאנטרי קלאב בקצרין שקשה לי להאמין שזה מקום על רמה(מחר הולך לבדוק)
האם שווה לי הנסיעה עד חיפה כל פעם?(בערך שעתיים וחצי באוטובסים)
תודה.

בחיפה יש אחלה חדרי כושר
1800 שקל בטכניון מי שמגיע מבחוץ
יש כמובן את הולמס פלייס שעולה איזה 2400 או יותר
ויש גם יותר זולים

אבל לנסוע שעתיים וחצי בשביל חדר כושר לא נשמע הגיוני
הנה לינק
http://www.lbs.co.il/threads/21868/
יש בו הרבה חדרי כושר מצפון עד דרום
תסתכל שם אולי תמצא אחד קרוב יותר

האם שווה לי הנסיעה עד חיפה כל פעם?(בערך שעתיים וחצי באוטובסים)
חבל על הכסף שלך, אתה תפסיק להגיע לחד"כ מהר מאד אם הזמן המבוזבז הוא 5 שעות לכל אימון (בעצם יותר קרוב ל-6, כי חוץ מהאוטובוס הולך עוד קצת זמן על הגעה למכון).

• פותח/ת השרשור
חבל על הכסף שלך, אתה תפסיק להגיע לחד"כ מהר מאד אם הזמן המבוזבז הוא 5 שעות לכל אימון (בעצם יותר קרוב ל-6, כי חוץ מהאוטובוס הולך עוד קצת זמן על הגעה למכון).
אז יש לך אולי רעיון אחר?
אני מרמת הגולן, (קצרין) החדר כושר בקאנטרי על הפנים ( מנסיון , אני גם מדריך שם)
איפה אתה מתאמן אם אפשר לשאול?כרגע האופציה היחידה שאני רואה זה לנסוע לעפולה או חיפה בשביל חדר כושר

כרגע האופציה היחידה שאני רואה זה לנסוע לעפולה או חיפה בשביל חדר כושר
אתה רציני?
פשוט תפתור את הבעייה. תהיה יצירתי, אני בטוח שזה אפשרי למצוא מקום להתאמן ברמת הגולן אם רוצים.

אל תסע 3 שעות בשביל אימון, זה מגוחך.

תגיד אתה מהבועה התל אביבית או משהו? יש חיים בצפון! וגם חדרי כושר. בכל הגליל יש לפחות חמישה ואני בטוח שגם בגולן. תפעיל קשרים, תברר ואם אין תירד לגליל.

ממה שאני יודע בגליל יש בכפר בלום, הגושרים, מטולה, שניים בחצור ושניים בקריית שמונה. מה הכי קרוב לך? אתה מחפש חדר כושר עם כלוב?

• פותח/ת השרשור
כן, אני מחפש מקום שיהיה אפשר גם לעשות סקוואט ודד ליפט ושיהיה מספיק פלטות.
האמת אני גם בדרום רמת הגולן אז כולם די רחוקים ממני בערך שעה וחצי נסיעה אבל מה הכי מומלץ מהם?

כן, אני מחפש מקום שיהיה אפשר גם לעשות סקוואט ודד ליפט ושיהיה מספיק פלטות.
האמת אני גם בדרום רמת הגולן אז כולם די רחוקים ממני בערך שעה וחצי נסיעה אבל מה הכי מומלץ מהם?

כמה דרום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית