עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שבת שלום !
היום אני עושה אירובי עם יוהמבין אחריו אני יכול לעשות אימון בטן ?
כל אימון ? לא הייתי ממליץ לו אנ-אירובי עם יוהימביןאתה יכול לעשות כל אימון עם כל תוסף.
כל אימון ? לא הייתי ממליץ לו אנ-אירובי עם יוהימבין
בא נגיד שאם תעשה אימון משקולות עם יוהימבין אתה תוכל לחוות התקף לב קל לא ממליץ על זהאז מה אתה ממליץ?
להפסיק להרים משקולות עם יוהימבין?
אני אנסח מחדש,
אפשר לעשות כל אימון עם כל תוסף. חלק מהאימונים מתאימים יותר לייעוד העיקרי של התוסף, חלק לא קשורים.
אם אני לעשות בטן, אני עושה בטן. לפעמים לרצון ולסבבה שהאימון עושה יש אפקט מאוד חיובי (לפחות עבורי).
טום, במקרה של יהומבין לא מומלץ לבצע אימונים אנאירובים, תנסה פעם אחת ותבין למה, אחרי סקוואט אתה תיתן כיף לישו, תקבל בוסה ממוחמד והבטחת שווא ממשה ואז תחזור עם הרגשות של לידה מחדש ותעריך את החים שלך הרבה יותר (וזה רק על קצה הקרחון).
עשיתי סיבוב אחד עם מוצר שהכיל יהומבין. לא הגדרתי את עצמי בחיטוב. לא שיניתי כלום באימון.
לא זוכר כיפים מישו, לא בוסות ממוחמד ולא הבטחות שווא ממשה.
(מצד שני אני די דפוק, סייקל או לא היפרטרופיה או לא מתעקש על ברבל קרלז פעם בשלושה ימים ומכור לאימוני בייספס ).
אז ייתכן שהוראות ה"יצרן" הם לא להרים משקלים על יהומבין. קוראים לזה "Bro Science" לא?
אתה טועה ומטעה.
אם תקח יוהימבין HCL במינון המתאים - אתה תחווה עליה חמודה בלחץ הדם.
כאשר אתה עובד כוח במשקולות בזמן רגיל אתה יכול להגיע גם ללחץ סיסטולי של עד 200 בקלות ללא שום תוסף.
כאשר תעשה את זה בזמן קצר אחרי נטילת יוהימבין - אתה תגלה יפה מאוד מה קורה שהלחץ דם הסיסטולי שלך מגיע ל260-300.
ואם יהיה לך מזל גם יתפוצץ איזה כלי דם חמוד.
לא עושים אנ-אירובי זמן קצר אחרי נטילת יוהימבין!
אגב, יש פה כמה שאני זוכר שניסו את זה וכתבו איך הם הרגישו...
אני חושב שהם לא עשו את זה שוב.
אתה טועה ומטעה.
כאשר אתה עובד כוח במשקולות בזמן רגיל אתה יכול להגיע גם ללחץ סיסטולי של עד 200 בקלות ללא שום תוסף.
כאשר תעשה את זה בזמן קצר אחרי נטילת יוהימבין - אתה תגלה יפה מאוד מה קורה שהלחץ דם הסיסטולי שלך מגיע ל260-300.
אז אתה ממליץ להפסיק לעשות אימוני משקולות בזמן צריכת יוהימבין?
איך זה שדווקא יוהימבין שנחשב חלש יחסית מעלה ככה את הלחץ דם לעומת קלן שהוא מעלה את הדופק ואת הלחץ דם ועדיין אפשר להתאמן איתו אנאירובי זמן לא ארוך אחרי הלקיחה?
ולנושא ..
אפשר לעשות אימון בטן עם יוהימבין?
אתה טועה ומטעה.